• Tilfredshedsgaranti
  • 3 års garanti på alt udført arbejde
  • Betaling når arbejdet er godkendt

Malerarbejde Roskilde

Lad Malerkanonen klare det hele

En maleropgave handler langt fra bare om at dyppe en stor pensel i en spand maling, og så gå i gang med at male. Der er nemlig mange facetter, som du skal være opmærksom på, hvis du gerne vil have et flot resultat.

Det er først og fremmest vigtigt, at du har en plan for, hvad der skal ske. Ofte skal du beherske mange forskellige teknikker, for at komme i mål. Det kan eksempelvis være at der både skal spartles, males og sættes filt op.

Hvis du ikke har styr på bare ét af disse elementer, så risikerer du at hele arbejdet ender med at være spildt, fordi du i sidste ende ikke er tilfreds med resultatet.

Det er derfor du skal lade et professionelt malerfirma klare opgaven for dig. Hos Malerkanonen har vi løst alle typer maleropgaver, mange gange før, og vi er et firma med rigtig mange års erfaring. Derfor kender vi også de problemstillinger, som der kan opstå ved en maleropgave.

Når vi er færdige hos dig, så er spartlingen perfekt, filten sidder som den skal, og malingen får det hele til at se fantastisk ud.

Det er derfor du skal benytte en kompetent og professionel maler til din maleropgave. Vi sørger for at løse opgaven til perfektion. Du slipper for problemer, og kan nyde det færdige og perfekte resultat.

Få et tilbud i dag – vi glæder os til at høre fra dig.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Malerkanonen kører også til Roskilde

Vi siger altid, at ingen opgave er for lille eller for stor for Malerkanonen. Det er også helt korrekt, men vi ville nok overveje det lidt, hvis du gerne ville have malet Roskilde Domkirke.

Malerkanonen holder til i Ballerup, og for os er køreturen til Roskilde bare en lille sviptur. Vi har nemlig allerede været rundt på hele Sjælland, og har hjulpet mange glade kunder, i rigtig mange byer.

Vi kommer selvfølgelig også gerne fordi dig i Roskilde, og maler dit hus eller din lejlighed. Vi garanterer  dig at du bliver glad for resultatet.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Tror du det er nemt at male træværk?

Der er stor forskel på om du skal male en væg, eller om du skal male indvendigt træværk. Træværk skal nemlig behandles på en helt anden måde, og ofte skal du også benytte en anden type maling. end til dine vægge.

Måske skal du give dit træværk en let slibning med sandpapir, før du starter. Du skal sikkert også starte med grunder. Og det kan være at der er knaster i træet, som lige skal lakeres, for at malingen kan dække ordentligt. Kort sagt, så skal du vide, hvad du gør, før du starter med at male indvendigt træværk.

Den store fordel når du er færdig, er at dit træværk kan ændre udseende og karakter fuldstændigt, hvis du maler det. Det bliver som nyt, og du kan nærmest fornemme hvordan det påvirker hele rummet.

Lad Malerkanonen male dit træværk, så du altid er garanteret et flot resultat. Vi maler naturligvis også gerne dine vægge og lofter.

Spørgsmål og svar vedr. valg af malerarbejde

  • Prisen på malerarbejde varierer meget, da der er mange ting, som spiller ind, f.eks. hvilken overflade der skal males på, hvor meget der skal males, og hvor mange materialer der skal bruges.

    Den bedste løsning er derfor at kontakte os, så vi kan vurdere din opgave og dermed give dig en så præcis pris som muligt.

  • I de fleste tilfælde tager en maleropgave kun nogle få dage, men da der er mange ting, som kan påvirke maletiden, kan dette variere alt efter opgavens omfang. Vi skal f.eks. også vurdere, om der skal males mere end én gang, hvilke materialer der skal bruges og flere andre vigtige overvejelser.

  • MalerKanonen kan typisk tiltræde med få dages varsel. Dog er det bedst at booke i god tid, så man er sikker på at have en fast aftale.

  • Med et professionelt malerfirma får du garanti for optimale resultater, der er flotte og holder i mange år. Du slipper for en masse besvær og bekymringer og kan regne med godt håndværk.

  • Ja, det er den. Når vi er færdige med malerarbejdet, er det eneste, du skal vente på, at malingen er helt tør. Det tager som regel kun 4-5 timer, men så er din bolig også helt indflytningsklar.