• Er min bolig indflytningsklar når MalerKanonen er færdige?

  Ja, det er den. Når vi er færdige med malerarbejdet, skal malingen nå at tørre, hvilket normalt kun tager 4-5 timer. Herefter står din bolig til rådighed for dig.

 • Hvorfor skal vi benytte en professionel maler?

  En professionel maler giver dig sikkerhed og garanti for det bedste resultat. Og det er selvfølgelig det vigtigste, når du skal have en maleropgave udført. Hos MalerKanonen har vi stor erfaring med professionelt malerarbejde, og ved at bruge os slipper du for en masse besvær og unødvendige bekymringer.

 • Hvor lang tid i forvejen skal MalerKanonen bookes?

  Kontakt os gerne et par dage i forvejen, så vi har mulighed for at sikre, at vi har mandskab og materialer klar til din opgave. Nogle gange kan det også være en god idé at lade os komme på besøg i din bolig, så vi kan vurdere opgaven bedst muligt. Det giver samtidig dig sikkerhed for den optimale løsning.

 • Hvor lang tid tager malerarbejdet?

  De fleste af vores opgaver klares på nogle få dage. Men da alle opgaver er forskellige, varierer tiden til malerarbejdet derfor også. Nogle af de ting, som kan påvirke maletiden, er f.eks. hvor mange rum der skal males i, overfladetyperne der males på, og om der skal males mere end én gang.

  Vi udfører altid vores arbejde i den bedste kvalitet, og derfor leverer vi heller ikke dårlige resultater, der ikke er gennemtænkte og veludførte. Det giver i sidste ende også dig det bedste resultat.

 • Hvad koster det at få malet?

  Prisen på malerarbejde kan variere meget fra opgave til opgave. Der er flere forskellige ting, som har betydning for den endelige pris, f.eks. hvor meget der skal males, hvilke overfladetyper der skal males på og om der skal males én eller flere gange.

  For at du kan få den bedste pris, bør du derfor kontakte os, så vi kan vurdere din opgave.

 • Får jeg en 100 % fast pris inden malerarbejdet er opstartet?

  Ja, det gør du. Hos MalerKanonen får du en 100 % fast pris, så du ved, hvad malerarbejdet omfatter og koster. Den bedste løsning er, at vi kan besøge dig og se nærmere på din opgave. På den måde kan vi nemmest vurdere, hvilke ydelser, der giver mest mening i forhold til din opgave.

 • Kan der komme skjulte udgifter imens arbejdet er i gang?

  Nej, hos MalerKanonen er der ingen skjulte udgifter. Den pris du får af os, er også den endelige pris. Det giver dig størst sikkerhed og tryghed, hvilket i sidste ende også er med til at skabe den største tilfredshed.

 • Hvad koster malerarbejde?

  Der er mange ting, som har betydnig for prisen på malerarbejde, f.eks. valget af materialer, om der skal males én eller to gange, og selvfølgelig også hvad og hvor meget der skal males.

  Det nemmeste er, at du kontakter os, så du kan få den mest præcise pris ud fra dine ønsker og behov.

 • Hvad koster det af få fuldspartlet?

  Prisen på fuldspartling påvirkes af flere ting, og derfor er der heller ikke nogen fast standardpris, der gælder for enhver opgave. Nogle af de ting, der har indflydelse på den endelige pris, er størrelsen på dine vægge eller lofter, overfladetype og valg af materialer. Disse ting varierer fra opgave til opgave, og derfor er den bedste løsning, at vi besøger dig og vurderer omfanget af din opgave.

 • Hvordan er processen i fuldspartling?

  Når vi fuldspartler er processen typiske den samme, uanset om vi spartler vægge eller lofter. Ved hver eneste opgave vurderer vi, hvad der vil give det bedste resultat, f.eks. i forhold til brug af materialer og udstyr.

  Vi bruger altid materialer i høj kvalitet og professionelt udstyr, hvilket sikrer, at vi udfører opgaven på effektiv vis og får det optimale resultat. Måden vi fuldspartler på, gør det samtidig nemmere at udføre det efterfølgende arbejde, hvor der enten skal opsættes filt eller væv og males.