• Tilfredshedsgaranti
  • 3 års garanti på alt udført arbejde
  • Betaling når arbejdet er godkendt

Gulvafhøvling

Professionel gulvafhøvling til en god pris

De fleste trægulve kommer til at se ud som nye med en gulvafslibning. Nogle gange er standen på gulvet dog af en sådan karakter, at der er behov for en mere grundig behandling i form af en gulvafhøvling. Og det kan du få hjælp til hos os.

Er det nødvendigt med en afhøvling af dit trægulv, vil specialister i gulvarbejde kunne sikre dig et professionelt resultat, som du vil få stor glæde af. Slibning og afhøvling af gulve udføres af firmaet GulvKanonen, der er en del af samme firma som MalerKanonen. For dig betyder det ikke noget, da du fortsat får afhøvlet dit gulv med hjælp fra kompetente fagfolk.

Trænger dit trægulv til fornyelse, er du meget velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak om din opgave, og hvilke ønsker du har til dit gulv. Så skræddersyer vi et godt tilbud til dig, bl.a. med en god pris på gulvafhøvling.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Et firma med mange fordele

Med mange års erfaring i branchen har vi hjulpet hundredvis af kunder med at få renoveret deres hjem. Det gælder både professionelt malerarbejde, men også opgaver, hvor der er brug for slibning og afhøvling af trægulve. Og grundene til, at vi vælges til mange opgaver, er der flere af:

  • Kompetente folk med stor erfaring
  • Professionelt udstyr og materialer i høj kvalitet
  • Skræddersyede tilbud med fokus på dine ønsker
  • Gode priser og 3 års garanti på alt udført arbejde
  • Mange glade kunder og positive kundeanmeldelser

Vores firma er et godt og sikkert valg, uanset hvilke ønsker og krav du har til din opgave. Og ikke mindst også til det færdige resultat. Vi er blevet valgt af mange kunder på grund af vores evne til at skabe flotte resultater. Og med god service samt gode priser på gulvafhøvling og andre ydelser er der meget at glæde sig til.

Vi sikrer dig et flot trægulv

En gulvafhøvling er en mere omfattende og dybdegående behandling end en gulvslibning. Men nogle gange er det en nødvendighed at afhøvle gulvet, hvis der skal rettes op på store, synlige skader. Heldigvis er det noget, vi har mange års erfaring med og derfor kan løse på bedste vis.

Udover afhøvling af trægulve kan vi også hjælpe med både slibning og efterbehandling af trægulve. Hvilke behandlinger, der er brug for, afhænger i høj grad af, hvilken stand det enkelte trægulv er i, og hvilke ønsker der er til slutresultatet.

Trænger dit trægulv til en kærlig hånd, så det igen kan se ud som nyt. Så kan en gulvafhøvling være løsningen. Men er du i tvivl om, hvad der skal gøres, kan vi naturligvis hjælpe dig med både rådgivning, inspiration og gode råd. På den måde sikrer vi, at du får det ønskede resultat – nemlig et flot, nybehandlet trægulv.

Få en god pris på din gulvafhøvling

Hvis du har besluttet dig for, at dit trægulv skal renoveres, kan en gulvafhøvling være en mulighed. Men der er også andre løsninger, der kan sikre dig et flot gulv. Om der er behov for en afhøvling af dit gulv eller ej, er helt sikkert noget, vi kan hjælpe med at svare på. Uanset hvad skal vi dog nok sørge for, at dit trægulv slipper af med det gamle, slidte look og kommer til at se ud, som var det helt nyt.

Ønsker du en uforpligtende snak om din opgave, er du meget velkommen til at kontakte os. Sammen finder vi ud af, om der er brug for en afhøvling af dit gulv. Og er der det, kan du naturligvis få en god pris på din gulvafhøvling, da vi skræddersyer et godt tilbud på din gulvopgave.