• Tilfredshedsgaranti
 • 3 års garanti på alt udført arbejde
 • Betaling når arbejdet er godkendt

Maler

Professionel maler i København og på resten af Sjælland

MalerKanonen er en erfaren maler med en lang række af kompetente malere på holdet, der hver især er specialister på et område inden for malerfaget. Gennem årene har vi hjulpet kunder på hele Sjælland med at komme i mål med både små og store maleropgaver i forbindelse med istandsættelse af boliger og maling ved fraflytning og nybyggeri.

Vi løser en bred vifte af forskellige maleropgaver, men fælles for dem alle er, at de løses med omhu, øje for detaljerne og stor respekt for kundens ønsker og behov. Alle vores kunder har været meget glade og tilfredse med det arbejde, vi har udført, og det gør os særdeles stolte, ligesom det giver os lysten til at løse endnu flere maleropgaver for nye kunder.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Maler med de rette kompetencer

Når du skal have udført en maleropgave i din bolig, på kontoret eller i virksomheden er det vigtigt, at det er den rette maler eller det rette hold, der møder op. Det kræver et indgående kendskab til fagets forskellige teknikker at løse en given opgave, og derfor sammensætter vi altid et professionelt og erfarent hold, der passer til den opgave, du skal have løst.

Hos MalerKanonen tilbyder vi at hjælpe med følgende:

 • Maling af hus
 • Maling af lejlighed
 • Maling af vægge og lofter
 • Maling af træværk
 • Spartling af vægge
 • Opsætning af filt

Alle opgaver løser vi for både private kunder og erhvervskunder, og vi går til arbejdet med samme effektivitet og arbejdsmoral, uanset om det er en enkelt væg, der skal males, eller en bolig, der skal sættes i stand fra ende til anden.

Vi bidrager gerne med idéer og forslag til din opgave, så du får det fulde udbytte af det projekt, du har sat i gang. Samtidig garanterer vi, at vores malerarbejde er i højeste kvalitet, så du kan nyde dine nymalede vægge, lofter og facader i mange år frem.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Hvad koster en maler?

Prisen for en maler afhænger af så mange forskellige faktorer, at den er umulig at spå om på siden her. Hvis du alligevel ønsker at få et indblik i det generelle prisniveau, kan du kigge i vores inspirationsmateriale eller endnu bedre; du kan ringe til os på tlf. 71745353, sende en mail på info@malerkanonen.dk eller udfylde formularen for at få et gratis og uforpligtende tilbud.

Når vi udarbejder et tilbud, bestræber vi os på at gøre det så enkelt og overskueligt som muligt, så du ved nøjagtig, hvad du får, og hvad du betaler for – det er det bedste udgangspunkt for et godt samarbejde. Det enkelte tilbud skræddersyes efter dine ønsker og behov, og derfor er der sjældent to tilbud, der er ens. Til gengæld betaler du kun for det, du har brug for. Så enkelt er det.

Har du brug for en maler, så tøv ikke med at kontakte os. Vi er fleksible og får altid projektet til at passe med din kalender, og vi arbejder effektivt og professionelt, så du hurtigt kan bruge rummet igen – og vi rydder naturligvis op efter os.

Spørgsmål og svar vedr. valg af maler

 • Der er flere ting, som spiller ind i prisen på malerarbejde. Det er bl.a. overfladetypen der skal males på, hvor stort et område der skal males, og hvilke og hvor mange materialer der skal bruges.

  Det bedste er at kontakte os, så vi kan vurdere omfanget af din opgave og give dig det bedst mulige tilbud.

 • Størstedelen af vores opgaver klares i løbet af nogle få dage. Dog varierer malerarbejdet fra opgave til opgave, og derfor er der også forskel på tiden, der bruges. En opgaves omfang og type kan veksle meget, da man skal overveje størrelsen på rummet, der skal males, samt overfladen der males på. Ofte er det også nødvendigt at male mere end én gang.

  Hos MalerKanonen går vi ikke ned på kvaliteten af vores arbejde. Derfor sikrer vi os også, at resultatet er i højeste kvalitet.

 • Hvis du har en maleropgave, er det bedste at kontakte os et par dage i forvejen, så vi kan være bedst forberedt i forhold til de materialer vi skal bruge og det mandskabe, der skal udføre opgaven. Samtidig kan der også være brug for, at vi besøger dig, så omfanget af din opgave kan vurderes bedst muligt.

 • Et professionelt malerfirma leverer høj kvalitet, der både er flot og holdbart. Og det er i sidste ende det vigtigste for dig, så du kan få glæde af malerarbejdet i mange år. Samtidig undgår du også halve løsninger og de mange udfordringer, som ofte dukker op, når man selv skal stå for arbejdet.

 • Ja, det er den. Når vi er færdige med malerarbejdet, er det eneste, du skal vente på, at malingen er helt tør. Det tager som regel kun 4-5 timer, men så er din bolig også helt indflytningsklar.