• Tilfredshedsgaranti
 • 3 års garanti på alt udført arbejde
 • Betaling når arbejdet er godkendt

Maling af vægge og lofter

Høj kvalitet med den rette partner

Maling af vægge og lofter kan være en udfordrende opgave – især hvis opgaven er af større karakter eller foregår på specielle materialer, der kræver kendskab til korrekt udført malerarbejde for at sikre, at resultatet bliver gjort bedst muligt.

Hvis du vil undgå de bekymringer og udfordringer, der typisk opstår, når man skal male vægge og lofter, så er en professionel maler et rigtig godt valg. Et malerfirma med stor erfaring og de rette kompetencer sikrer dig nemlig størst tilfredshed, da kvaliteten af malerarbejdet er helt i top.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Et professionelt malerfirma giver størst sikkerhed

Hos MalerKanonen er vi specialister i malerarbejde og har mange års erfaring med en bred række af opgaver. Derfor kan du også regne med høj kvalitet og stor tilfredshed, hvis du vælger os som dit malerfirma.

Gennem tiden har vi hjulpet mange kunder, blandt andet med maling af vægge og lofter, så de har fået optimale resultater. Det har sparet dem for en masse bekymringer og udfordringer, og gjort dem glade for samarbejdet med MalerKanonen.

Maling af vægge kræver kendskab

Hos MalerKanonen har vi stor erfaring, f.eks. med maling af betonvægge og pudsede vægge. Derfor kan vi også tilbyde dig malerarbejde i høj kvalitet, uanset om du skal have malet vægge i din lejlighed, dit hus eller et helt tredje sted.

Vores erfaring gør, at vi også kan bidrage med inspiration til maling af vægge og byde ind med valg af farver, hvis du f.eks. ønsker mere stemning og varme i dit rum.

Maling af loft er ikke så ligetil

Ved maling af et loft er det også vigtigt med kendskab til korrekt malerarbejde. Der er nemlig forskel på, om din opgave har at gøre med maling af træloft, gipsloft eller loftbrædder. Samtidig kan valget af farve, malerprodukter og andre ting være med til at gøre opgaven mere kompliceret end forventet.

Der er mange overvejelser at tage hensyn til, og derfor er alle maleropgaver heller ikke ens. Med vores viden og erfaring kan vi dog finde den helt rette løsning for dig ud fra dine ønsker, så du bliver mest tilfreds.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Få et skræddersyet tilbud helt gratis

Hos MalerKanonen vil vi meget gerne hjælpe dig med din opgave. Så hvis du ønsker en pris på maling af vægge og loft, eller bare én af delene, så er du velkommen til at kontakte os og høre mere om, hvad vi kan tilbyde dig.

Du kan få et skræddersyet tilbud, der passer til dine ønsker, ved at ringe på 71745353 eller sende os en mail på info@malerkanonen.dk.

Spørgsmål og svar vedr. maling af vægge og lofter

 • Når der skal males, er der ofte brug for at male mere end én gang. Males der kun én gang, risikerer man, at malingen ikke dækker ordentligt, og det giver bestemt ikke det flotteste resultat.

  Om der skal males én eller flere gange kommer også an på flere ting, som det nye farvevalg i forhold til den eksisterende farve og tilstanden på vægge og lofter. Her kan vi selvfølgelig rådgive og sikre det flotteste og bedste resultat.

 • Når der skal males, er der stor forskel på resultatet i forhold til valget af glans. En lav/mat glans bruges ofte til lofter og værelser, mens maling med en høj glans er bedst til køkkenet og badeværelser, da den høje glans kan tåle mere slid.

  I samråd med dig finder vi frem til den bedste løsning, så valget af maling og glans passer perfekt til dine rum og behov.

 • Vi bruger kun produkter i den bedste kvalitet, uanset hvilken opgave vi skal klare. Til maling af vægge og lofter bruger vi desuden produkter, der er specifikt beregnet til netop disse overflader. Det er med til at give et flot og holdbart resultat og derfor den bedste løsning for dig.

 • Der er mange ting, som har betydning for prisen på malerarbejde, f.eks. overfladen der skal males på, hvor meget der skal males, og mængden af materialer der skal bruges.

  For at give dig en så præcis pris som muligt, er den bedste løsning derfor, at du kontakter os, så vi kan lave den bedste vurdering til dig.