• Tilfredshedsgaranti
  • 3 års garanti på alt udført arbejde
  • Betaling når arbejdet er godkendt

Maling af træværk

Professionelt arbejde giver det bedste resultat

Maling af træværk er en opgave, der har mange fordele – både for dig, men selvfølgelig også for træet. Vedligeholdelse af dit træværk sikrer, at træet får den optimale beskyttelse, så du nemmere kan undgå problemer med blandt andet svamp og råd. Og samtidig fremstår træværket flottere og mere præsentabelt.

Arbejdet med at male træværk er dog ikke altid lige til, og derfor er et professionelt malerfirma et rigtig godt valg, hvis du ønsker det bedst mulige resultat – både for træværket, men også for dig selv i forhold til den mængde af tid, kræfter og økonomi, du skal lægge i arbejdet, hvis du overvejer selv at stå for opgaven.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Maling af træværk giver dig stort udbytte

MalerKanonen er et professionelt malerfirma med stor erfaring inden for mange forskellige typer af malerydelser. Vi ved også, hvordan man bedste håndterer maling af gammelt træværk og andre lignende maleropgaver, så det får den bedste behandling, og du får det bedste resultat.

Vores veluddannede malere har den rette kombination af erfaring og ekspertise til at kunne udføre malerarbejde i høj kvalitet. Gennem tiden har vi da også hjulpet mange kunder med både små og store opgaver, som maling af huse, gavle og meget andet. Så uanset hvilken opgave du står over for, så kan vi levere et resultat, du bliver meget glad for.

Maling af træværk udendørs skal gøres ordentligt

Når man skal male træværk udendørs, er det utroligt vigtigt at udføre malerarbejdet helt korrekt. Så får man både et flot resultat, men giver også træværket den optimale beskyttelse, så det har de bedste betingelser for at modstå vejrets påvirkning. I sidste ende giver det også dig færre bekymringer og længere tid, inden du igen skal i gang med maling af udendørs træværk.

Der er stor forskel på typen af træ, når man skal male udendørs træværk, men vores erfaring og ekspertise gør, at vi kan levere et resultat, der er helt optimalt i forhold til trætypen eller placeringen i forhold til sol, vind og regn.

Hos MalerKanonen har vi også stor erfaring med maling af træværk indendørs, så her kan vi naturligvis også hjælpe dig, f.eks. hvis du skal have malet din lejlighed.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Få et gratis tilbud på din opgave

Hos MalerKanonen har vi stor erfaring med at male træværk indendørs og udendørs. Så ønsker du en professionel partner til din maleropgave, er du meget velkommen til at kontakte os og høre mere om, hvad vi kan tilbyde dig.

Ring på 71745353 eller send en e-mail på info@malerkanonen.dk. Så laver vi et skræddersyet tilbud til dig, der passer til netop din opgave.

Spørgsmål og svar vedr. maling af træværk

  • Det er ofte en god idé at afslibe træværket, inden der males, og det er da også vores klare anbefaling. Afslibning af træværk vil give den pæneste overflade, og dermed det flotteste resultat i sidste ende.

  • Valget af maling og glans til dit træværk, kommer an på flere ting, som type af træværk, hvor træværket er og dit behov. Maling af træværk kan både fås i mat, halvblank og blank, så derfor er spørgsmålet mere, hvad man bedst kan lide.

  • Når du skal have en pris på maling af dit træværk, er der mange ting, som spiller ind i prisberegningen. Det er blandt andet typen af træværk, der skal males på, og hvor meget, der skal males. Derfor er det heller ikke nemt at komme med en standardpris.

    Det bedste løsning er derimod, at du kontakter os og får et uforpligtende tilbud, der er skræddersyet til din opgave.

  • Det kunne f.eks. være døre, dørkarme, paneler eller køkkenlåger.