Maling af 2-værelses lejlighed

Få et uforpligtende tilbud
 • Tilfredshedsgaranti

 • 3 års garanti på alt udført arbejde

 • Indeklima godkendte malinger

Professionel maling af din 2-værelses lejlighed

Bor du i en 2-værelses lejlighed og ønsker at få den malet, så den fremstår flot og indbydende? Så er MalerKanonen et godt valg, der giver dig høj kvalitet og god værdi for pengene. Vi har nemlig dygtige malere med mange års erfaring i faget. Og det får du glæde af, når du vælger os til maling af din 2-værelses lejlighed.

Med hjælp fra MalerKanonen kan du få malet din lejlighed, hvad end du lige er flyttet ind, er ved at flytte ud, eller hvis du blot synes, at lejligheden trænger til fornyelse. Vores erfarne malere sikrer dig et flot og tilfredsstillende resultat, f.eks. hvis der skal males vægge og lofter i hele lejligheden. Ønsker du professionelt malerarbejde til en god pris, er du meget velkommen til at kontakte os og få et uforpligtende tilbud på maling af en 2-værelses lejlighed.

Få et uforpligtende tilbud

Dygtige malere sikrer dig flot malerarbejde

Når du skal have malet en 2-værelses lejlighed, er det vigtigt, at malerarbejdet udføres omhyggeligt, så du får et flot og holdbart resultat. For et dårligt resultat er ikke kønt eller holdbart og kan også hurtigt blive en dyr fornøjelse, hvis malerarbejdet skal gøres om. Derfor er det en god beslutning at vælge et godt malerfirma med dygtige malere.

Men hvorfor er MalerKanonen så et godt valg til maling af 2-værelses lejligheder? Det er der flere grunde til:

 • Vi har 10+ års erfaring i malerbranchen
 • Vi har dygtige malere med professionelt udstyr
 • Vi udfører flot malerarbejde inkl. 3 års garanti
 • Vi har faste priser, der ikke ødelægger dit budget

Uanset hvad og hvor meget, der skal males, så får du en fast pris på maling af din 2-værelses lejlighed, hvor prisen ikke pludselig ændrer sig eller der tilføjes skjulte gebyrer. Sådan gør vi ikke. Du kan tværtimod se frem til en god og fast pris, der ikke ødelægger dit budget eller dit humør.

Hvad koster det at male en 2-værelses lejlighed?

Når du skal have malet i din lejlighed, er det naturligvis vigtigt for dig at vide, hvad maleropgaven kommer til at koste dig. Og det er helt forståeligt. Men der er faktisk mange faktorer, som spiller ind på, hvad maling af en 2-værelses lejlighed koster. Nogle af de ting er f.eks. følgende:

 • Hvor mange m2, der skal males
 • Hvad der skal males (vægge, loft, træværk osv.)
 • Standen på overfladerne, der skal males
 • Hvilke(n) farve(r), der skal males med

Hos MalerKanonen får vi mange spørgsmål til vores priser, bl.a. hvad det koster at male en 2-værelses lejlighed. Som udgangspunkt kan det dog være lidt svært at sige helt præcis, hvilken pris på maling af en 2-værelses lejlighed, man får, når vi ikke har set lejligheden og dermed også den opgave, vi skal udføre.

Selvom de fleste maleropgaver på en eller anden måde er forskellige fra hinanden, så er de alligevel ikke helt. Derfor kan du også besøge vores side med malerpriser, hvor du kan se eksempler på priser på tidligere opgaver. Udover at sammenligne med 2-værelses lejligheder, som jo er mest relevant for dig, kan du også se, hvad maling af en 1-værelses lejlighed og maling af en 3-værelses lejlighed koster.

Få et uforpligtende tilbud

Du får malerarbejde i høj kvalitet

Hvis du håber at finde en god maler, der ikke skuffer dig, men tværtimod sikrer dig flot og veludført malerarbejde, er MalerKanonen et godt valg. Det er den oplevelse mange andre kunder har haft, uanset om de har fået malet en 2-værelses lejlighed eller andre typer af maleropgaver.

Vi er bl.a. et populært valg, når det kommer til maling af flyttelejligheder, hvor der er ekstra fokus på malerarbejde i høj kvalitet. Det gælder både mindre lejligheder, men også større opgaver, f.eks. maling af 4-værelses lejligheder.

Grunden til, at mange vælger os igen og igen er vores fokus på godt håndværk og god service. For vi maler ikke kun godt med levering til tiden. Vi lytter også til vores kunder ønsker og behov, så slutresultatet matcher deres forventninger. Det er vejen til gode oplevelser og glade kunder.

Få en god pris på maling af en 2-værelses lejlighed

Uanset om du lige er flyttet ind i din 2-værelses lejlighed, har boet i lejligheden længe og synes den trænger til en opfriskning, eller du skal til at flytte, så gør ny maling rigtig meget for lejlighedens udseende. Men at male en lejlighed fra ende til anden kan nemt blive en stor mundfuld og kræve mange timers hårdt arbejde.

Har du brug for hjælp til maling af en 2-værelses lejlighed, er MalerKanonen et rigtig godt valg til opgaven. Vi har nemlig mange års erfaring med maling af lejligheder, som skal males af den ene eller anden grund. Kontakt os for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at male din 2-værelses lejlighed, så den fremstår flot og indbydende. Så kvitterer vi med et godt tilbud på en dygtig maler.

Har du stadig spørgsmål?

Er det nødvendigt med en grundmaling?

Ja, en grundmaling sikrer bedre vedhæftning af den endelige maling og kan forbedre det endelige resultat markant. Det er især vigtigt, hvis de overflader, der skal males, er meget sugende eller har farveforskelle.

Hvordan forbereder jeg bedst min lejlighed inden malerarbejdet?

For det bedste resultat anbefaler vi, at du fjerner støv og snavs fra væggene, reparerer eventuelle huller eller skader, og dækker møbler og gulve til for at beskytte dem mod malingssprøjt.

Kan jeg bo i lejligheden, mens der bliver malet?

Det er teknisk muligt, men ikke noget, vi anbefaler. Malerarbejde kan forårsage lugtgener og kræver ofte, at rummene er tomme for møbler. For din egen komfort vil det være bedst at finde et alternativt sted at bo, mens der bliver malet færdigt.

Danijel
Kundeservice
Nicolai
Content ansvarlig
Arkadius
Maler
Tobias
Marketing
Stefan
Indehaver
Philip
Gulvmand
Anders
Marketing

Vi har åbent nu

Vi har åbent for telefonisk kontakt nu, så ring til os, og få et uforpligtende tilbud.
Ring os op

Vi har åbent nu

Vi har åbent for telefonisk kontakt nu, så ring eller skriv til os for et uforpligtende tilbud.
Få et uforpligtende tilbud
 • Såfremt du har billeder af gulvet, så vedhæft venligst nedenfor.
  Slip fil her eller
  Max. file size: 128 MB.

  Vi har lukket for telefontid nu

  Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner igen i morgen. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest. Få et uforpligtende tilbud

  Vi har lukket for telefontid nu

  Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner igen i morgen. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest. Få et uforpligtende tilbud
  • Såfremt du har billeder af gulvet, så vedhæft venligst nedenfor.
   Slip fil her eller
   Max. file size: 128 MB.

   Vi har lukket for telefontid nu

   Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner igen i morgen. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest. Få et uforpligtende tilbud

   Vi har lukket for telefontid nu

   Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner igen i morgen. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest.
   Få et uforpligtende tilbud
   • Såfremt du har billeder af gulvet, så vedhæft venligst nedenfor.
    Slip fil her eller
    Max. file size: 128 MB.