• Tilfredshedsgaranti
 • 3 års garanti på alt udført arbejde
 • Betaling når arbejdet er godkendt

Maler

Professionel maler i København og på resten af Sjælland

MalerKanonen er en erfaren maler med en lang række af kompetente malere på holdet, der hver især er specialister på et område inden for malerfaget. Gennem årene har vi hjulpet kunder på hele Sjælland med at komme i mål med både små og store maleropgaver i forbindelse med istandsættelse af boliger og maling ved fraflytning og nybyggeri.

Vi løser en bred vifte af forskellige maleropgaver, men fælles for dem alle er, at de løses med omhu, øje for detaljerne og stor respekt for kundens ønsker og behov. Alle vores kunder har været meget glade og tilfredse med det arbejde, vi har udført, og det gør os særdeles stolte, ligesom det giver os lysten til at løse endnu flere maleropgaver for nye kunder.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Maler med de rette kompetencer

Når du skal have udført en maleropgave i din bolig, på kontoret eller i virksomheden er det vigtigt, at det er den rette maler eller det rette hold, der møder op. Det kræver et indgående kendskab til fagets forskellige teknikker at løse en given opgave, og derfor sammensætter vi altid et professionelt og erfarent hold, der passer til den opgave, du skal have løst.

Hos MalerKanonen tilbyder vi at hjælpe med følgende:

 • Maling af hus
 • Maling af lejlighed
 • Maling af vægge og lofter
 • Maling af træværk
 • Spartling af vægge
 • Opsætning af filt

Alle opgaver løser vi for både private kunder og erhvervskunder, og vi går til arbejdet med samme effektivitet og arbejdsmoral, uanset om det er en enkelt væg, der skal males, eller en bolig, der skal sættes i stand fra ende til anden.

Vi bidrager gerne med idéer og forslag til din opgave, så du får det fulde udbytte af det projekt, du har sat i gang. Samtidig garanterer vi, at vores malerarbejde er i højeste kvalitet, så du kan nyde dine nymalede vægge, lofter og facader i mange år frem.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Hvad koster en maler?

Prisen for en maler afhænger af så mange forskellige faktorer, at den er umulig at spå om på siden her. Hvis du alligevel ønsker at få et indblik i det generelle prisniveau, kan du kigge i vores inspirationsmateriale eller endnu bedre; du kan ringe til os på tlf. 71745353, sende en mail på info@malerkanonen.dk eller udfylde formularen for at få et gratis og uforpligtende tilbud.

Når vi udarbejder et tilbud, bestræber vi os på at gøre det så enkelt og overskueligt som muligt, så du ved nøjagtig, hvad du får, og hvad du betaler for – det er det bedste udgangspunkt for et godt samarbejde. Det enkelte tilbud skræddersyes efter dine ønsker og behov, og derfor er der sjældent to tilbud, der er ens. Til gengæld betaler du kun for det, du har brug for. Så enkelt er det.

Har du brug for en maler, så tøv ikke med at kontakte os. Vi er fleksible og får altid projektet til at passe med din kalender, og vi arbejder effektivt og professionelt, så du hurtigt kan bruge rummet igen – og vi rydder naturligvis op efter os.

Spørgsmål og svar vedr. valg af maler

 • Der er flere ting, som spiller ind i prisen på malerarbejde. Det er bl.a. overfladetypen der skal males på, hvor stort et område der skal males, og hvilke og hvor mange materialer der skal bruges.

  Det bedste er at kontakte os, så vi kan vurdere omfanget af din opgave og give dig det bedst mulige tilbud.

 • Størstedelen af vores opgaver klares i løbet af nogle få dage. Dog varierer malerarbejdet fra opgave til opgave, og derfor er der også forskel på tiden, der bruges. En opgaves omfang og type kan veksle meget, da man skal overveje størrelsen på rummet, der skal males, samt overfladen der males på. Ofte er det også nødvendigt at male mere end én gang.

  Hos MalerKanonen går vi ikke ned på kvaliteten af vores arbejde. Derfor sikrer vi os også, at resultatet er i højeste kvalitet.

 • Hvis du har en maleropgave, er det bedste at kontakte os et par dage i forvejen, så vi kan være bedst forberedt i forhold til de materialer vi skal bruge og det mandskabe, der skal udføre opgaven. Samtidig kan der også være brug for, at vi besøger dig, så omfanget af din opgave kan vurderes bedst muligt.

 • Et professionelt malerfirma leverer høj kvalitet, der både er flot og holdbart. Og det er i sidste ende det vigtigste for dig, så du kan få glæde af malerarbejdet i mange år. Samtidig undgår du også halve løsninger og de mange udfordringer, som ofte dukker op, når man selv skal stå for arbejdet.

 • Ja, det er den. Når vi er færdige med malerarbejdet, er det eneste, du skal vente på, at malingen er helt tør. Det tager som regel kun 4-5 timer, men så er din bolig også helt indflytningsklar.

Professionel maler i København og på resten af Sjælland

MalerKanonen er et malerfirma med en lang række af kompetente og erfarne malere på holdet. Vores mange malere er hver især specialister på deres område inden for malerfaget og har udført mange opgaver for små og store kunder. Det er derfor, vi er blevet et populært valg, når der er brug for en professionel maler.

Gennem årene har vores malere hjulpet mange kunder på hele Sjælland med at komme i mål med både små og store maleropgaver. Det har f.eks. været i forbindelse med istandsættelse af boliger og maling ved fraflytning og nybyggeri.

Vi hjælper nemlig både private kunder samt virksomheder, boligselskaber og andre erhverv, der har brug for en professionel maler.

Godt malerarbejde til alle

Hos MalerKanonen løser vi en bred vifte af forskellige maleropgaver. Fælles for dem alle er, at de løses med omhu, øje for detaljerne og stor respekt for kundens ønsker og behov. Vores erfaring siger os, at det er vejen til gode resultater og glade kunder.

Alle vores kunder har været meget glade og tilfredse med det arbejde, vi har udført. Det gør os særdeles stolte, ligesom det giver os lysten til at løse endnu flere maleropgaver for nye kunder. Skal du have besøg af en kompetent maler, der kan sikre dig godt håndværk, er MalerKanonen det rette valg.

 

Få besøg af en kompetent maler

Når du skal have udført en maleropgave i din bolig, på kontoret eller i virksomheden er det vigtigt, at det er den rette maler eller det rette hold, der møder op. Det kræver et indgående kendskab til fagets forskellige teknikker at løse en given opgave med et godt resultat til følge.

Vi sammensætter derfor altid et stærkt hold af professionelle og erfarne malere, der passer til den opgave, du skal have løst. Og er der kun behov for én maler til din opgave, er det naturligvis også en maler med de nødvendige færdigheder.

En maler kan hjælpe med mange mange opgaver

En maler, der er ansat hos os, er en maler med solide kompetencer til at udføre sit arbejde perfekt. Derfor har vi også mange dygtige folk, som kan hjælpe os, når opgaverne varierer i omfang og karakter.

Vi kan levere professionelt malerarbejde til mange forskellige typer af opgaver. Hos MalerKanonen kan vi bl.a. tilbyde dig hjælp med følgende:

 • Maling af huse
 • Maling af lejligheder
 • Maling af vægge og lofter
 • Maling af træværk
 • Maling af badeværelser
 • Spartling af vægge
 • Opsætning af filt eller væv

Forskellige kunder og opgaver – altid høj kvalitet

Hos MalerKanonen bliver vi udsat for lidt af hvert, hvad angår vores maleropgaver. Vi løser opgaver for både private kunder samt erhvervskunder, som virksomheder, butikker og boligforeninger.

Vi går til vores arbejde og hver eneste opgave med samme effektivitet og arbejdsmoral. Det gør vi, uanset om det er en enkelt væg, der skal males, eller en bolig, der skal sættes i stand fra ende til anden. Med en professionel tilgang og godt håndværk kommer der også gode resultater, som skaber glæde og tilfredshed. Derfor leverer vi altid høj kvalitet, uanset hvem vi arbejder sammen med.

 

Rådgivning og inspiration til dine behov

Med mange dygtige folk i vores malerfirma er der mange stærke kompetencer at trække på. Vores malere ved en masse om malerfaget, som klassiske faldgruber, smarte tips og tricks, hvad der er moderne og meget mere. Det er altså hos dem, at man kan få gode råd og input, hvis der brug for det.

Når vi skal hjælpe dig med din maleropgave, hvad end den er omfattende eller enkel og lige til, så byder vi gerne ind med brugbar rådgivning. Men det kan også være spændende inspiration og friske idéer, hvis du mangler lidt kreative input.

Mulighederne er mange, men udbyttet af vores maleres viden og erfaring kan være stort. Og vores rådgivning er naturligvis altid med dine ønsker og behov i tankerne. Så giver det vi siger også mere mening og større værdi for dig.

Idéer og forslag til forskellige opgaver

Vi bidrager gerne med idéer og forslag til din opgave, så du får det fulde udbytte af det projekt, du har sat i gang.

Nogle af de ting en maler kan give gode råd til er f.eks. valg af farve på den maling, der skal males med. Men det kan også være, om én slags maling er bedre end andre til bestemte områder i din bolig. Eller måske har det at gøre med, hvordan du får mest og bedst lysindfald.

Når malerarbejdet er udført, kan vi også give dig gode råd til rengøring og vedligeholdelse af dine nymalede overflader. På den måde får du også større glæde af din bolig, når det flotte udseende varer i længere tid.

Udover de gode råd om alt inden for malerverdenen garanterer vi samtidig, at vores maler udfører malerarbejde af den højeste kvalitet. Det tænker vi er en selvfølge. Men så kan du i hvert fald nyde dine nymalede vægge, lofter og facader i mange år frem.

 

Hvad koster en maler?

Prisen på en maler afhænger af mange forskellige faktorer og varierer fra opgave til opgave. Den konkrete pris på din maleropgave er derfor svær at spå om på denne side uden at kende til flere vigtige faktorer. Nogle af de ting, der påvirker din pris, er f.eks.:

 • Antal rum, der skal males
 • Antal m2 i alt, der skal males
 • Om der skal males én eller flere gange
 • Overfladernes tilstand
 • Om der skal spartles og opsættes vægbeklædning

Som du kan se der der mange ting, som spiller ind, når man skal beregne en pris på en maleropgave. Derfor er det svært at give en konkret pris uden at få en snak med dig.

Ønsker du at få et indblik i det generelle prisniveau, kan du kigge i vores inspirationsmateriale eller se vores priseksempler. Dem kan du se på vores side med malerpriser, hvor vi har samlet eksempler på forskellige opgaver.

En endnu bedre løsning er at ringe til os på tlf. 71745353, sende en mail på info@malerkanonen.dk eller udfylde formularen for at få et gratis og uforpligtende tilbud. Hvis du ønsker et helt konkret tilbud, er det bedste nemlig, at vi får os en snak om din opgave og dine behov. Her kan du også fortælle os mere om evt. ønsker til det færdige resultat.

Vi giver dig et skræddersyet tilbud

Når vi udarbejder et tilbud til dig, bestræber vi os på at gøre det så enkelt og overskueligt som muligt. Så du ved helt nøjagtigt, hvad du får, og hvad du betaler for. Det er det bedste udgangspunkt for et godt samarbejde og giver dig samtidig sikkerhed for det leverede arbejde.

Det enkelte tilbud skræddersyes helt efter dine ønsker og behov, så du får præcis, hvad du skal bruge. Derfor er der sjældent to tilbud, der er helt ens. Til gengæld betaler du også kun for dét, du har brug for. Så enkelt er det. Det synes vi også er mest fair og giver dig mest værdi for pengene.

Har du brug for en dygtig og billig maler, så tøv ikke med at kontakte os hos MalerKanonen. Vi er fleksible og får altid projektet til at passe bedst ind i din kalender. Derudover er vi selvfølgelig stabile og effektive, når først vi er gået i gang. Så kan du hurtigst muligt bruge rummet igen – og vi rydder naturligvis op efter os.

 

Fordele ved at vælge en professionel maler

Skal du have malet i dit hjem, en fritidsbolig eller et helt tredje sted, kan det altid betale sig at lade en fagmand klare opgaven for dig. Der er nemlig mange grunde til, at du bør kontakte et malerfirma og få hjælp af en professionel maler. Nogle af de mange fordele du vil opleve, når du vælger fagfolk, er f.eks. disse:

 • De bruger professionelt udstyr
 • De bruger materialer i høj kvalitet
 • De er dygtige og erfarne
 • De leverer flot og holdbart malerarbejde
 • Værdi for pengene

Som du kan se er der flere gode grunde til at vælge en fagmand, der ikke laver andet end at male. Resultatet vil derfor i alle tilfælde blive bedre, end hvis du selv kaster dig ud i opgaven.

Du kan også se på det på en anden måde. Fordelene ved at bruge en kompetent maler til din opgave vil være, at du kan føle dig mere sikker på et godt resultat. Det skaber tryghed og ro i maven. Så er det også nemmere at sove godt om natten og være velvidende om, at man får det bedste af det bedste.

Ekstra fordele ved at vælge MalerKanonen

Hos MalerKanonen har vi naturligvis kun professionelle malere, der kan deres kram til fingerspidserne. Det betyder, at du får fuld valuta for pengene, når du vælger os til din opgave. Nogle af de ekstra fordele som du vil få glæde af ved at vælge os er bl.a. disse:

 • Mere end 10 års erfaring i branchen
 • Stor erfaring med forskellige maleropgaver
 • Malere til både private og erhvervsopgaver
 • 3 års garanti på det udførte malerarbejde
 • Et skræddersyet tilbud til dine behov
 • En god pris på malerarbejdet
 • Inspiration og rådgivning til din opgave
 • Høj tilfredshedsscore på Trustpilot

Når du vælger MalerKanonen som dit malerfirma, får du kompetent hjælp af vores malere. Vi har et team af specialister, hvilket er din garanti for et godt resultat. Og når du har den sikkerhed, kan du trygt lade os hjælpe dig.

Fordele for virksomheder

MalerKanonen hjælper ikke kun private kunder med at få malet. Vi står også til rådighed, når små og store virksomheder har brug for flotte og mere indbydende rammer for deres medarbejdere. Hertil er en professionel maler fra MalerKanonen naturligvis et oplagt valg, da vi har stor erfaring med erhvervsmæssige maleropgaver.

En flot og indbydende arbejdsplads har, hvad end man tror det, stor betydning for arbejdsmiljøet og medarbejdernes trivsel og produktivitet i den enkelte virksomhed. Dårligt lysindfald kan f.eks. kompenseres af godt malerarbejde, der styrker lyset i rummene – og så arbejder man bedre og undgå hovedpine. Og det kan vi hjælpe med at skabe.

Hvad end din virksomhed har brug for hjælp til maling af butikslokaler, kontorer eller andre lokaler og områder, så kan vi levere et flot og holdbart resultat.

Vi har allerede hjulpet mange danske virksomheder med at få nye rammer for deres arbejde og virksomhed. Derfor er vi et godt valg, hvis du ønsker mødestabile og effektive malere med stor erfaring og gode kompetencer.

 

Hvorfor skal jeg ikke selv klare opgaven?

Når der skal males vægge og lofter i stuen, køkkenet eller andre rum i hjemmet, overvejer mange selv at klare opgaven. Og det kan da også virke som et oplagt valg at gå i gang med en gør-det-selv-maleropgave for at spare penge på en maler.

Hos MalerKanonen har vi erfaret, at mange kommer til kort, når de skal male i deres hjem. Og det skaber desværre ikke de ønskede resultater i form af flot og holdbart malerarbejde. Det sker bl.a., fordi de overvurderer deres egne evner eller bruger udstyr og materialer i ringe kvalitet.

Ønsker du selv at udføre opgaven er der risiko for, at kvaliteten af dit arbejde ikke er god nok. Det vil eksempelvis være et problem i forbindelse med en flytning, hvor malerarbejdet måske ikke godkendes. I værste tilfælde kan det koste en ekstraregning eller en reduceret udbetaling af dit indskud. Derfor er en professionel maler din sikkerhed for, at kvaliteten er i orden og kan godkendes.

Sikkerhed for godt malerarbejde

Dit valg af en maler fra MalerKanonen kommer med en masse fordele. Når det endelige resultat af vores malerarbejde viser sig, er det tydeligt, at det er pengene værd at vælge en fagmand til din opgave.

Du kan være sikker på, at det udførte arbejde er helt i top, og at det holder sig flot i mange år. Vi ved eksempelvis en masse om malerfaget, og hvad man skal – eller ikke skal – gøre. Der er f.eks. stor risiko ved at male med forkerte malinger i bestemte rum. Og det er noget, vi har erfaringen til at undgå.

Vores anbefaling her hos MalerKanonen er derfor, at du vælger en maler fra vores firma. Det giver dig 100 % garanti for et godt og tilfredsstillende resultat. Og investeringen i en god maler vil derfor være godt givet ud. Tænk f.eks. på, hvor store omkostningerne vil være, hvis man selv laver fejl, som efterfølgende skal rettes og udbedres. Derfor er en god maler det helt rette valg, hvis ønsket er et godt og holdbart resultat.

 

Kan jeg være sikker på, at kvaliteten er god?

Hos MalerKanonen går vi ikke ned på hverken udstyr eller kvalitet. Vi leverer altid professionelt malerarbejde, og det afspejler hele vores proces og tilgang til malerarbejde da også. Det er naturligvis en fordel for dig, da du får besøg af en maler, som kan sit kram til fingerspidserne.

Erfarne malere med de rette kompetencer

For at du kan være sikker på, at malerarbejdet, der udføres hos dig, er helt i top, har vi gode malere med mange års erfaring. De har udført mange forskellige opgaver af vidt forskellig karakter og omfang.

Da vores malere har mange års erfaring, er det også ensbetydende med, at de har solide kompetencer inden for professionelt malerarbejde. Det kommer som en selvfølge efter mange år i faget. Hvad end der skal males badeværelser, husfacader, sommerhuse eller døre med fine detaljer, så har vores erfarne malere de rette kompetencer til at udføre opgaven.

Vi går ikke ned på udstyr

Man skal aldrig gå ned på udstyr. Det er sikkert en tilgang, du selv har hørt – eller gør brug af. Og sådan har vi det også.

Hos MalerKanonen bruger vi udstyr, redskaber og materialer i professionel kvalitet. Vores malerruller og -pensler, maling og andet, der kræves til vores opgaver, er med til at sikre flotte resultater.

Når vi gør brug af professionelt udstyr og materialer i den bedste kvalitet, giver det også dig flottere og mere holdbart malerarbejde. Og dermed får du sikkerhed for et godt resultat og masser af værdi for pengene. Derfor er det en god idé at vælge MalerKanonen og få hjælp af vores malere.

 

I hvilke dele af landet kan MalerKanonen hjælpe?

Hos MalerKanonen hjælper vi kunder fra hele landet. Det gælder både maleropgaver til private, men også til virksomheder og andre erhvervsopgaver.

Vi har i mange år hjulpet kunder med et væld af maleropgaver. Vi er nemlig specialister i professionelt malerarbejde til forskellige opgaver og projekter med vidt forskellige formål og krav. De kompetencer og erfaringer betyder også, at vi er et populært valg, når der er brug for en dygtig maler.

Mange kunder på Sjælland

Vi har en stor del af vores kunder på Sjælland. Her har vi igennem mange år leveret flot og holdbart malerarbejde til små og store opgaver. Vi er et rigtig godt valg, når der er brug malerarbejde i den bedste kvalitet. Derfor er vi også et populært valg, når vores kunder eksempelvis skal bruge en maler i København. Det gælder, uanset om det er til maling af en lille studielejlighed eller en stor penthouse-lejlighed.

Vores medarbejdere har dog også mange opgaver uden for hovedstaden. Derfor er vi også et populært valg, når der er behov for en god maler i Roskilde eller andre af regionens mange byer.

Få hjælp til din maleropgave

Vores mandskab kører gerne ud til vores kunder uanset lokation. Det gælder både Sjælland, Fyn og Jylland. Hos MalerKanonen er der nemlig ingen begrænsninger, når det kommer til professionelt malerarbejde. For det skal alle have mulighed for at få udført.

Ønsker du hjælp til en opgave et sted i Danmark, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi tager gerne en snak med dig om din opgave i forhold til dine ønsker og din lokation. Da vi altid har malere i dit nærområde, vil din opgave selvfølgelig ikke blive noget problem at udføre.

 

Maling af lejligheder, huse og fritidsboliger

Hos MalerKanonen udfører vores malere flere slags maleropgaver. Vi har derfor malet i mange forskellige typer af ejendomme, som lejligheder, huse og fritidsboliger.

Det kræver en professionel tilgang og en god maler at sikre et godt og tilfredsstillende resultat. Især når opgaverne varierer meget fra gang til gang. Men den professionelle tilgang og de kompetente malere har vi altid med os.

Prisen på maling af en lille lejlighed er ikke nødvendigvis ens i forhold til prisen på maling af et stort hus. Kravene er nemlig forskellige, hvilket selvfølgelig har indflydelse på den endelige pris.

Ønsker du en pris på maling af din bolig, kan du naturligvis få et godt tilbud på en maler fra MalerKanonen. Vi sammensætter et tilbud til dig, der skræddersyes ud fra dine ønsker og behov. Det giver dig den bedste løsning, og sikrer dig samtidig mest værdi for pengene. På den måde mener vi, at du får mest glæde af vores samarbejde og det udførte malerarbejde, som vores malere leverer.

Lejligheder

En klassisk maleropgave for vores malere er maling af lejligheder. Det er bl.a. almindelige andels- og ejerlejligheder, men også større opgaver, som penthouselejligheder.

Mange af vores kunder bor f.eks. til leje, hvilket medfører krav til maling af lejligheder ved en fraflytning. Det kan derimod også være en indflytning, hvor den nye ejer synes, at lejligheden trænger til fornyelse.

Opgaverne med maling af lejligheder varierer altså meget fra gang til gang. Og det gør ønskerne og kravene til vores malere derfor også. Heldigvis har vi dygtige folk, der kan male, så lejere og eventuelle udlejere bliver glade for det flotte arbejde.

Huse

Hos MalerKanonen har vi mange opgaver, der omfatter maling af huse. Men opgaverne varierer meget fra gang til gang. Det gælder både maling i almindelige parcelhuse, rækkehuse og murermestervillaer til malerarbejde i arkitekttegnede huse og andre specielle boliger. Det er derfor vidt forskellige maleropgaver, hvor kravene til vores arbejde ofte varierer.

Vores malere har stor erfaring med malerarbejde i og af huse. Det gælder både maling indvendigt af bl.a. vægge og lofter, døre, karme og badeværelser. Men det gælder også udvendig maling, som husfacader og træværk.

Trænger dit hus til fornyelse som følge af slid eller ønsket om et nyt udseende, har vi ekspertisen til at klare opgaven.

Fritidsboliger

Flere og flere danskere bliver ejere af fritidsboliger. Og det kan vi også mærke hos MalerKanonen.

Vores malere er ofte ude og hjælpe med maleropgaver i fritidsboliger, som sommerhuse og kolonihavehuse. Hvad end du ejer et lille kolonihavehus på 30 m2 eller et stort sommerhus på 80+ m2, så kan vi levere professionelt malerarbejde og et flot resultat. Vi kan desuden stå for malerarbejdet, hvis det udvendige træværk, terrassen eller carporten skal males.

 

Maling af vægge, lofter, døre og meget andet

Hos MalerKanonen hjælper vi vores kunder med flere forskellige typer af maleropgaver. Nogle kræver blot en enkelt maler, da de er små og ret lige til i omfang og indhold. Andre er mere omfattende og kræver derfor en maler eller to ekstra på samme tid.

Med mange år i faget har vi mange gode malere, der er kompetente på en række forskellige områder inden for professionelt malerarbejde. De brede kompetencer giver dig som kunde mulighed for at få flere typer af malerydelser.

Vi kan klare mange opgaver

Blandt de mest almindelige opgaver, som en maler hos os udfører for private kunder, er maling af vægge og lofter. Det er én af de opgaver, som stort set alle får brug for på et eller andet tidspunkt i løbet af deres liv. Hvad end man flytter i sin første lejlighed, sit første hus eller har været boligejer i mange år, så trænger vægge og lofter til fornyelse efter nogle år.

I forbindelse med maling af eksempelvis vægge kan der også være brug for at udbrede eksisterende skader i væggene. Ved at spartle væggene og efterfølgende opsætte filt eller væv vil overfladen blive helt jævn og ensartet. Og det er også noget, vores malere kan udføre. Udbedringen af væggene vil derfor alt andet lige gøre opgaven med at male dem nemmere for vores maler. Den type opgave har vi også mange af.

Hos MalerKanonen sender vi også gerne en maler ud for at male træværk, som døre, paneler og karme. Og mange af vores medarbejdere klarer også maling af badeværelser og vådrum. Det er så at sige maling af rum, der giver plads til livet.

Vi har altid en maler klar til dig

I vores team er der altid en maler til rådighed, der kan hjælpe dig med din opgave. Hvad end du har brug for hjælp til en lille eller stor opgave, så kan vi levere høj kvalitet til tiden. Og det er naturligvis til gode priser, der sikrer dig værdi for pengene og mange års glæde af vores arbejde.

 

Hvornår er det tid til at kontakte en maler?

Hvornår du vælger at kontakte et malerfirma og få hjælp af en maler afhænger af flere ting. Måske bor du i en bolig, hvor vægge og lofter tydeligvis har en del år på bagen. Måske er de endda slidte og har huller i overfladen. Det er sjældent pænt og kan også føre til en øget risiko for råd eller vækst af skimmel.

Det kan også være, at du synes din boligs udseende trænger til fornyelse og et frisk pust i form af nye farver. At gå lidt væk fra den traditionelle hvide væg er eksempelvis en oplagt mulighed, hvis der skal ske noget nyt i hjemmet.

Andre typiske tidspunkt, hvor man kontakter en maler, er ved en flytning. Bor du til leje og flytter ud, er det ofte et krav, at lejligheden forlades nymalet. Men det kan også være ved et køb af en lejlighed eller et hus, at du mener, at en omgang maling er tiltrængt.

Hvad skal vores maler hjælpe med?

Når du overvejer at kontakte MalerKanonen og få besøg af en maler, er det vigtigt, at du overvejer, hvad der skal laves. Nogle gange kan det godt betale sig at få en maler til at udføre mere end du først havde forestillet dig.

Det trænede øje hos en maler kan hurtigt vurdere, om din bolig har andre rum eller områder, som måske snart vil trænge til maling. Og så er det jo smart at få arbejdet udført på én og samme gang, så du ikke skal betale for flere besøg.

Du er altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak om din opgave, dine behov og dine ønsker. Hos MalerKanonen tager vi nemlig gerne en drøftelse med dig, så du ved, om det er på tide at få besøg af en maler.

 

 

Hvor lang tid i forvejen skal jeg booke MalerKanonen?

Skal du have malet og går med overvejelser om at kontakte MalerKanonen? Så er det naturligvis bare med at få booket tid hos os, så én eller flere af vores kompetente malere kan blive sat på opgaven.

Den optimale løsning er, at du kontakter os nogle dage i forvejen. Det giver os nemlig bedre tid til forberedelse til din opgave. Det kan f.eks. være at sikre, at vi har de rette materialer eller typer af udstyr. Det vil også være for at være sikker på, at vi har de rette folk til rådighed, så du får det bedste resultat.

Nogle gange kan det også være nødvendigt, at vi kommer på besøg hos vores kunder, inden opgaven påbegyndes. Det kan f.eks. være for at vurdere omfanget af din opgave. Men det kan også være for at besigtige tilstanden af rummene, eller hvor nemt det er at bevæge sig optimalt rundt i rummet. Det er endnu en grund til, at du bør kontakte os nogle dage i forvejen, så vi undgår, at dele af maleprocessen forlænges.

Kontakt os og få en snak om din opgave

Ved du allerede nu, at du skal have malet, og er du i tvivl om, hvornår du skal booke en tid? Så skal du naturligvis bare kontakte os. Så kan vi få os en snak om din opgave, og hvornår vores arbejde passer optimalt i din kalender.

Det er bedre at være på forkant med din opgave end at kontakte os i hast og jag, så vi måske ikke kan hjælpe dig på det bedste tidspunkt. Kontakt os derfor gerne med det samme, så vi kan få en snak om din opgave. Så får du også det bedste resultat og den bedste oplevelse med en maler fra MalerKanonen.

 

Hvordan forbereder jeg et besøg af en maler?

Når du skal have besøg af en maler fra MalerKanonen er god forberedelse en stor hjælp for os. Men bestemt også for dig selv. Jo mere du kan hjælpe os, inden vi går i gang med opgaven, jo nemmere bliver maleprocessen også. Og det påvirker naturligvis den tid, vi bruger hos dig.

God forberedelse betyder altså, at du hurtigere vil kunne benytte dine rum og få glæde af resultatet. Når du skal forberede dine rum er der flere ting, du kan gøre for at hjælpe os. De er dog ikke strengt nødvendige, men det gør, at vi kan fokusere 100 % på at sikre dig et godt og solidt resultat.

Det kan du gøre for at hjælpe din maler

Et godt sted at starte er at tømme rummene for møbler og andet løst inventar. Det gør det nemmere for vores malere at bevæge sig rundt. Men det reducerer også risikoen for at få malerpletter på møbler og andet inventar – og dét vil være en skam.

De møbler og det inventar, der ikke kan fjernes fra rummet, kan også afdækkes med afdækningsplast. Det kan du normalt købe i byggemarkeder, men alternativt kan du også bruge lagener.

Det kan også være en god idé at rengøre overfladerne, der skal males på. Det kan du gøre ved at tørre dem af med en støvkost eller mikrofiberklud. Det fjerner en stor del af det løse støv og snavs, som typisk sidder på vægge og lofter.

Spørg os, hvis du er i tvivl

Er du i tvivl om, hvad du kan (eller skal) gøre som forberedelse, før vores maler dukker op? Så er du meget velkommen til at kontakte os.

Vi fortæller gerne mere om, hvad du kan gøre, og hvad du ikke behøver at gøre. For nogle ting vil også blive klaret af vores malere, uanset hvad. Nogle ting er nemlig en fast del af vores arbejdsproces, da det gør arbejdet nemmere og bedre. Men uanset hvad er god forberedelse en vigtig og nødvendig del af godt malerarbejde. Derfor har vi også fokus på netop denne del, ligesom vi værdsætter, når vores kunder gør lidt for at hjælpe os.

 

Hvor lang tid tager det at få malet?

Når du skal have hjælp til en maleropgave, skal du typisk afsætte nogle få dage. Men det kan dog variere i forhold til, hvad du skal have malet – og hvor meget.

Hos MalerKanonen har vi gode malere med mange års erfaring. De er derfor effektive i udførelsen af deres arbejde, hvilket selvfølgelig kommer dig til gode. Det er én af de mange fordele ved at gøre brug af os, når du skal have malet.

Arbejdstiden afhænger af flere faktorer

Hvor lang tid det tager at male afhænger af flere faktorer. Der er nemlig mange ting, som spiller ind. Derfor kan arbejdstiden også variere en del fra opgave til opgave, da alle rum og overflader er forskellige. Nogle af de vigtigste faktorer er disse:

 • Hvor mange rum, der skal males
 • Den samlede størrelse på de rum, der skal males
 • Rummenes nuværende tilstand og behov for maling
 • Typer af overflader, der skal males på
 • Om der skal males én eller flere gange
 • Hvor nemt det er at arbejde og bevæge sig i rummene

Sådan påvirkes arbejdstiden

Der er først og fremmest forskel på den samlede størrelse af de rum, der skal males. Tænk eksempelvis på forskellen på små værelser i dit hjem eller en fritidsbolig og sammenlign dem med størrelsen på en stor dagligstue eller et opholdsrum. Afhængig af, hvilke rum der skal males i, varierer typen af overflade også, hvilket også har noget at sige for arbejdstiden.

Nogle rum og overflader kan også være i dårlig tilstand, så de kræver spartling og opsætning af filt eller væv. Dette er en god investering, da det gør malerarbejdet nemmere at udføre. I sidste ende giver det derfor et langt pænere og mere holdbart resultat.

Det giver også sig selv, at hvis der er brug for at male mere end én gang, så tager det også længere tid at male færdig. Hvor mange gange der skal males afhænger af flere ting. Det kan f.eks. være valget af den farve i forhold til den eksisterende overfladefarve. Men det kan også være overfladens tilstand og materiale, da nogle overflader kræver mere arbejde end andre.

Endelig kan det også påvirke arbejdstiden, hvis det er svært at bevæge sig rundt, f.eks. på trapper eller i rum med møbler og inventar. Men her kan du trods alt hjælpe vores maler, så hans arbejde bliver nemmere, bedre og mere effektivt.

Du kan påvirke udførelsen af malerarbejdet

I forbindelse med en maleropgave kan du hjælpe den maler, der skal udføre arbejdet for dig. Med god forberedelse af rummene kan du nemlig gøre det nemmere at bevæge sig rundt og male. Derfor er det f.eks. en god idé, hvis du på forhånd rydder op i de rum, der skal males i.

Herefter kan du flytte møbler og andet flytbart inventar ud af rummet, så det ikke er i vejen for vores maler. Det sikrer samtidig, at der ikke kommer malerpletter på dine møbler og inventaret. God forberedelse har derfor en væsentlig indflydelse på, hvor lang tid det tager at få malet.

 

Hvor længe går der, inden jeg kan være indenfor?

Efter et besøg af vores maler er du naturligvis interesseret i at kunne bruge dine rum hurtigst muligt. Det giver sig selv, og vi forstår også godt ønsket. Det gælder bl.a. fordi ens møbler måske fylder i andre rum, hvor de er blevet midlertidigt deponeret. Men det kan selvfølgelig også være fordi, man ønsker at komme godt på plads hurtigst muligt. Det er dog nødvendigt med en smule tålmodighed – men heldigvis ikke så meget.

Når vi har færdiggjort vores arbejde og malet i dine rum, skal du blot vente på, at malingen tørrer. Normalt tager det 4-5 timer, men der kan selvfølgelig være forskellige faktorer, der påvirker dette. Men som udgangspunkt kan du forvente den tørretid. Når malingen er helt tør, er dine rum klar til, at du igen kan bruge dem og sætte møbler derind.