• Tilfredshedsgaranti
  • 3 års garanti på alt udført arbejde
  • Betaling når arbejdet er godkendt

Maling af hus udvendigt

Ingen huse er ens – og det er priserne heller ikke

Der er ikke to huse, der er ens. Måske i sin grundlæggende form, men der er altid detaljer, der adskiller dem; færre eller flere vinduer, utilgængeligt træværk, store buske og mange andre ting – og derfor er det umuligt at spå om prisen for maling af huse udvendigt såvel som indvendigt.

Hos MalerKanonen arbejder vi ikke med vejledende priser på vores arbejde, og det skyldes, at det ikke er gavnligt for hverken dig eller os. Vi vil gerne sikre os, at vi kan yde den absolut bedste service hver gang, og det kan vi kun, hvis prisen er udarbejdet med udgangspunkt i den respektive opgave. Af samme årsag finder du ikke en fast pris på maling af huse her på siden – men vi vil gerne give dig et indblik i de faktorer, vi kigger på, når vi skal udarbejde et tilbud.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Sådan finder vi frem til prisen

Når vi skal finde frem til prisen på udvendig maling af et hus, er der forskellige faktorer, vi kigger på. Først og fremmest er der arealet på den flade, der skal males, dernæst er der husets nuværende stand og sidst men ikke mindst kigger vi på, hvor let tilgængeligt arealet er.

Altså bestemmes prisen på udvendig maling af hus af følgende:

  • Træværkets areal
  • Træværkets nuværende stand
  • Tilgængeligheden

Der er også andre faktorer, der spiller ind, fx ønsker til maling m.m., men alle de ting, snakker vi om, når vi tager den indledende samtale over telefonen eller via mail. Når vi har styr på alle detaljerne, skræddersyer vi et gratis og uforpligtende tilbud, der passer til lige præcis det stykke arbejde, du skal have udført.

Ved at komme omkring alle detaljerne, inden vi udarbejder dit tilbud, sikrer vi os, at vi ikke taler forbi hinanden. Det betyder, at prisen er fast og ikke mindst at den ikke ændrer sig undervejs i processen som følge af skjulte gebyrer eller pludselige ekstraomkostninger.

I langt de fleste tilfælde ender du med at få et skarpt og konkurrencedygtig tilbud på maling af dit hus – og hos MalerKanonen går vi aldrig på kompromis med kvaliteten af vores arbejde.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Pris og kvalitet – to sider af samme sag

Når det kommer til udvendig maling af huse er der – som med alle andre ting – en sammenhæng mellem pris og kvalitet. MalerKanonen er ikke den billigste maler på Sjælland, men vi er til gengæld både stabile, loyale og detaljeorienterede. Vi sætter en ære i at udføre vores håndværk til perfektion, og vi garanterer dig, at vores arbejde er udført og afsluttet til aftalt tid.

Ønsker du at få et tilbud på maling af dit hus, kan du enten udfylde vores formular, ringe på tlf. 71745353 eller sende en mail på info@malerkanonen.dk. Jo bedre du kan beskrive dine ønsker og behov, jo skarpere kan vi lave prisen. Er du i tvivl om, hvordan du griber hele processen an, rådgiver vi gerne både før, under og efter arbejdet – vi vil bare gerne have dig trygt i mål, så du kan nyde resultatet af vores arbejde.