• Tilfredshedsgaranti
  • 3 års garanti på alt udført arbejde
  • Betaling når arbejdet er godkendt

Opsætning af filt

Specialister sikrer de bedste resultater

I forbindelse med malerarbejde ønsker alle selvfølgelig flotte vægge og lofter med glatte overflader. Men for at det mål kan blive opfyldt, kan opsætning af filt eller væv være en nødvendighed. Filt eller væv er med til at forstærke overfladen og skabe en ensartet struktur, men er samtidig også med til at forhindre revner og sprækker. Og alle disse ting er klare fordele, når der efterfølgende skal males.

Opgaven er dog kompliceret, f.eks. i forhold til valget mellem forskellige filt- og glasvævtyper eller korrekt opsætning af filt i hjørner, ved vinduer og andre svære steder.

Der er mange udfordringer og overvejelser, hvilket gør det til et klogt valg at finde et professionelt malerfirma. De er nemlig eksperter i netop dette og kan sikre dig det flotteste resultat.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Erfaring reducerer udfordringer

Hos MalerKanonen har vi stor erfaring med opsætning af væv og filt. Vi har hjulpet mange kunder med deres projekter og sikret optimal forberedelse til det efterfølgende arbejde, f.eks. maling af vægge og lofter .

Vores erfaring med opsætning af filt og væv gør, at vi kan rådgive dig bedst muligt i forhold til din opgave. I nogle situationer vil opsætning af glasvæv være den optimale løsning, mens filt vil være det bedste valg på andre tidspunkter. Løsningen på din opgave kommer også an på, om der skal filt eller væv på en enkelt væg, i ét rum eller i en hel lejlighed eller et hus.

Spørgsmålene kan være mange og udfordringerne endnu flere, hvis du selv er ansvarlig for opgaven. Vi er dog specialister på området og ved derfor, hvad der er bedst at bruge til hver enkelt opgave – og derfor ønsker vi at hjælpe dig, så du får en løsning, du bliver mest glad for.

Få et gratis tilbud på din opgave

Hos MalerKanonen har vi stor erfaring med at sætte filt op, og vi har både løst små og store opgaver fra opsætning af mindre områder til arbejde i hele bygninger i forbindelse med maling af lejligheder og huse.

Vi hjælper selvfølgelig også gerne med rådgivning i forhold din opgave, så du får den bedste løsning.

For at få en pris på opsætning af filt eller væv er du meget velkommen til at kontakte os og få et helt uforpligtende tilbud. Vi kigger også gerne forbi, da det gør det endnu nemmere for os at vurdere din opgave så præcist som muligt.

Ring til os på 71745353 eller skriv på info@malerkanonen.dk for at høre mere.

Spørgsmål og svar vedr. opsætning af filt

  • Valg af forgrundet eller ugrundet filt til dine vægge har forskellige fordele og ulemper. Hvilken type du vælger kommer an på flere ting, f.eks. antallet af gange der efterfølgende skal males, pris og kvalitet på filttypen, og hvor nem filten er at håndtere og arbejde med.

  • Der findes forskellige typer af filt, så derfor har valget af filt også en vis betydning for dig og dine vægge. Der er f.eks. forskel på kvalitet, pris og modstandsdygtighed samt det endelige helhedsindtryk, der kan variere alt afhængig af, hvilken type filt du bruger.

    Hos MalerKanonen har vi den rette erfaring og viden til at kunne hjælpe dig med at vælge den mest fordelagtige filttype til din opgave.

  • Tapet fås i mange forskellige afskygninger, og derfor er tapet også mere alsidigt end filt, da du f.eks. kan vælge tapet med mønstre, flere farver eller billeder.

    Filt, eller glasfilt som det også kaldes, er en helt glat vægbeklædning, der ligner tynd tapet og efterfølgende males på. Filt er et meget populært valg, da det giver et flot resultat, men også skaber en ensartet overflade med større styrke, holder sammen på underlaget og forhindrer sprækker og revner.

  • Prisen på opsætning af filt varierer en del, da der er flere ting, som har indflydelse på den endelige pris, f.eks. vægstørrelse og vægtype, filttype og andet materialevalg. For at kunne give dig den bedste pris er den optimale løsning, at vi besøger dig, så vi kan vurdere omfanget af din opgave.