• Tilfredshedsgaranti
  • 3 års garanti på alt udført arbejde
  • Betaling når arbejdet er godkendt

Om Os

MalerKanonen er et professionelt malerfirma med base i Ballerup på Sjælland. Vi er specialister i malerarbejde og har gennem årene hjulpet mange kunder over hele Sjælland med både små og store opgaver. Resultaterne har været flot malerarbejde i høj kvalitet, som har skabt stor tilfredshed og glæde.

Kompetente fagfolk sikrer topkvalitet

Vores medarbejdere er uddannede fagfolk med den rette kombination af erfaring og ekspertise – hos MalerKanonen ønsker vi nemlig kun at bruge de bedste håndværkere. Det giver dig en garanti for godt håndværk, uanset om du skal bruge vores hjælp til små eller store maleropgaver.

Udover vores professionelle tilgang, der sikrer dig høj kvalitet, lægger vi også stor vægt på at yde den bedst mulige service ved at være nærværende og personlige. Det er nemlig vigtigt for os, at du har tillid til os og ved, at du kan regne med godt håndværk.

Få et uforpligtende tilbud

Specialister på mange områder

Hos MalerKanonen får du et bredt udvalg af malerydelser i høj kvalitet. Vi kan blandt andet tilbyde følgende opgaver:

Mulighederne er mange, og måske kræver din opgave et miks af flere ydelser for at skabe det flotteste og mest tilfredsstillende resultat.

Vi bidrager selvfølgelig gerne med inspiration og idéer til netop din opgave, så vi sammen kan finde den løsning, der giver dig størst glæde.

Vi leverer malerarbejde på hele Sjælland

Vi holder til i Ballerup, men udfører malerarbejde på hele Sjælland. Så uanset om du skal bruge et professionelt malerfirma til din opgave i Roskilde, på Amager eller i det indre København, så kan vi hjælpe dig. Vores store erfaring og forskellige kompetencer har været med til at skabe flotte resultater og stor glæde hos vores mange kunder rundt omkring på hele Sjælland.

Det vigtigste er ikke, at du får hjælp fra det malerfirma, der ligger tættest på dig – det vigtigste er, at du finder et malerfirma med erfaring og de helt rigtige kompetencer, der kan udføre din opgave i den allerbedste kvalitet.

Få et uforpligtende tilbud på din opgave

Hos MalerKanonen står vi klar til at hjælpe dig, hvis du mangler kompetent hjælp til en maleropgave, og vi bidrager selvfølgelig også gerne med rådgivning eller inspiration til dit projekt.

Kontakt os ved at ringe på 71745353 eller skrive på info@malerkanonen.dk – så får du et gratis tilbud på din opgave.