• Tilfredshedsgaranti
 • 3 års garanti på alt udført arbejde
 • Betaling når arbejdet er godkendt

Maler Næstved

Lokal malerarbejde i høj kvalitet

Trænger dit hus eller lejlighed til en opgradering? Eller skal der males i forbindelse med fraflytning? Så er det vigtigt at overveje, om du selv ønsker at stå for malerarbejdet eller skal have hjælp af professionelle malere. Når det kommer til malerarbejde, så er der mange ting, der skal overvejes. Der skal tages stilling til alt fra udstyr og materialer til arbejdsproces og pris.

I sidste ende er det dog altid en fordel at få hjælp af professionelle fagfolk, da du dermed er garanteret, at malerarbejdet bliver gjort korrekt. På den måde slipper du også selv for alt besværet og de udfordringer, der typisk opstår i forbindelse med malerarbejde.

Med Malerkanonen som dit professionelle malerfirma er du garanteret godt håndværk og flotte resultater uanset, om din opgave er lille eller stor. Vi har mange glade og tilfredse kunder over hele Sjælland, og vi kommer også gerne til Næstved for at hjælpe dig.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Fordelene ved at vælge MalerKanonen

Udover at du med MalerKanonen er sikret et flot og holdbart resultat udført af vores dygtige malere, så er der også mange andre fordele ved at vælge os:

 • Mange års erfaring inden for branchen
 • Professionelt udstyr og materialer
 • Nærværende og personlig service
 • Professionel rådgivning fra start til slut
 • Et skræddersyet tilbud med udgangspunkt i dine ønsker og behov

Hos MalerKanonen lægger vi stor vægt på at kombinere vores faglige ekspertise med den bedst mulige service. Det gør vi ved at være nærværende og personlige, så du har tillid til os og føler dig i trygge hænder igennem hele processen. Med os kan du være sikker på, at vi først er færdige, når både du og vi er 100 % tilfredse med resultatet.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Vi er specialiserede på alle områder

Hos MalerKanonen er vi specialiserede på alle områder inden for malerarbejde. Gennem årene har vi hjulpet en lang række kunder med mange forskellige typer maleropgaver, så derfor kan vi tilbyde en bred række af ydelser:

Der er dog ikke to maleropgaver, der er ens, så derfor sørger vi altid for at vejlede dig fra start til slut, så vi sikrer, at du vælger den rette løsning til dine konkrete ønsker og behov. Det kan være, at lige netop din opgave kræver et miks af flere ydelser, og det hjælper vi dig naturligvis også med.

Du kan altid kontakte os

Hvis du mangler hjælp til dit malerarbejde i Næstved eller et andet sted på Sjælland, så hjælper vi dig med glæde. Du er altid velkommen til at kontakte os, så du kan få et skræddersyet tilbud på din opgave, der bliver tilpasset dine behov. Vi har ingen faste priser, men i stedet får du en pris, der passer til lige netop din opgave. Det er din sikkerhed for, at du udelukkende betaler for det, din opgave koster.

Vi ønsker at give dig den bedste service, så vi bidrager også gerne med inspiration og spændende idéer, så du kan blive klogere på dit malerprojekt.

Spørgsmål og svar vedr. valg af malerarbejde

 • Når vi beregner en pris på udførelse af malerarbejde, er der flere ting, der har betydning for den endelige pris. Derfor er der heller ikke nogen fast pris, som gælder for alle opgaver.

  Den samlede pris for malerarbejde afhænger blandt andet af, hvor meget der skal males, hvilken overfladetype der skal males på, og om vi skal male én eller flere gange for at sikre dig det bedste resultat.

 • Vi forsøger at arbejde så effektivt som muligt, uden at det går udover kvaliteten. Alle maleropgaver er dog forskellige, hvilket derfor også har betydning for den tid, vi bruger på at male.

  I de fleste tilfælde bruger vi kun nogle få dage på arbejdet. Der skal dog tages højde for vigtige ting, som antal rum der skal males i, om der skal males én eller flere gange, overfladen der males på og flere andre ting.

 • Et par dage i forvejen er typisk nok. Det giver os tid til at sikre, at vi har mandskab til rådighed, så vi kan give dig det flotteste og mest holdbare resultat. Nogle gange kan det også være en god idé, hvis vi kan besøge dig og vurdere opgavens omfang, så vi er sikre på, at du får den helt perfekte løsning.

 • Et professionelt malerfirma leverer høj kvalitet, der både er flot og holdbart. Og det er i sidste ende det vigtigste for dig, så du kan få glæde af malerarbejdet i mange år. Samtidig undgår du også halve løsninger og de mange udfordringer, som ofte dukker op, når man selv skal stå for arbejdet.

 • Ja, det er den. Når vi er færdige med malerarbejdet, er det eneste, du skal vente på, at malingen er helt tør. Det tager som regel kun 4-5 timer, men så er din bolig også helt indflytningsklar.