• Tilfredshedsgaranti
  • 3 års garanti på alt udført arbejde
  • Betaling når arbejdet er godkendt

Gulvafslibning

Professionel gulvafslibning til en god pris

Har du et trægulv, der er gammelt, slidt eller har været ude for skader, og derfor ikke længere er pænt at se på? Eller synes du blot, at gulvet og dit rum trænger til et nyt look? Så er en gulvafslibning et godt valg, der med sikkerhed vil skabe fornyelse. For et nyslebet trægulv er utrolig smukt.

I vores firma har vi mange års erfaring med gulvafslibning. Det konkrete gulvarbejde udføres af nemlig af firmaet GulvKanonen, der er en del af samme firma som MalerKanonen. Det har heldigvis ingen betydning for dig, da du naturligvis stadig får professionel gulvafslibning til en god pris. Og skal du også have lavet malerarbejde, er det jo smart, at vi kan hjælpe dig med begge dele. Ønsker du i første omgang en god pris på gulvafslibning, er du meget velkommen til at kontakte os og få et godt tilbud.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Mange fordele ved at vælge os

Ønsker du kvalificeret hjælp til en gulvafslibning, så dit gulv får det flottest mulige udseende, er du kommet til det rette sted. I vores firma har vi nemlig stor erfaring med slibning af trægulve, hvilket vi har hjulpet hundredvis af kunder med. Når der skal slibes trægulve, er der flere grunde til, at vi bliver valgt til opgaven:

  • Dygtige folk med mange års erfaring
  • Brug af udstyr og materialer af høj kvalitet
  • Skræddersyede tilbud med gode, faste priser
  • 3 års garanti på alt udført arbejde
  • Mange glade kunder og positive anmeldelser

Hvis du ønsker gulvafslibning med et flot resultat til følge – og som forbliver flot længst muligt – er vi et godt valg til opgaven. Vi sørger også for, at hele processen bliver enkel og problemfri, så du blot skal glæde dig til det færdige resultat. Og med god service og gode priser på gulvafslibning oven i pakken får du samtidig også god værdi for pengene.

Du kan få udført flere forskellige gulvopgaver

Når et trægulv er slidt og trænger til fornyelse, er det i de fleste tilfælde tilstrækkeligt med en gulvafslibning. I nogle tilfælde er det dog ikke nok, da gulvet kræver en mere omfattende behandling. Det er f.eks., når gulvet har dybe ridser og mærker, er ujævnt, har gammel fernis på overfladen eller ganske enkelt blot er meget slidt. Her vil det være nødvendigt først at udføre en gulvafhøvling, før gulvet er klar til den efterfølgende slibning.

Trænger dit trægulv til en renovering, kan vi hjælpe dig med opgaven, uanset hvordan gulvets nuværende stand og udseende er. Udover gulvafhøvling og -afslibning kan vi naturligvis også hjælpe med efterbehandling af trægulve, hvilket er med til at give det nyslebede gulv det ønskede udseende og bedre beskyttelse. Og skal du også have malet i din bolig, er det selvfølgelig en opgave, vi også gerne hjælper med.

Få en god pris på afslibning af dit gulv

Er dit trægulv ikke længere så pænt, som det tidligere har været? Og har du derfor besluttet dig for, at dit gulv har brug for en afslibning? Så er det helt sikkert en god idé at overlade opgaven til kompetente folk med både erfaringen og kompetencerne. Det er nemlig din sikkerhed for et professionelt resultat og et smukt, nyslebet gulv.

Vi har mange års erfaring med gulvarbejde, bl.a. slibning af gulve. Derfor kan vi hjælpe dig med dit trægulv, så det igen kan se ud som nyt. Og det kræver faktisk ikke meget fra din side. Du skal blot kontakte os, så vi kan høre mere om din opgave, og dine ønsker til gulvets udseende. Så skræddersyer vi et godt tilbud til dig med en god pris på en gulvafslibning.