• Tilfredshedsgaranti
  • 3 års garanti på alt udført arbejde
  • Betaling når arbejdet er godkendt

Hvid lak

Få et lyst og stærkt gulv med hvid lak

Ønsker du et slidstærkt trægulv med et lyst udseende, kan hvidpigmenteret lak være løsningen for dit gulv. En behandling med hvid lak vil nemlig give dit trægulv optimal beskyttelse og samtidig give det et flot, lyst præg, der får din bolig til at fremstå endnu mere lys og indbydende. Derfor er hvidlakerede gulve også utrolig populære.

Er du i tvivl, om hvid lak er det rette valg til dit gulv og dine ønsker til gulvets udseende? Eller har du allerede taget en beslutning og ønsker et godt tilbud fra os? Vi kan hjælpe dig med både slibning af dit gulv og den efterfølgende behandling med eksempelvis hvidpigmenteret lak. Kontakt os for en uforpligtende snak – så skræddersyer vi et godt tilbud til dig.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Hvidpigmenteret lak har flere fordele

Lak er den mest populære overfladebehandling i forbindelse med afslibning af trægulve. Bl.a. fordi den gør gulvet meget slidstærkt, så det er godt beskyttet mange år frem, og fordi gulvet er let at holde pænt og rent.

Vælger du hvidpigmenteret lak til dit trægulv, vil du både få glæde af de mange generelle fordele ved lak, men også det særlige udseende, som en hvidlakering kan skabe. Der er derfor flere grunde til, at hvidlakerede gulve er populære:

  • Er nemme at rengøre og vedligeholde
  • Er meget slidstærke og modstandsdygtige
  • Har stor slidstyrke og lang holdbarhed
  • Giver et flot, lyst look
  • Er godt for lysindfaldet

Vælg et lakgulv, der passer til dit behov

Hvis du vil have et slidstærkt trægulv med et lyst look, er hvidpigmenteret lak helt sikkert en god mulighed. Udover det lyse præg får du samtidig også glæde af de mange fordele, som et lakeret trægulv har.

Der er dog også andre gode gulvbehandlinger at vælge mellem, som vil kunne give et flot resultat. Har du besluttet dig for, at dit gulv skal behandles med lak, kan naturlak være en mulighed. Denne behandling vil, ligesom hvidpigmenteret lak, gøre det nemt at se træets naturlige struktur, årer og knaster. Og så kan du også vælge mellem mat eller blank hvid lak til dit gulv, der bl.a. påvirker hvor meget gulvet skinner.

Er du i tvivl, om du skal vælge en hvidlakering eller ej? Eller om du skal vælge en mat eller blank hvid lak? Det er meget forståeligt, for det kan være svært at vurdere, hvilken efterbehandling dit trægulv skal have for at få det ønskede udseende. Men heldigvis kan vi hjælpe dig med gode råd og inspiration. Vi har mange års erfaring, bl.a. med gulvarbejde, og skal nok sørge for, at du får den bedste løsning til dit behov.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Få et godt tilbud på din gulvopgave

Har du besluttet dig for at få behandlet dit trægulv med hvid lak, er du allerede ét skridt nærmere at få et smukt, lyst trægulv. Med mange års erfaring på området sørger vi for, at du får det ønskede resultat, der passer bedst muligt til dine ønsker og behov.

Kontakt os allerede i dag for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med din opgave, f.eks. med en hvidlakering af dit gulv. Så kvitterer vi med et godt tilbud og en god pris, der skræddersyes til din opgave og helt efter dine ønsker.