• Tilfredshedsgaranti

 • 3 års garanti på alt udført arbejde

 • Indeklima godkendte malinger

Priseksempler

Her er nogle priseksempler på tidligere udførte maleropgaver.


Ønsker du en skræddersyet pris på din maleropgave, så kontakt os og vi giver et uforpligtende tilbud.

Se flere priseksempler

Maling af 1v. lejlighed

 • Maling af 1v. lejlighed
 • Pletspartling af huller
 • Maling af vægge og loft
 • Bortskaffelse af affald
fra 9.800,- inkl. moms Få et uforpligtende tilbud

Maling af 2v. lejlighed

 • Maling af 2v. lejlighed
 • Pletspartling af huller
 • Maling af vægge og loft
 • Bortskaffelse af affald
fra 13.800,- inkl. moms Få et uforpligtende tilbud

Maling af 3v. lejlighed

 • Maling af 3v. lejlighed
 • Pletspartling af huller
 • Maling af vægge og loft
 • Bortskaffelse af affald
fra 19.800,- inkl. moms Få et uforpligtende tilbud

Maling af væg i valgfri farve

 • Pletspartling af huller
 • Rens og klargøring af vægge
 • Maling af vægge
 • Bortskaffelse af affald
fra 7.500,- inkl. moms Få et uforpligtende tilbud

Maling af vindue

 • Pletsparling af huller
 • Slibning og rens af vindue
 • Maling af 3v. lejlighed
 • Bortskaffelse af affald
fra 700,- inkl. moms Få et uforpligtende tilbud

Maling af dør

 • Pletsparling af huller
 • Slibning og rens af dør
 • Begge sider af dør
 • Bortskaffelse af affald
fra 1000,- inkl. moms Få et uforpligtende tilbud

Professionelt håndværk til gode priser

Når man søger efter billige malere, er det vigtigt at huske på, at kvaliteten på malerarbejdet stadig skal være i top. Vælger man en billig maler, der leverer en ydelse i dårlig kvalitet, risikerer man, at opgaven skal udføres igen inden for kort tid. Derfor er det værd at betale mere i første omgang, så man med sikkerhed får et tilfredsstillende resultat med lang holdbarhed.

Ønsker du et professionelt malerfirma til din opgave, der både har erfaring og ekspertise, til en god pris, er den bedste løsning at få besøg af malerfirmaet, så de kan vurdere opgaven og mulighederne og dermed give dig et præcist tilbud.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Professionelt malerfirma med stor erfaring

Hos MalerKanonen har vi stor erfaring med malerarbejde og tilbyder en bred række af malerydelser til gode priser. Hos os får du altså høj kvalitet og priser, der er til at betale.

Vi går ind for fair og gennemskuelige priser, der samtidig gør, at vi kan levere den sædvanlige høje kvalitet og gode service, som vores kunder har udvist stor tilfredshed med. Vi ønsker nemlig, at du både er tilfreds med resultatet fra vores erfarne fagfolk og prisen på udførelsen af din opgave.

For at du kan få den mest præcise pris er det bedste altid, at vi besøger dig og vurderer din opgave. Der er nemlig mange ting, der skal med i beregningen, når man skal give et tilbud på malerarbejde, f.eks. opgavens omfang, valg af materialer og meget andet.

Bredt udvalg af malerydelser i høj kvalitet

Hos MalerKanonen kan vi tilbyde dig en bred række af ydelser i høj kvalitet.

Alt vores malerarbejde håndteres af erfarne fagfolk, der har stor ekspertise med netop de opgaver, de skal udføre. Det giver dig garanti for solidt håndværk og flotte resultater i bedste kvalitet.

Længere nede på siden har vi opstillet nogle priseksempler. Det gør det forhåbentligt nemmere for dig at træffe den rigtige beslutning, når du skal vælge et professionelt malerfirma, der kan klare din opgave med maling billigt.

Malerarbejde i høj kvalitet på hele Sjælland

Hos MalerKanonen tilbyder vi vores malerydelser over hele Sjælland. Så hvis du leder efter et billigt malerfirma, f.eks. til opgaver i det indre København, Roskilde eller på Amager, så kan MalerKanonen med sikkerhed hjælpe dig.

Vi har stor ekspertise og kan skabe flotte resultater til fornuftige priser. Har du brug for kompetent rådgivning eller inspiration til din opgave, kan vi selvfølgelig også hjælpe med dette.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Få et gratis tilbud på din opgave

Hvis du søger en billig maler i København eller til udførelse af malerarbejde et andet sted på Sjælland, som samtidig formår at levere høj kvalitet, så er MalerKanonen det rette valg. Vi kommer gerne forbi og vurderer din opgave, så vi kan give dig det mest fordelagtige tilbud.

Kontakt os på 71745353 eller skriv til os på info@malerkanonen.dk, så sammensætter vi et skræddersyet – og helt gratis – tilbud til dig.

 

Ofte stillede spørgsmål om billig maler

Hvad koster det at hyre en billig maler?

Prisen for at hyre en “billig” maler kan variere betydeligt afhængigt af opgavens størrelse, malerens erfaring og lokationen for dit projekt. Det er dog vigtigt at bemærke, at billig ikke altid er lig med besparelse. Hos MalerKanonen tilbyder vi konkurrencedygtige priser, men vi går aldrig på kompromis med kvaliteten af vores arbejde, så du får den bedste værdi for dine penge.

Hvordan kan jeg sikre, at en billig maler også leverer god kvalitet?

Når du søger efter en billig maler, er det afgørende at tjekke anmeldelser, bede om referencer, og sikre at de har de nødvendige licenser og forsikringer. En god måde at starte på er at anmode om et uforpligtende tilbud, som giver dig mulighed for at diskutere projektet og få en fornemmelse af malerfirmaets professionalisme og troværdighed.

Kan jeg spare penge ved at leje en maler uden for højsæsonen?

Ja, i visse tilfælde kan du spare penge ved at booke malerarbejde i perioder, hvor malere ikke har så travlt, såsom sen efterår eller vinter. Malerfirmaer kan tilbyde rabatter eller forhandling om priser i lavsæsonen for at holde deres arbejdsstyrke beskæftiget.

Professionelt håndværk til gode priser

Når man søger efter en billig maler, er det vigtigt at huske på, at kvaliteten på malerarbejdet stadig skal være i top. Prisen er nemlig ikke alt, hvad du skal vælge ud fra.

Vælger man en alt for billig maler, der leverer malerarbejde i dårlig kvalitet, risikerer du, at din opgave skal udføres igen inden for kort tid. Og det er både ærgerligt for dig og dyrt for din økonomi. Derfor er det værd at betale lidt mere for det gode håndværk i første omgang. Så får du med sikkerhed et mere tilfredsstillende resultat, som både er flot og har lang holdbarhed.

MalerKanonen er et sikkert valg

Ønsker du et professionelt malerfirma til din opgave, der både har erfaring og ekspertise, er MalerKanonen et sikkert valg. Vi har dygtige malere, der har hjulpet mange danskere med at få malet i hjemmet, fritidsboligen eller i virksomheden. Hvad end din opgave er lille og enkel eller mere omfattende, så har vi kompetente malere, der er klar til at hjælpe.

Det veludførte malerarbejde, som vi altid leverer, er af høj kvalitet. Og så er det naturligvis til en god og fordelagtig pris, som ikke ødelægger dit budget. Det gør glæden ved vores besøg endnu større og din investering mere givende.

Så ønsker du en dygtig og billig maler, der kan levere godt håndværk, kan du trygt tage kontakt til os. Vi er klar til at hjælpe dig hurtigst muligt, så du kan få flot og godt malerarbejde til en god pris.

 

Mange fordele ved at vælge MalerKanonen

Dit valg af en billig maler har nogle klare fordele for dig. Du bruger f.eks. en mindre del af dit budget på maleropgaven, hvilket giver dig flere penge til andre forbedrende opgaver i hjemmet.

Men hvad nu, hvis den billige maler er så billig på grund af manglende erfaring eller kompetencer? Så kan resultatet blive så dårligt, at det koster dig ekstra at få skaderne eller det ringe arbejde udbedret. Og så er investeringen i en alt for billig maler pludselig ikke god. Men den risiko løber du ikke, hvis du vælger MalerKanonen til din opgave.

Vi sikrer dig et flot og holdbart resultat

Når din bolig skal males med et flot og professionelt resultat til følge, bør du ikke kun se efter prisen og vælge den billigste maler, du kan finde baseret på netop det helt utroligt gode tilbud, du har fået. For prisen er ikke den eneste faktor, du skal træffe en beslutning ud fra. Der er mange andre ting, som er værd at overveje, så du får mest mulig værdi og glæde af dit valg.

Hos MalerKanonen er der mange fordele at hente for dig, hvis du vælger os til din opgave. Her er nogle af dem:

 • 10+ års erfaring med maling til private og erhverv
 • Professionelle malere med stærke kompetencer
 • Brug af udstyr og materialer i den bedste kvalitet
 • Et skræddersyet tilbud med en god pris
 • 3 års garanti på alt udført malerarbejde
 • God rådgivning til dig og dine behov
 • Høj tilfredshedsscore på Trustpilot

Som du kan se er der mange grunde til at vælge os. Det er også den oplevelse mange andre kunder før dig har fået. Har du brug for en god og billig maler, der kan levere den ønskede kvalitet, så kontakt os for en uforpligtende snak. Vi kan forsikre dig om, at dit valg bliver godt og givende.

 

Professionelt malerfirma med stor erfaring

Hos MalerKanonen har vi stor erfaring med professionelt malerarbejde og tilbyder en bred række af malerydelser til fordelagtige priser. Hos os får du derfor både høj kvalitet og gode priser, der ikke ødelægger dit budget. Det er noget, langt de fleste kan se fornuften i.

En stor del af vores opgaver foregår ude hos private kunder, der har haft brug for en dygtig og billig maler. Her er det typisk i lejligheder og huse, der bl.a. skal males vægge og lofter eller træværk, som døre og trapper. Men vi har også opgaver i fritidsboliger, som kolonihavehuse og sommerhuse. Er der behov for billige malere, som kan levere den forventede høje kvalitet, står vi derfor altid til rådighed.

Vi hjælper også virksomheder

MalerKanonen er et malerfirma med stor erfaring inden for malerfaget. Derfor har vi også udført mange opgaver for virksomheder og andre erhverv.

Vores arbejde gør, at virksomhederne får flotte arbejdspladser, der er endnu mere indbydende og pæne at opholde sig i. Og for butikker og forretninger er vores arbejde med til at skabe rammerne for gode oplevelser for medarbejdere og kunder.

 

Bredt udvalg af malerydelser i høj kvalitet

Hos MalerKanonen er vi kendt for vores flotte malerarbejde og professionelle tilgang til hver eneste opgave. Dette har ført til hundredvis af positive anmeldelser fra vores kunder af os og vores udførte malerarbejde.

Vi gør meget ud af at have dygtige folk med klare ekspertiser inden for flere områder i malerfaget. Det betyder også, at vi derfor kan tilbyde dig en bred række af ydelser i høj kvalitet, hvor resultatet vil skabe glæde og tilfredshed:

Alt vores malerarbejde håndteres af erfarne fagfolk, der har stor ekspertise med netop de opgaver, de skal udføre. Det giver dig garanti for solidt håndværk og flotte resultater i bedste kvalitet.

Vi har priser, der ikke ødelægger budgettet

Hos MalerKanonen får du naturligvis også det gode malerarbejde til gode priser, der ikke ødelægger dit budget. Det gælder, uanset hvilken af vores ydelser du skal have udført. For selvom opgavernes art og indhold varierer, så er de gode priser et gennemgående element som du vil få glæde af.

Er du på jagt efter en god og billig maler, er vi helt sikkert et godt valg. Hos os får du nemlig mere end bare en god pris. Med mange ekstra fordele og stort udbytte af vores samarbejde får du virkelig værdi for dine penge. For hvem kan ikke bruge god rådgivning, flere års garanti på det udførte arbejde og andre af de mange fordele, som vi altid giver vores kunder.

 

Er MalerKanonen et godt valg?

Ja. Det er det korte svar. Og det er ikke engang noget, vi selv siger. Det gør vores mange glade og tilfredse kunder nemlig.

MalerKanonen er et godt og sikkert valg, hvis du skal have udført professionelt malerarbejde. Vi har hjulpet mange kunder på Sjælland og i resten af landet, der har ønsket en god og billig maler. Derfor kan du også trygt tage kontakt til os, hvad end det er en lille maleropgave eller et omfattende projekt.

Forskellige opgaver, stor glæde hver gang

Vores team af kompetente folk har udført små og store opgaver for både private og virksomheder med stor succes til følge. Det er altså mange forskellige maleropgaver, der er blevet udført af os.

Resultatet af vores flotte arbejde har skabt megen glæde. Og den glæde er blevet delt blandt venner og bekendte, som også er blevet anbefalet at kontakte os, hvis der er brug for en god og billig maler.

At vi er et godt valg kan også ses på sociale medier og diverse anmeldelsessider, som Trustpilot, hvor vi har hundredvis af flotte anmeldelser. Udtalelser som vi er utrolig stolte af. Derfor mener vi dog også, at vi er et godt og trygt valg, når der skal leveres rigtig godt malerarbejde, som både er flot og holder længe.

 

Malerarbejde i høj kvalitet på hele Sjælland

Hos MalerKanonen tilbyder vi bl.a. vores ydelser til kunder, der er på jagt efter en god maler på Sjælland. Er du på udkig efter et billigt malerfirma til en opgave i din by, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi har helt sikkert en dygtig maler til opgaven i dit nærområde, som hurtigt kan starte op på din opgave.

Mange af vores kunder holder til i hovedstadsområdet. Derfor er vi også et populært valg, når der ønskes en billig maler i København. Det gælder, hvad end det er på Amager, Østerbro eller andre steder, at der skal leveres godt malerarbejde.

Vi udfører også malerarbejde andre steder i landet

Udover at udføre små og store opgaver for kunder i København bliver vi også kaldt ud til opgaver mange andre steder. Er der eksempelvis brug for en billig maler i Roskilde og andre byer på Sjælland, giver vi gerne et godt tilbud og en god pris.

Hos MalerKanonen mener vi ikke, at geografien skal skabe begrænsninger eller gøre det umuligt for dig at få godt malerarbejde. Så ønsker du en billig maler til din opgave og et flot resultat, kan vi med garanti klare opgaven.

Vi har stor ekspertise og kan skabe flotte resultater til fornuftige priser. Har du brug for kompetent rådgivning eller inspiration til din opgave, kan vi selvfølgelig også hjælpe med dette. Vi kan derfor blot anbefale dig at tage kontakt til os, uanset hvor på Sjælland du bor. Og holder du til andre steder i landet, hjælper vi naturligvis også gerne.

 

Hvad koster godt malerarbejde?

Hvad koster det at få malet? Det er et godt spørgsmål – og ikke ét, hvor der et fast svar uanset opgave. Hver eneste maleropgave er nemlig sin egen og har forskellige ting, der påvirker arbejdsprocessen og det færdige resultat.

Disse ting påvirker derfor også, hvad en maler koster. Nogle af de ting som har indflydelse på den endelig pris, du betaler for en maler, er f.eks.:

 • Antal rum og m2, der skal males
 • Overfladernes tilstand og type af materiale
 • Om der skal males én eller flere gange
 • Om vi også skal spartle og opsætte vægbeklædning
 • Typer af maling og andre materialer til opgaven

Den pris du kan få i et tilbud har selvfølgelig meget at sige. Men prisen på billige malere kan også blive for billig. Og det bør være et faresignal for dig. For måske har maleren ikke ret meget erfaring eller mangler kompetencer til at kunne klare din opgave. Eller måske bruger de maling i dårlig kvalitet, hvilket ikke er en god idé, da malerarbejdet, der måske ser flot ud den første tid, hurtigt vil vise sin dårlige side og blive til en ærgerlig oplevelse for dig.

Gode priser med stor værdi

Hos MalerKanonen ønsker vi at give vores kunder masser af værdi for pengene. For deres investering i godt malerarbejde bør trods alt være en god én af slagsen. Vi har nemlig alt for ofte oplevet at blive kontaktet af kunder, der har været udsat for dårlige malere og ufærdige resultater.

Når vi hjælper vores kunder, er det til gode malerpriser, der ikke ødelægger deres budget. Det kan nemlig sagtens lade sig gøre at få professionelt malerarbejde til fordelagtige priser. Derfor er det malere med den rette kombination af erfaring og kompetencer, der klarer din opgave.

Vi går desuden ind for at tilbyde fair og gennemskuelige priser. Det gør, at vi kan levere den sædvanlige høje kvalitet og gode service, som vores kunder har udvist stor tilfredshed med igennem mange år. Vi ønsker nemlig, at du både er tilfreds med resultatet fra vores erfarne fagfolk og prisen på udførelsen af din opgave.

Få et godt tilbud med en god pris

Er du på udkig efter en billig maler, synes vi derfor, at du skal tage kontakt til os og få en snak om din opgave. Det vil give os en god forståelse af dine ønsker og behov, så du får det bedste tilbud.

Den bedste løsning for både dig og os er i nogle tilfælde, at vi får lov til at besøge dig i dit hjem. Det giver os mulighed for at vurdere din opgave og omfanget af den med egne øjne. På den måde kan vi nemmere se, hvad der skal laves, og hvilke muligheder du har for at få et godt tilbud og den bedste pris på opgaven.

 

Skal jeg kun vælge en maler ud fra prisen?

Billige malere er naturligvis et ønske hos mange kunder – og måske nærmest det eneste. Men er prisen det eneste, du skal vælge ud fra? Vores klare svar er ’nej’. Prisen er ikke den eneste faktor, der bør være i spil hos dig i dit valg af et malerfirma.

Selvom et billigt malerfirma er noget, mange foretrækker, så skal du også tænke over de mange andre fordele, som et professionelt malerfirma giver dig. Du skal nemlig tænke på hele ’pakken’, som du får med dit valg.

Vælger du en billig maler, der mangler erfaring og eller de rette kompetencer til at udføre en bestemt type maleropgave, er der risiko for dårligt udført arbejde og en ærgerlig oplevelse for dig.

En alt for billig maler kan føre til ringe kvalitet. Og i længden kan det koste dig dyrt i form af yderligere malerarbejde og andre medfølgende omkostninger. Men hos MalerKanonen har vi dygtige folk, der kan deres håndværk til fingerspidserne. Dit valg af os vil derfor være et sikkert og trygt valg.

Vi giver dig mere end bare en god pris

Når du vælger MalerKanonen som dit malerfirma, får du ikke blot en god og billig maler til en fordelagtig pris. Vi sikrer dig naturligvis også et godt resultat, som du kan få glæde af i mange år. Den garanti skyldes flere ting:

 • Vi har erfarne malere med stor ekspertise
 • Vi bruger professionelt malerudstyr
 • Vi bruger materialer i den bedste kvalitet
 • Vi giver dig 3 års garanti på det udførte arbejde
 • Du får en fast pris baseret på dine ønsker og krav

En billig maler bør kun være en del af dit beslutningsgrundlag, når du skal vælge et malerfirma. Hos MalerKanonen er der med sikkerhed mange gode grunde til at vælge os. Og prisen er blot én af dem.

 

Får jeg en fast pris på min opgave?

Hos MalerKanonen ønsker vi at skabe tryghed og sikkerhed for vores kunder. Først og fremmest for, at de kan se frem til et professionelt resultat og godt malerarbejde, der holder sig flot i mange år.

Vi giver dig også en fast pris på din opgave. Det er almindelig kutyme hos, da vi synes vores kunder skal have noget konkret at forholde sig til. Og dét skal ikke ændre sig undervejs.

For at sikre dig den bedste pris kan det være en idé, at vi besøger dig inden din maleropgave igangsættes. Det giver os mulighed for at bese din bolig og tilstanden på dine rum og de overflader, som skal males.

Udover at få en snak med dig om dine ønsker og behov kan det også give os et klart overblik over, hvad der skal laves. Også i forhold til, hvad vi skal have med af udstyr, materialer og mandskab.

Vi sikrer dig overblik og tryghed

Når du skal have malet i dit hjem, kan du se frem til en fast pris på din opgave, da den også er med til at skabe gennemsigtighed i hele processen. Så mister du ikke overblikket, hvilket ofte kan være en kilde til frustration. Men den undgår vi med en fast pris, som du altid kan forholde dig til.

Vi specificerer også de forskellige ydelser og delopgaver. Så får du bedre overblik over, hvad du betaler for, og hvor meget din investering i godt malerarbejde koster dig. Det gør det også nemmere efterfølgende at afklare, om alt er, som det skal være. Det er derfor til alles glæde og tilfredshed, at du får en fast pris for malerarbejde, der er aftalt på forhånd.

 

Risikerer jeg skjulte omkostninger og gebyrer?

Skjulte omkostninger og gebyrer er der ingen der kan lide. Derfor er det heller ikke noget, du vil opleve, når du indgår et samarbejde med MalerKanonen.

Vi har mange dygtige folk ansat i virksomheden, som gør deres bedste for vores kunder hver eneste dag. Det gælder både vores malere, men også resten af vores medarbejdere. Og tillid og troværdighed er derfor blandt de vigtigste værdier hos MalerKanonen. Ligesom et stort fokus på høj kvalitet og et godt samarbejde.

Du kan stole på os

Som kunde hos os skal du kunne regne 100 % med, hvem vi er, og hvad vi lover dig. Derfor dukker der ikke skjulte udgifter og gebyrer op ud af den blå luft. Havde det været tilfældet, havde vi ikke haft så mange glade og tilfredse kunder, som vi rent faktisk har.

Når du får et skræddersyet tilbud med en god pris på en maleropgave i dit hjem, kan du stole på os og regne med den pris, du får. Derfor ved du også, hvad du skal betale, og hvad du helt konkret får udført. Det er din sikkerhed for et resultat, der stemmer overens med dine ønsker. Og det ser vi som en selvfølge når der skal leveres professionelt malerarbejde.

 

Hvordan får jeg en god pris?

Når du er på udkig efter en billig maler står ønsket om en god pris sikkert højt på din ønskeliste. Det kan vi godt forstå. Og derfor får du også altid en god pris på professionelt malerarbejde hos MalerKanonen.

For at du kan få en god pris af os er der nogle ting, du kan hjælpe med. Det vil gøre det nemmere for os at vurdere din opgave samt dine ønsker og behov. Og jo mere vi ved, jo bedre pris får du også, da den i så fald vil passe bedre til dig og din situation.

Dét vil vi gerne vide

For at du kan få en god pris på din opgave vil vi først og fremmest gerne vide mere om, hvor stor opgaven er. Det vil sige, at vi skal vide om der skal males i ét eller flere rum. Og vi vil også gerne vide, hvilke rum det drejer sig om. Der er nemlig stor forskel på at få malet badeværelse, som et vådrum, i forhold til maling af eksempelvis soveværelser og stuer.

Tilstanden af de overflader, der skal males, har også en betydning. Måske er overfladerne på dine vægge ikke optimale, hvilket gør spartling og opsætning af filt eller væv nødvendigt. Dét arbejde sikrer, at overfladerne er helt jævne og klar til at blive malet på. Det giver dig faktisk et langt bedre og mere holdbart resultat.

Endelig er der naturligvis også forskel på, hvilket materiale vi skal male på. Er det træ, beton eller noget helt tredje? Materialerne, og den eksisterende farve, kan også påvirke, om vi skal male én, to eller flere gange for at få det optimale resultat.

Oplysninger om din opgave og omfanget af den kan altså give os bedre indblik i, hvad du ønsker, og hvad der skal udføres. Og den viden påvirker derfor også den pris, du får. Men når du kontakter os angående din opgave, stiller vi naturligvis de nødvendige spørgsmål, så vi forstår din opgave til punkt og prikke. Dermed får du sikkerhed for en god pris og et godt resultat, der passer med dine ønsker og krav.

 

Er kvaliteten af malerarbejdet god?

Når du kontakter en meget billig maler, er det ikke nødvendigvis en garanti, at malerarbejdet er godt og holder længe. Der er trods alt mange ting, som påvirker resultatet. Der er dog ingen tvivl om, at kvaliteten af det arbejde, der udføres af MalerKanonens malere er helt i top. Det gælder både udførelse, udseende og holdbarhed.

Selvom du ønsker en billig maler, så kan vi garantere dig den høje kvalitet, vi er kendt for. Det gælder, uanset hvilken slags maleropgave vi skal udføre hos dig. For vi er naturligvis ikke interesseret i at lave halve løsninger og levere ringe kvalitet.

Hos MalerKanonen har vi dygtige folk med mange års erfaring. De gør brug af professionelt malerudstyr og materialer i rigtig god kvalitet. Og dét er en god kombination, der skaber rigtig gode resultater.

Det professionelle arbejde og den høje kvalitet vi leverer afspejles også i de mange anmeldelser, vi får af vores mange kunder. På Trustpilot kan du eksempelvis læse rigtig mange flotte udtalelser, som vores glade og tilfredse kunder fra hele landet har indsendt. Det viser, at selvom du får besøg af en billig maler fra MalerKanonen, så er det færdige arbejde en professionel maler værdigt. Derfor er vi blevet et populært valg, når jagten på en effektiv og billig maler går ind.

 

Hvornår har jeg brug for en billig maler?

Lige som alle maleropgaver er forskellige, så er alle kunders ønsker og behov også forskellige. Der er dog nogle gange, hvor ønsket om billige malere står højere på ønskelisten end andre. For mange kunder vægter bestemt prisen på en maler som én af de vigtigste. Men det er også forståeligt.

En billig maler kan være en nødvendighed, hvis budgettet er begrænset. Der er trods alt ikke uanede midler at gøre brug af. Og derfor er det skønt, når man får et godt tilbud på en maleropgave.

En billig maler kan også være foretrukket i hjem, hvor der skal være plads til flere forbedringer. Udover at flere rum skal males er der måske også et nyt køkken på vej eller terrasse, der skal lægges og betales for. Så har du flere opgaver i vente, er det klart, at ønsket om et billigt malerfirma er til stede.

Heldigvis er maling af bl.a. vægge og lofter ikke blandt de dyreste renoveringer i hjemmet. Og slet ikke, når du vælger MalerKanonen som dit malerfirma. Har du et ønske om at få besøg af en billig maler, der kan levere høj kvalitet, kan du trygt kontakte os.

Vi leverer høj kvalitet til gode priser

Hos MalerKanonen kan du altid forvente professionelt malerarbejde. Vi gør nemlig brug af dygtige folk med mange års erfaring og stærke kompetencer inden for malerfaget.

Ønsker du et billigt malerfirma og kompetent hjælp til din opgave, er vi et godt valg. Hos os kan du nemlig regne 100 % med godt håndværk til fornuftige priser, der ikke ødelægger dit budget.

Når dit valg af os som dit malerfirma ikke dræner pengepungen giver det dig også plads til andre forbedringer i hjemmet. Både de tiltrængte, men også de ønskede, så drømmene kan gå i opfyldelse.

Når man først overvejer at få malet i hjemmet er der ofte også andre opgaver på to do-listen, som ligger og venter efterfølgende. Og her kan det være godt, at man har fået malet i hjemmet med hjælp fra en billig maler.

 

Ønsker du en billig maler? Få et gratis tilbud her

Ønsker du at få udført godt og billigt malerarbejde? Så er du kommet til det rette sted. Hos MalerKanonen kan du nemlig få besøg af en billig maler, så der er luft i budgettet til andre opgaver i hjemmet.

Hvis du er på udkig efter et billigt malerfirma, der kan hjælpe dig med en opgave i København eller et andet sted på Sjælland og stadig formår at levere høj kvalitet, er MalerKanonen det rette valg. Der er nemlig mange fordele ved at vælge vores firma – og dem vil du få glæde af i valget af os.

Skal du have udført malerarbejde, kommer vi gerne forbi og besøger dig, inden opgaven startes. Så kan vi sammen vurdere omfanget og indholdet af din opgave. På den måde kan vi nemmere give dig det mest fordelagtige tilbud. Og samtidig også et tilbud, der stemmer overens med dine ønsker og behov.

Kontakt os og få en god pris

Er du på udkig efter et billigt malerfirma og ønsker sikkerhed for høj kvalitet, så kontakt os for en uforpligtende snak. Du kan ringe til os på 71 74 53 53 eller skrive til os på info@malerkanonen.dk.

Når vi hører fra dig, vil vi sammensætte et skræddersyet tilbud til dig ud fra dine ønsker og krav. Og dit tilbud på en billig maler er naturligvis helt gratis og uforpligtende. Det synes vi er en god service, så vi kan også kun anbefale dig at få et gratis tilbud.

 

Du kan få god rådgivning til din opgave

Skal du have malet i hjemmet og ønsker det bedst mulige resultat? Så kan det være en god idé at få gode råd og input til opgaven af eksperter med forstand på netop dette. Og det kan vi hjælpe med her hos MalerKanonen.

Med gode råd, brugbar vejledning eller kreativ inspiration kan du få endnu mere glæde af det malerarbejde, der skal udføres hos dig. For måske giver det nye (og bedre) idéer og resultater i forhold til det, som først var planlagt. Det er ikke til at vide på forhånd, men muligheden for at kunne få kompetent og brugbar rådgivning er helt sikker en fordel.

Erfaringer og kompetencer er en fordel for dig

Vi har mange dygtige medarbejdere i vores malerfirma. De har forskellige kompetencer og erfaringer fra små og store opgaver hos kunder med vidt forskellige ønsker og behov. Det er en fordel, da det giver dig mulighed for at få professionel rådgivning og vejledning i forbindelse med din maleropgave.

Når du ønsker en billig maler og måske vælger det allerbilligste tilbud, er ovenstående udbytte nok ikke en mulighed. Men vælger du MalerKanonen, kan du være sikker på, at vi vil hjælpe dig helt i mål.

Har du brug for inspiration til valg af farver i dine rum? Eller vil du høre, hvordan du selv kan vedligeholde dine nymalede overflader, så de holder sig flotte længere? Disse ting og meget mere kan vi fortælle dig om. Og med den viden kan du få glæde af vores arbejde i længere tid. Så har du spørgsmål, er det endelig bare med at få dem stillet, når du får besøg af vores maler.

 

Hvornår skal jeg kontakte og booke MalerKanonen?

Hvornår skal du egentlig tage kontakt til os? Hvis dine vægge eller andre overflader, som skal males, er i en stand, som ikke optimal, giver det god mening at få malet dem. Det vil typisk være efter at have boet i boligen i mange år, eller hvis du har overtaget en bolig i forbindelse med et huskøb.

Måske føler du også bare, at dit hjem trænger til fornyelse i form af et anderledes udseende. I det tilfælde kan en god maler virkelig gøre en forskel og skabe flotte resultater. Hvornår du skal kontakte os og få booket et besøg af vores kompetente malere afhænger altså helt og holdent af dig.

Kontakt os når du har taget beslutningen

Er du ude i god tid i forbindelse med planlægningen af en maleropgave i dit hjem, er det bestemt ikke nogen dårlig idé. God planlægning og forberedelse er en del af en god proces, som gør det nemmere for både dig og vores maler, som skal udføre arbejde i din bolig.

Har du taget en beslutning om, at der skal males i din bolig? Så er det bare med at få taget kontakt til os, så vi kan planlægge din opgave bedst muligt. Når først vi ved, at du ønsker at få malet, så gør vi alt, hvad vi kan for hurtigst muligt at kunne stå klar med malere, materialer og udstyr hos dig.

 

Gør din bolig klar til besøg af maleren

Det flotte malerarbejde, som du helt sikkert ønsker kommer ikke af sig selv. Rent faktisk er god forberedelse en vigtig del af processen og dét at nå godt i mål. Selvom vores maler klarer en stor del af forberedelsen, så er der faktisk nogle ting, du kan hjælpe med, inden maleren tropper op.

Først og fremmest kan du tømme de rum, der skal males i, for møbler og andet løst inventar. Jo mere plads vi har at arbejde på, jo nemmere er det at bevæge sig rundt og male. Jo færre ejendele der er i rummet, jo mindre er risikoen desuden for, at der kommer malerpletter på dem. Så det er godt givet ud at fjerne alt, hvad du kan.

Du kan også hjælpe din maler ved at rengøre overfladerne, der skal males. Det kan du bl.a. gøre ved at tørre dem af med en mikrofiberklud eller støvkost, så forekomsten af støv og snavs er mindre.

Selvom vores maler klarer en stor del af forberedelsesarbejdet uden din hjælp, så er den bestemt værdsat. Så ønsker du at gøre lidt på forhånd, er det en stor hjælp. Har du spørgsmål til, hvad du kan gøre (eller ikke behøver at gøre), så kontakt os gerne. Så giver vi dig et par gode råd, så din bolig er helt klar til et besøg af vores maler.

 

Hvor lang tid tager malerarbejdet?

Om du normalt forventer at en billig maler arbejder hurtigt og effektivt eller ej, så kan du være sikker på, at en maler fra MalerKanonen er effektiv, disciplineret og pålidelig. Og det er en klar fordel for dig, da du kan regne 100 % med os, og det arbejde, der leveres.

Vores maleropgaver varer sjældent mere end nogle få dage. Der kan selvfølgelig være stor forskel på de opgaver, vi kaldes ud til. Og omfanget kan variere meget fra gang til gang. Forskellen på at male i en lille lejlighed og en stor virksomhed er trods alt til at mærke. Nogle af de faktorer som påvirker varigheden af opgaven er f.eks. disse:

 • Hvor mange rum og antal m2, der skal males
 • Overfladernes tilstand og behov for maling
 • Typer af overflader, der skal males på
 • Om der skal males mere end én gang
 • Hvor nemt det er at bevæge sig rundt og male i rummene

Har du spørgsmål til, hvor meget tid du skal afsætte til en maleropgave i din bolig, så kontakt os gerne. Så kan vi give dig et bud på tidsforbruget og sammen lave en plan for din opgave, så den passer til både din og vores kalender.

 

Hvornår kan jeg bruge de malede rum?

Jo hurtigere vi er færdige med at male, jo hurtigere kan du også komme til at bruge dine rum. Som udgangspunkt skal du dog højst afsætte et par dage til hele processen. Vores malere er dygtige og effektive, hvilket selvfølgelig er stor fordel.

Efter et besøg af vores malere går der ikke lang tid, inden du igen kan bruge de nymalede rum. Malingen vil typisk tørre i løbet af 4-5 timer, men der kan være bestemte faktorer, der gør, at den tid bliver forlænget (eller forkortet). Når malingen er helt tør, vil du kunne sætte møbler og inventar tilbage i rummet og straks begynde at bruge det som normalt.

Danijel
Kundeservice
Nicolai
Content ansvarlig
Arkadius
Maler
Tobias
Marketing
Stefan
Indehaver
Philip
Gulvmand
Anders
Marketing

Hvad koster malerarbejde?

Spørgsmål og svar vedr. malerpriser

 • Der er mange ting, som har betydnig for prisen på malerarbejde, f.eks. valget af materialer, om der skal males én eller to gange, og selvfølgelig også hvad og hvor meget der skal males.

  Det nemmeste er, at du kontakter os, så du kan få den mest præcise pris ud fra dine ønsker og behov.

 • Nej, hos MalerKanonen er der ingen skjulte udgifter. Den pris du får af os, er også den endelige pris. Det giver dig størst sikkerhed og tryghed, hvilket i sidste ende også er med til at skabe den største tilfredshed.

 • Ja, det gør du. Hos MalerKanonen får du en 100 % fast pris, så du ved, hvad malerarbejdet omfatter og koster. Den bedste løsning er, at vi kan besøge dig og se nærmere på din opgave. På den måde kan vi nemmest vurdere, hvilke ydelser, der giver mest mening i forhold til din opgave.

Se flere af vores gode råd

Vi har åbent nu

Vi har åbent for telefonisk kontakt nu, så ring til os, og få et uforpligtende tilbud.
Ring os op

Vi har åbent nu

Vi har åbent for telefonisk kontakt nu, så ring eller skriv til os for et uforpligtende tilbud.
Få et uforpligtende tilbud
 • Såfremt du har billeder af gulvet, så vedhæft venligst nedenfor.
  Slip fil her eller
  Max. file size: 128 MB.

  Vi har lukket for telefontid nu

  Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner igen i morgen. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest. Få et uforpligtende tilbud

  Vi har lukket for telefontid nu

  Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner igen i morgen. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest. Få et uforpligtende tilbud
  • Såfremt du har billeder af gulvet, så vedhæft venligst nedenfor.
   Slip fil her eller
   Max. file size: 128 MB.

   Vi har lukket for telefontid nu

   Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner igen i morgen. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest. Få et uforpligtende tilbud

   Vi har lukket for telefontid nu

   Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner igen i morgen. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest.
   Få et uforpligtende tilbud
   • Såfremt du har billeder af gulvet, så vedhæft venligst nedenfor.
    Slip fil her eller
    Max. file size: 128 MB.