• Tilfredshedsgaranti
 • 3 års garanti på alt udført arbejde
 • Betaling når arbejdet er godkendt

Malerarbejde Herlev

Flot malerarbejde der skaber stor glæde

Trænger din bolig i Herlev til en kærlig hånd? Det kan være, at malingen på væggene er begyndt at se en smule trist og falmet ud – eller måske trænger træværket til en omgang maling? Uanset hvad så bør du overlade opgaven til en professionel, hvis du gerne vil have flot og holdbart malerarbejde. I forbindelse med et malerprojekt kan der nemlig opstå bekymringer og udfordringer undervejs, og det kan hurtigt udvikle sig til en uoverskuelig opgave, hvis man ikke har erfaring på området.

MalerKanonen er et professionelt malerfirma, der sørger for, at du for et veludført stykke malerarbejde med kvaliteten i top, uanset om din opgave er lille eller stor. Vi har mange års erfaring med malerarbejde og mange glade kunder bag os. Du kan derfor trygt vælge os til dit malerprojekt i Herlev.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Fordelene er mange med et erfarent malerfirma

Vælger du MalerKanonen som dit professionelle malerfirma i Herlev, så kan du altid regne med et resultat, der lever op til dine forventninger. Et resultat som du kan få glæde af i mange år frem.

Vi lægger stor vægt på, at du som kunde får det bedste og flotteste slutresultat, men vi går også meget op i, at du får en god proces og oplevelse. Derfor vil du opleve, at vi er meget nærværende og personlige, da det er vigtigt for os, at du har tillid til os og ved, at du kan regne med godt håndværk.

For at vi kan skabe et resultat, der lever op til dine forventninger, så lægger vi også stor vægt på at lytte til dine behov og ønsker fra start til slut. Hvis du ikke har gjort dig så mange tanker, så bidrager vi gerne med rådgivning og gode råd til dit malerprojekt, så du får det bedst mulige resultat.

Stor erfaring med alle malerydelser

Hos MalerKanonen bruger vi udelukkende dygtige og kompetente malere med stor erfaring inden for branchen. Gennem årene har vi udført mange forskellige typer maleropgaver, hvor vi i høj grad har skabt tilfredsstillende resultater. Det skyldes, at vi har kompetencerne til at klare enhver opgave og har stor erfaring med alle vores malerydelser:

Uanset hvad du skal have hjælp til, så er vi interesseret i at hjælpe dig bedst muligt. Her er ingen opgave for lille eller for stor, og hvis din opgave kræver et miks af flere ydelser, så hjælper vi dig også med det.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Få et godt tilbud

Hvis du søger en dygtig maler i Herlev eller et andet sted på Sjælland, så er vi et stærkt bud, hvis du gerne vil have et resultat, der skaber stor glæde. Du er altid velkommen til at kontakte os, så vi kan få en snak omkring din opgave, og hvordan vi kan hjælpe dig bedst muligt. Vi kommer også gerne med et gratis og uforpligtende tilbud på din opgave, der tager udgangspunkt i dine ønsker og behov.

Spørgsmål og svar vedr. valg af malerarbejde

 • Prisen på malerarbejde varierer meget, da der er mange ting, som spiller ind, f.eks. hvilken overflade der skal males på, hvor meget der skal males, og hvor mange materialer der skal bruges.

  Den bedste løsning er derfor at kontakte os, så vi kan vurdere din opgave og dermed give dig en så præcis pris som muligt.

 • Størstedelen af vores opgaver klares i løbet af nogle få dage. Dog varierer malerarbejdet fra opgave til opgave, og derfor er der også forskel på tiden, der bruges. En opgaves omfang og type kan veksle meget, da man skal overveje størrelsen på rummet, der skal males, samt overfladen der males på. Ofte er det også nødvendigt at male mere end én gang.

  Hos MalerKanonen går vi ikke ned på kvaliteten af vores arbejde. Derfor sikrer vi os også, at resultatet er i højeste kvalitet.

 • Hvis du har en maleropgave, er det bedste at kontakte os et par dage i forvejen, så vi kan være bedst forberedt i forhold til de materialer vi skal bruge og det mandskabe, der skal udføre opgaven. Samtidig kan der også være brug for, at vi besøger dig, så omfanget af din opgave kan vurderes bedst muligt.

 • Et professionelt malerfirma leverer høj kvalitet, der både er flot og holdbart. Og det er i sidste ende det vigtigste for dig, så du kan få glæde af malerarbejdet i mange år. Samtidig undgår du også halve løsninger og de mange udfordringer, som ofte dukker op, når man selv skal stå for arbejdet.

 • Når malerarbejdet i din bolig er overstået, går der ikke længe, før boligen er klar til brug. Malingen skal lige nå at tørre, men det tager typisk kun 4-5 timer.