• Tilfredshedsgaranti
  • 3 års garanti på alt udført arbejde
  • Betaling når arbejdet er godkendt

Hvid olie

Få et smukt, lyst gulv med hvid olie

Et hvidolieret gulv er virkelig noget for sig. For den hvide gulvolie sikrer dig både et trægulv med et smukt, lyst udseende og bidrager samtidig positivt til boligens lysindfald. Det er derfor ikke overraskende, at mange vælger hvid olie som gulvbehandling, når der er brug for fornyelse.

Ønsker du også et flot trægulv med et lyst præg, er hvidpigmenteret olie bestemt en oplagt løsning. Kontakt os allerede i dag for en uforpligtende snak, så vi i fællesskab kan vurdere, om et hvidolieret gulv er det bedste match til dit behov. Du kan naturligvis også få et godt tilbud, som vi skræddersyer til din opgave og dine ønsker.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Hvidpigmenteret olie er populært

Et hvidolieret trægulv har mange gode egenskaber. Derfor er der også mange boligejere, der vælger at få behandlet deres gulv med hvidpigmenteret olie. Nogle af de største fordele du vil opleve er bl.a. følgende:

  • Skaber et flot, lyst trægulv
  • Fremhæver træets naturlige egenskaber
  • Er modstandsdygtigt over for snavs
  • Let at pleje og pletreparere

I modsætning til den klare naturolie, som også er populær, indeholder hvid gulvolie hvidt pigment, hvilket er med til at styrke det lyse udseende, der bl.a. er populært i nordisk boligindretning. Det forringer på ingen måde træets naturlige egenskaber – tværtimod – så du vil fortsat kunne nyde synet af træets årer og struktur.

Passer et hvidolieret gulv til dit behov?

Et hvidolieret trægulv er perfekt for nogle boligejere. Det gælder f.eks. i hjem med trægulve i lyse sorter, som bøg og ask, hvor man i høj grad ønsker at fremhæve trægulvets lyse udseende. I andre tilfælde er der alternativer, som passer bedre. Når det kommer til oliebehandling af gulve, er den klare naturolie eksempelvis også et populært valg.

Uanset om du vælger klar olie eller hvid gulvolie, vil du nyde godt af de mange fordele, der er ved at få behandlet dit trægulv med olie. Men det kan sagtens være svært at vurdere, om hvid olie er den rette behandling, eller om du skal gå i en anden retning for, at dit gulv ender med det ønskede udseende.

Er du i tvivl om, hvilken efterbehandling du skal vælge i forbindelse med slibning af et gulv, hjælper vi gerne med både inspiration og rådgivning. Vi har stor erfaring og viden omkring gulvarbejde, hvilket kommer dig til glæde. Det vigtigste er nemlig, at du får den løsning, der passer bedst til dine ønsker og behov.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Få et godt tilbud og et flot trægulv

Der er helt sikkert mange fordele ved hvidolierede gulve. De er lyse, smukke og bidrager positivt til både boligens lys og udseende. Lyder en behandling af dit gulv med hvid olie derfor som den helt rette for dig, er du meget velkommen til at kontakte os og få et godt tilbud. Naturligvis med en god pris, der ikke ødelægger dit budget.

Vi tager også gerne en uforpligtende snak med dig om din opgave og dine ønsker til trægulvets udseende, hvis du er i tvivl, om du skal vælge hvidpigmenteret olie eller en anden gulvbehandling. Med mange års erfaring kan vi helt sikkert hjælpe dig, så du træffer det bedste valg til dit behov.