• Tilfredshedsgaranti
  • 3 års garanti på alt udført arbejde
  • Betaling når arbejdet er godkendt

Maling af badeværelse

Professionel maling af badeværelse og andre vådrum

Når du skal male et vådrum, hvor fugt og damp er tilbagevendende elementer, skal du først og fremmest sørge for at bruge den rigtige maling. Det kan være svært at læse sig frem til formlen, da der ofte er anvendt flere forskellige materialer på badeværelset, men MalerKanonen kan hjælpe dig.

Vi har et stærkt hold af erfarne malere i medarbejderstaben, og deres store viden og de mange år i branchen betyder, at de ved præcis, hvordan din opgave skal gribes an. Det er enkelt og effektivt at bruge MalerKanonen som samarbejdspartner, hvad enten du er privat kunde eller erhvervskunde, og vi garanterer dig en flot og professionel finish udført med kvalitetsmaterialer.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Er det nødvendigt at spartle væggen?

Som boligejer er du naturligvis ikke interesseret i at bruge flere penge på maling end højest nødvendigt, og derfor spørger du måske dig selv, om du virkelig behøver at spartle først. Svaret er både og. Fuldspartling er ikke nødvendigvis et krav, men du slipper sandsynligvis ikke for at pletspartle – medmindre du får MalerKanonen til at gøre det for dig.

Spartling af vægge er nødvendigt, fordi der ellers kan komme ujævnheder, huller og revner i væggen, og det fungerer ikke i et rum, hvor vand, damp og fugt hænger i luften dag efter dag – og så ser det i øvrigt heller ikke flot ud.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Skal der filt på væggene?

I dag findes der flere forskellige former for spartel, der kan bruges i vådrum uden, at du efterfølgende opsætter filt og maler. Skal dine vægge derimod være ensartede og afsluttes med maling, vil det i langt de fleste tilfælde være nødvendigt at sætte filt eller væv på væggen – det gør dem stærkere, og det gør, at væggene holder deres flotte udseende mange år frem i tiden.

Hos MalerKanonen kan vi både spartle og opsætte filt på professionel vis, ligesom vi naturligvis kan udføre det efterfølgende malerarbejder, der er prikken over i’et på dit nye eller renoverede badeværelse.

Hvad koster maling af badeværelse?

Badeværelset er et af boligens dyreste rum, når det kommer til istandsættelse og renovering, og derfor er det med god grund, at du efterspørger en pris på malerarbejdet. Desværre er det med prisen på maling af badeværelse, som det er med mange andre ting: Det er umuligt at spå om, når vi ikke kender de specifikke detaljer i dit projekt.

Hvis du er nysgerrig på prisniveauet for vores arbejde, kan du kigge dig omkring på siden her, hvor du finde eksempler fra tidligere kunder, men hvis du vil kende den eksakte pris for din opgave, anbefaler vi, at du udfylder vores formular, så vi kan udarbejde et gratis og uforpligtende tilbud til dig. Du må også hellere end gerne ringe på tlf. 71745353 eller skrive på info@malerkanonen.dk, hvis du har spørgsmål, eller hvis du har brug for en indledende snak, inden du indhenter et tilbud.

Gennem årene har vi udført malerarbejde for mange glade og tilfredse kunder, og vi garanterer dig et veludført stykke arbejde til en skarp pris.

Spørgsmål og svar vedr. valg af malerarbejde

  • Der er mange ting, som har betydning for prisen på malerarbejde, f.eks. overfladen der skal males på, hvor meget der skal males, og mængden af materialer der skal bruges.

    For at give dig en så præcis pris som muligt, er den bedste løsning derfor, at du kontakter os, så vi kan lave den bedste vurdering til dig.

  • Hvor lang tid malerarbejde tager kan variere meget, da der er en del ting, som har indflydelse, f.eks. størrelsen på rummet der skal males, overfladetypen, samt om vi skal male mere end én gang. De fleste af vores opgaver klares dog i løbet af nogle få dage, så du hurtigst muligt kan vende tilbage til din bolig.

  • Vi ser gerne, at du kontakter os et par dage i forvejen. Så kan vi bedst sikre, at vi har de rette materialer og det rette mandskab klar til at varetage din opgave. Nogle gange er et besøg hos kunden også en god løsning, så opgaven kan vurderes optimalt. Det giver i sidste ende dig større sikkerhed for et rigtig godt resultat, som du får stor glæde af.

  • Et professionelt malerfirma leverer høj kvalitet, der både er flot og holdbart. Og det er i sidste ende det vigtigste for dig, så du kan få glæde af malerarbejdet i mange år. Samtidig undgår du også halve løsninger og de mange udfordringer, som ofte dukker op, når man selv skal stå for arbejdet.

  • Ja. Så snart vi er færdige med at male, skal malingen tørre, hvilket typisk tager 4-5 timer. Derefter er din bolig klar til indflytning.