• Tilfredshedsgaranti

 • 3 års garanti på alt udført arbejde

 • Betaling når arbejdet er godkendt

6 tips til at gøre dit malerarbejde mere miljøvenligt


Vil du gerne hjælpe til med at beskytte miljøet, kan du f.eks. overveje, hvordan du kan gøre dit malerarbejde mere bæredygtigt og miljøvenligt. Og det kræver faktisk ikke nogen stor indsats – her får du tips og inspiration.

For hver år der går stiger bevågenheden for bæredygtighed og omtanke for miljøet. Det gælder også inden for malerfaget, hvor der dukker flere og flere malerprodukter og -redskaber op, som er ’grønnere’ og mere miljøvenlige end ældre og mere traditionelle produkter.

Skal du f.eks. i gang med at male hus indvendigt, kan det være en god idé at tænke over, hvad du kan gøre for at gøre dit eget malerarbejde mere miljøvenligt. Selv de mindste ting kan gøre en forskel. Og du gør ikke kun noget godt for miljøet, men også for indeklimaet i din bolig. Derfor er der også flere gode grunde til at tænke ’grønt’, hvis du f.eks. skal male hus eller lejlighed.


Miljøvenlig maling er godt for miljøet og dit indeklima.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

6 ting du kan gøre

Mal med miljøvenlig maling, der f.eks. er Svanemærket eller Allergimærket. Vælger du en miljøvenlig maling, der har en anerkendt miljømærkning på emballagen, kan du være sikker på, at du maler med noget af det mest bæredygtige og miljøvenlige maling på markedet. Du kan købe miljøvenlig vægmaling og andre typer miljøvenlig maling, så du skal ikke være bekymret for, om du kan finde en malingtype til den opgave, du skal i gang med.

Køb malerpensler af bæredygtigt træ frem for af plastik. Malerpensler er uundværlige, når der skal males. Men vælger du at købe pensler af FSC-certificeret træ, kan du være sikker på, at malerpenslen er bæredygtigt produceret, da træet kommer fra en skov, hvor der ikke er fældet mere træ, end skoven kan nå at reproducere.

Vent med at skylle pensler og ruller, hvis du skal male igen med samme maling, f.eks. dagen efter. Du kan pakke de brugte pensler og malerruller ind i lufttætte poser og opbevare dem til næste opgave. På den måde skyller du mindst mulig maling ud i afløbet og belaster miljøet mindre.

Opsæt miljøvæv på dine vægge frem for at opsætte filt eller glasvæv. Miljøvæv er er en særlig form for vægbeklædning, der kan være fremstillet af genbrugspapir. Miljøvæv belaster derfor miljøet mindre i forbindelse med produktionen, og derfor er opsætning af miljøvæv også en smart løsning, hvis du vil tænke bæredygtigt og miljøvenligt.

Genbrug materialer, når det kan lade sig gøre frem for at smide ud. Du kan f.eks. sagtens gemme afdækningspap eller andre materialer og tilbehør, som du har brugt i forbindelse med malerarbejdet, til et senere tidspunkt.

Husk den rette affaldssortering, når dine materialer, redskaber m.m. har udtjent sin rolle. Kør derfor på genbrugspladsen med tomme malingspande, pensler osv., så du er sikker på, at det sorteres korrekt, og at du har gjort din del af indsatsen.

 

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Få hjælp til dine maleropgaver

At tænke bæredygtigt og miljøvenligt i forbindelse med malerarbejde er ikke altid nemt. Og slet ikke, når udvalget af materialer, redskaber og andre produkter er mange og derfor nemt kan blive uoverskueligt. Derfor kan det også være en god idé at overlade malerarbejdet til et malerfirma som MalerKanonen.

Vi har mange års erfaring med alt malerarbejde og gør også forskellige tiltag i forbindelse med vores maleropgaver, som er gode for miljøet og din bolig. Kontakt os for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig og få et godt tilbud på en maleropgave.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Læs flere indlæg
Danijel
Kundeservice
Rafal
Maler
Nicolai
Content ansvarlig
Arkadius
Maler
Tobias
Marketing
Stefan
Indehaver
Tibor
Maler
Boris
Gulvmand
Philip
Gulvmand
Anders
Marketing

Vi har åbent nu

Vi har åbent for telefonisk kontakt nu, så ring til os, og få et uforpligtende tilbud.
Ring os op

Vi har åbent nu

Vi har åbent for telefonisk kontakt nu, så ring eller skriv til os for et uforpligtende tilbud.
Få et uforpligtende tilbud
 • Såfremt du har billeder af gulvet, så vedhæft venligst nedenfor.
  Slip fil her eller
  Max. file size: 128 MB.

  Vi har lukket for telefontid nu

  Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner igen i morgen. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest. Få et uforpligtende tilbud

  Vi har lukket for telefontid nu

  Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner igen i morgen. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest. Få et uforpligtende tilbud
  • Såfremt du har billeder af gulvet, så vedhæft venligst nedenfor.
   Slip fil her eller
   Max. file size: 128 MB.

   Vi har lukket for telefontid nu

   Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner igen i morgen. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest. Få et uforpligtende tilbud

   Vi har lukket for telefontid nu

   Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner igen i morgen. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest.
   Få et uforpligtende tilbud
   • Såfremt du har billeder af gulvet, så vedhæft venligst nedenfor.
    Slip fil her eller
    Max. file size: 128 MB.