• Tilfredshedsgaranti
  • 3 års garanti på alt udført arbejde
  • Betaling når arbejdet er godkendt

Maler Amager

Høj kvalitet fra øens bedste maler

Uanset om du skal male dit hus, din lejlighed eller noget helt tredje, så er en professionel fagmand altid det bedste valg, hvis du ønsker det flotteste resultat i den bedste kvalitet.

Har du brug for en maler til dit projekt, er det derfor også en rigtig god idé at bruge et professionelt malerfirma på Amager, så du med sikkerhed ved, at det endelige resultat bliver 100 % tilfredsstillende og helt efter dine ønsker.

For selvom man som privatperson synes, at man har gode evner i forhold til at male, så er det på ingen måde den samme kvalitet, som man vil opnå med en maler på Amager, der arbejder med dette hver eneste dag.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Maler på Amager med stor erfaring

Hos MalerKanonen ser vi os selv som det bedste malerfirma på Amager. Derfor mener vi også, at du bør vælge os, hvis du ønsker det bedste resultat.

Vi har hjulpet mange kunder på og omkring Amager med at få deres huse, lejligheder og andre projekter malet. Og fælles for dem alle er, at de har været glade og godt tilfredse hver eneste gang.

Hos MalerKanonen er vi specialister på området, og vi tilbyder derfor flere forskellige malerydelser. Nogle af de mest almindelige opgaver vi hjælper med er følgende:

Rådgivning og malerarbejde der passer til dit behov

Udover vores forskellige ydelser inden for malerarbejde kan vi også hjælpe dig med kompetent rådgivning, f.eks. hvis du mangler inspiration og idéer til det projekt, du netop står med.

For selvom du måske allerede har en god idé om, hvordan du ønsker resultatet skal se ud, så gør vores mange års erfaring og store ekspertise, at vi kan bidrage med et professionelt syn, der måske kan give dig et endnu flottere resultat.

Få et gratis tilbud fra øens bedste malerfirma

Søger du et Malerfirma på Amager, så er vi hos MalerKanonen klar til at hjælpe dig videre med dit projekt – uanset om du er i starten af processen og går med tanker og idéer til malerarbejdet, eller hvis du allerede er klar og derfor bare mangler af kontakte øens bedste malerfirma.

Ring til os på 71745353 eller skriv til os på info@malerkanonen.dk. Så laver vi et skræddersyet – og helt gratis – tilbud på dit projekt, så du får et resultat, der gør dig glad og tilfreds.

Spørgsmål og svar vedr. valg af malerarbejde

  • Den samlede pris på din opgave kan variere meget, da der skal tages forbehold for flere ting. F.eks. har det betydning for den endelig pris, hvor mange rum der skal males i, overfladen der skal males på, hvor mange materialer vi anvender, og selvfølgelig også om det er nødvendigt at give rummene en ekstra omgang maling.

    Alt dette kan være svært at beregne over telefon eller mail, så har vi mulighed for at besøge dig, bliver det nemmere at vurdere opgaves omfang og beregne den bedste pris for dig.

  • I de fleste tilfælde tager en maleropgave kun nogle få dage, men da der er mange ting, som kan påvirke maletiden, kan dette variere alt efter opgavens omfang. Vi skal f.eks. også vurdere, om der skal males mere end én gang, hvilke materialer der skal bruges og flere andre vigtige overvejelser.

  • Vi ser gerne, at du kontakter os et par dage i forvejen. Så kan vi bedst sikre, at vi har de rette materialer og det rette mandskab klar til at varetage din opgave. Nogle gange er et besøg hos kunden også en god løsning, så opgaven kan vurderes optimalt. Det giver i sidste ende dig større sikkerhed for et rigtig godt resultat, som du får stor glæde af.

  • Et professionelt malerfirma leverer høj kvalitet, der både er flot og holdbart. Og det er i sidste ende det vigtigste for dig, så du kan få glæde af malerarbejdet i mange år. Samtidig undgår du også halve løsninger og de mange udfordringer, som ofte dukker op, når man selv skal stå for arbejdet.

  • Ja, det er den. Efter udførelse af opgaven rydder vi op, så alt er flot og klart til dig, og så er det eneste, du skal vente på, at malingen tørrer, hvilket normalt kun tager 4-5 timer.