• Tilfredshedsgaranti
 • 3 års garanti på alt udført arbejde
 • Betaling når arbejdet er godkendt

Maling af 3-værelses lejlighed

Professionel maling af din 3-værelses lejlighed

Ejer du en 3-værelses lejlighed? Eller bor du til leje? Uanset hvordan din situation ser ud, er der ingen tvivl om, at maling af din 3-værelses lejlighed kan gøre underværker for lejlighedens udseende. Og det er vigtigt, uanset om du blot vil bo i en flot, nymalet lejlighed, overvejer at sælge lejligheden eller skal flytte ud af en lejet lejlighed, som skal afleveres i flot stand.

Ønsker du besøg af en professionel maler, der kan sikre dig flot og veludført malerarbejde, er MalerKanonen et godt og sikkert valg. Vi er faktisk et populært valg i flere dele af landet, hvor vi bl.a. maler vægge og lofter i små og store lejligheder. Med over 10 års erfaring og mange glade kunder kan du trygt vælge os til din opgave. Det hele starter med et gratis tilbud på en god maler.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Mange års erfaring og kompetente malere

Der er ingen tvivl om, at hvis du skal have malet en 3-værelses lejlighed, så skal det gøres af en kompetent maler. Dårligt udført malerarbejde giver nemlig sure miner og kan også blive en dyr fornøjelse, hvis malerarbejdet skal udføres igen. Derfor er det godt at vælge et anerkendt malerfirma, så du er sikker på at få godt malerarbejde.

Ønsker du hjælp til maling af en 3-værelses lejlighed – og gerne til en god pris – er der flere grunde til, at MalerKanonen er en god samarbejdspartner:

 • 10+ års erfaring i malerfaget
 • Dygtige malere med professionelt malerudstyr
 • Flot malerarbejde udført til tiden
 • 3 års garanti på alt malerarbejde
 • Skræddersyet tilbud med en god, fast pris

Hos MalerKanonen har vi stor erfaring med mange forskellige slags 3-værelses lejligheder. Mange har en klassisk udformning, mens andre er mere særegne. Hvordan din 3-værelses lejlighed ser ud gør dog ingen forskel, for vores malere skal nok sikre dig et flot resultat i høj kvalitet.

 

 

Glæd dig til flot og veludført malerarbejde

Med over 10 års erfaring i faget har vi hjulpet hundredvis af kunder med at få malet 3-værelses lejligheder, f.eks. i forbindelse med maling af flyttelejligheder. Men naturligvis også mange andre små og store maleropgaver.

Uanset om vi hjælper med små maleropgaver, som at male en 1-værelses lejlighed, eller vi skal male en stor bolig på 200+ kvadratmeter, så står et flot resultat altid højt på ønskelisten. Og sådan skal det også være. For ingen ønsker dårligt malerarbejde.

Hos MalerKanonen får du naturligvis flot malerarbejde udført til tiden og til en god pris. Det er bl.a. derfor, vi har hundredvis af flotte anmeldelser fra vores kunder. Udover et besøg af en dygtig maler, som hjælper dig helt i mål med din opgave, kan du også få kompetent rådgivning, inspiration og tips til alt malerarbejde. Det ser vi som en god service, som mange også sætter pris på.

Hvad koster det at male en 3-værelses lejlighed?

Har du besluttet dig for, at du gerne vil have malet din lejlighed, har prisen naturligvis også noget at sige. Men hvad koster maling af 3-værelses lejligheder egentlig? Svaret – og altså din pris på at få malet en 3-værelses lejlighed – kan variere meget, da der er mange forskellige faktorer, som påvirker den endelige pris. Nogle af dem, der vægter højest i udregningen af en pris, er bl.a. disse:

 • Hvor mange kvadratmeter skal males?
 • Hvad skal males (vægge, loft, træværk osv.)?
 • Hvordan er standen på overfladerne, der skal males?
 • Hvilke(n) farve(r) skal der males med?

På vores side med malerpriser kan du se eksempler på priser på forskellige typer af maleropgaver, bl.a. maling af lejligheder. Udover eksempler på priser på maling af 3-værelses lejligheder kan du også se, hvad maling af en 2-værelses lejlighed samt maling af en 4-værelses lejlighed kan koste. Det kan gøre det nemmere for dig at få en idé om, hvilket prisniveau din opgave kan ligge i. Uanset hvad kan du dog se frem til en god og konkurrencedygtig pris på en dygtig maler.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Få en god pris på maling af en 3-værelses lejlighed

Det er vigtigt at slå fast, at maleropgaver varierer i omfang og karakter. Derfor er det også de færreste maleropgaver, som er ens. Af den grund er der også en række faktorer, som påvirker, hvilken pris din opgave ender med at koste dig.

For at få den mest præcise pris på maling af din 3-værelses lejlighed bør du derfor tage kontakt til os, så vi kan høre mere om dine ønsker og behov samt lejlighedens nuværende stand og udseende. Evt. kan vi også besøge dig og se nærmere på lejligheden.

Vil du gerne have malet din lejlighed, så den fremstår flot og indbydende, er MalerKanonen et rigtig godt valg. Og ønsker du også et godt tilbud, kan vi sagtens give dig en god pris på maling af en 3-værelses lejlighed. Kontakt os for at høre mere – vi glæder os til at hjælpe dig.