• Tilfredshedsgaranti
  • 3 års garanti på alt udført arbejde
  • Betaling når arbejdet er godkendt

Slibning af trappe

Få en professionel afslibning af din trappe

Er din trappe ikke længere så flot, som den burde være? Så kan en afslibning gøre underværker for dens udseende. Skal resultatet være i top, er det dog vigtigt, at den opgave klares af specialister i slibning af trapper, så du ved, at det færdige resultat er 100 % i orden.

I vores firma har vi mange års erfaring inden for en række forskellige gulv- og slibeopgaver. Når det kommer til at slibe trapper, er det firmaet GulvKanonen, som udfører opgaven – et firma, der er del af samme firma som MalerKanonen. Du får derfor det samme høje kvalitetsniveau og ikke mindst også en god pris på slibning af trappen. Så kontakt os, hvis du ønsker et godt tilbud og en flot, nyslebet trappe.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Et firma med mange fordele

Slibning af trapper, trappetrin og gelændere er ikke en opgave, alle og enhver kan kaste sig ud i. Derfor er det en god idé at overlade slibearbejdet til dygtige folk, der både har erfaring med afslibning af trapper samt de nødvendige maskiner til opgaven. Og de folk har vi. Vælger du os til din opgave, får du glæde af flere fordele:

  • Specialister med mange års erfaring
  • Udstyr og materialer af høj kvalitet
  • Skræddersyede tilbud med faste priser
  • 3 års garanti på alt udført arbejde
  • Mange glade kunder og positive anmeldelser

Vi kan naturligvis hjælpe dig med at få afslebet din trappe. Og vi klarer også opgaven, hvis det er slibning af trappetrin eller et gelænder, du ønsker udført. Disse typer af opgaver har vi dygtige folk til at klare; specialister, der ikke laver andet end at afslibe trapper.

Men udover selve slibningen kan du også få kompetent rådgivning og inspiration til de opgaver, du skal have udført. For med vores mangeårige erfaring har vi helt sikkert nogle input, du kan få glæde af. Det synes vi er en god, ekstra service, som man kan gøre brug af.

Vi kan også hjælpe med andre opgaver

Er din trappe efterhånden så slidt eller grim, at den godt kunne trænge til fornyelse? Så er det helt sikkert værd at overveje en afslibning af din trappe. At få slebet den gamle, slidte overflade væk og erstattet med det flotte, nybehandlede træ gør nemlig rigtig meget godt for både trappen, og rummet, hvor trappen befinder sig.

Har du samtidig andre renoveringsopgaver i tankerne, kan vi også hjælpe med mange af dem. Det kan der desuden være penge at spare på, hvilket er endnu en grund til at få klaret flere opgaver på samme tid.

Vi kan bl.a. hjælpe med slibning af gulve og slibning af trapper samt den efterfølgende efterbehandling. Og med hjælp fra MalerKanonen kan du naturligvis også få hjælp til malerarbejde af vidt forskellig karakter – både de små opgaver, men eksempelvis også af hele boligen.

Få en god pris på slibning af din trappe

Trænger din trappe (eller blot alle trappetrin eller et gelænder) til at blive slebet, hjælper vi meget gerne med opgaven. Vi har nemlig stor erfaring på området og mange glade kunder, der har fået afslebet hele trappen eller blot deres trappetrin. Derfor kan du trygt kontakte os og overlade gulvarbejdet til vores dygtige folk, som hurtigt står klar til at hjælpe dig.

Du får samtidig en god pris på slibning af din trappe, så der fortsat er plads i dit budget til andre små eller store renoveringsopgaver. Første skridt på vejen er en uforpligtende snak om din opgave. Så kan vi høre mere om dine ønsker til det færdige resultat, hvilket også gør det nemmere at skræddersy et godt tilbud til dig. Vi glæder os til at hjælpe dig.