• Tilfredshedsgaranti
  • 3 års garanti på alt udført arbejde
  • Betaling når arbejdet er godkendt

Maling af hus

En stor opgave, der kræver stor ekspertise

Maling af et hus er en stor opgave, uanset om du skal male hus udvendigt eller indvendigt. Der er mange ting at overveje i forbindelse med malerarbejdet, og hele processen kan nemt blive uoverskuelig og skabe store bekymringer.

Ønsker du at undgå alle disse udfordringer og bekymringer, så er et professionelt malerfirma det oplagte valg. Det giver nemlig sikkerhed for malerarbejde i den bedste kvalitet og derfor også et flot resultat, du kan nyde i rigtig mange år.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Maling af hus udvendig eller indvendig – vi klarer opgaven

Hos MalerKanonen har vi stor erfaring med både små og store maleropgaver. Vi har hjulpet mange kunder med maling af huse, f.eks. i forbindelse med maling af husfacader, men også i forbindelse med flere af vores andre specialiserede malerydelser.

Vores store erfaring på området gør, at vi kan give dig den bedste løsning ud fra dine ønsker, så dit hus bliver flottere og endnu mere indbydende.

Vi er selvfølgelig også i stand til at give dig inspiration og spændende idéer til maling af dit hus, så du forhåbentligt får et resultat, der overstiger dine forventninger – vi ønsker nemlig, at du bliver så glad og tilfreds, som overhovedet muligt.

Hvad koster det at male et hus?

Ligesom høj kvalitet på malerarbejdet er en vigtig ting, så har den endelige pris på malerarbejdet også stor betydning. Da næsten alle opgaver er forskellige, varierer prisen på malerarbejdet naturligvis også. F.eks. er der stor forskel på, om du ønsker en pris på maling af et hus udvendigt eller indvendigt, eller om du ønsker maling af et træhus eller et murstenshus.

Mulighederne er mange – og derfor er priserne også forskellige. Derfor er vi også meget interesserede i at tage en snak med dig om din opgave, så vi sammen finder frem til den løsning, der er bedst for dig.

Få kompetent rådgivning fra erfarent malerfirma

Hos MalerKanonen kan du få et gratis og helt uforpligtende tilbud på netop din opgave, der tager udgangspunkt i dine ønsker og dit behov. Det giver dig det mest præcise bud, når du ønsker en pris på maling af et hus.

Samtidig kan vi også diskutere de forskellige løsninger, der typisk er i forbindelse med malerarbejde af denne type. Så sikrer vi os, at du får den løsning, der skaber størst glæde for dig.

Du er velkommen til at kontakte os og høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig. Ring på 71745353 eller skriv til os på info@malerkanonen.dk – så får du et gratis tilbud til din maleropgave.

Spørgsmål og svar vedr. maling af hus

  • Prisen på maling af et hus varierer meget, fordi der er mange ting, som har betydning for den endelige pris. Der kan f.eks. være forskel på, hvor meget der skal males, hvilke overflader der skal males, samt hvilke og hvor mange materialer der skal bruges til malerarbejdet.

    Den bedste løsning er derfor, at du kontakter os. Så kan vi vurdere din opgave bedste muligt og nemmest give dig en præcis pris til din opgave.

  • Hos MalerKanonen anbefaler vi altid at, at gulvene afslibes først og får en eventuel efterbehandling. Derefter klares malerarbejdet. Gulvafslibning kan støve en smule, og derfor vil det også være ærgerligt, hvis man først malede i huset, og udførte afslibningen bagefter.

  • Ja. Alle mindre huller fra malerier eller andre ting som har hængt på væggen vil blive spartlet til, sådan at overfladen bliver pæn.

  • Når vi maler et hus, kan tiden, vi bruger, variere meget, da alle huse og maleropgaver er forskellige. Der er mange ting at overveje, f.eks. husets størrelse, typer af overflader samt om der kun skal males én gang, eller om malerarbejdet kræver en ekstra omgang maling for at dække ordentlig, hvilket inkluderer ekstra tørretid.

  • Når MalerKanonen har lagt sidst lag maling skal der gå ca. 4 timer før rummene må benyttes normalt.