• Tilfredshedsgaranti
  • 3 års garanti på alt udført arbejde
  • Betaling når arbejdet er godkendt

Maler Frederiksberg

Få en lokal partner med stor erfaring

Skal du i gang med en stor maleropgave, f.eks. at male dit hus eller din lejlighed, så er der mange ting, du skal overveje og have styr på. Derfor kan hele projektet nemt blive uoverskueligt i forhold til den mænge tid, penge og kræfter, du med stor sandsynlighed skal lægge i arbejdet. Og så er det ikke engang sikkert, at resultatet bliver lige så perfekt, som du ønskede.

Til maleropgaver, uanset om de er små eller store, simple eller komplicerede, er det derfor altid en god idé at finde et professionelt malerfirma på Frederiksberg, der både har erfaring med malerarbejde og de rette kompetencer i forhold til netop din opgave. Den kombination giver i sidste ende det bedste resultat.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Malerfirma Frederiksberg – høj kvalitet fra din lokale maler

Hos MalerKanonen er vi specialister i malerarbejde. Igennem årene har vi hjulpet mange kunder med forskellige opgaver. Det har både været små opgaver til helt store og komplicerede maleropgaver, som alle er blevet løst på bedste vis.

Uanset hvem vi har hjulpet, så har resultatet været det samme – nemlig glade og tilfredse kunder, der ikke har fortrudt, at de valgte MalerKanonen, som deres maler på Frederiksberg. Vi tilbyder nemlig mange forskellige ydelser inden for professionelt malerarbejde:

Din foretrukne maler på Frederiksberg

Vi ønsker at være din foretrukne maler på Frederiksberg. Både gennem vores ydelser, som vi forsøger at levere i den bedst mulige kvalitet, men også gennem nærvær og rigtig god service.

Derfor er det vigtigt for os, at du nemt og hurtigt kan gøre bruge af os, uanset om du har brug for hjælp på Frederiksberg eller andre steder i København – vi tilbyder nemlig malerarbejde i hele hovedstadsområdet. Så det er altid nemt og hurtigt at få hjælp fra MalerKanonen, og vi garanterer selvfølgelig høj kvalitet, som både du og vi kan være stolte af.

Få et gratis tilbud og hør mere om dine muligheder

Hos MalerKanonen er vi klar til at hjælpe dig med dit projekt. Vi kan både tilbyde kompetent rådgivning, men vi bidrager også med nye og spændende idéer. I sidste ende ønsker vi nemlig, at du får det resultat, der passer bedst til dine ønsker og dit behov.

Ring til os på 71745353 eller skriv på info@malerkanonen.dk – så laver vi et skræddersyet tilbud til dig helt gratis.

Spørgsmål og svar vedr. valg af malerarbejde

  • Prisen på udførelse af malerarbejde kan variere en del. Der er nemlig flere ting, der påvirker den endelige pris, og derfor er der heller ikke nogen fast pris, som gælder for enhver opgave. Der er f.eks. forskel på prisen i forhold til rumstørrelse, overfladetype, antal gange der skal males, og mængden af materialer der skal bruges.

  • Størstedelen af vores opgaver klares i løbet af nogle få dage. Dog varierer malerarbejdet fra opgave til opgave, og derfor er der også forskel på tiden, der bruges. En opgaves omfang og type kan veksle meget, da man skal overveje størrelsen på rummet, der skal males, samt overfladen der males på. Ofte er det også nødvendigt at male mere end én gang.

    Hos MalerKanonen går vi ikke ned på kvaliteten af vores arbejde. Derfor sikrer vi os også, at resultatet er i højeste kvalitet.

  • Vi foretrækker, at du kontakter os et par dage i forvejen, så vi kan sikre os, at vi har mandskab til rådighed og de rette materialer på lager. Nogle gange vil det også være en god idé, hvis vi kan besøge dig og vurdere din opgaves omfang, så vi sikrer os, at du får den optimale løsning.

  • En professionel maler sikrer dig et flot resultat, du kan få glæde af i mange år. Når du skal klare malerarbejde selv, er der ofte en del bekymringer og svære overvejelser, men dem slipper du for, hvis du bruger et erfarent og professionelt malerfirma.

  • Når malerarbejdet i din bolig er overstået, går der ikke længe, før boligen er klar til brug. Malingen skal lige nå at tørre, men det tager typisk kun 4-5 timer.