• Tilfredshedsgaranti
  • 3 års garanti på alt udført arbejde
  • Betaling når arbejdet er godkendt

Pudse væg indendørs

Få hjælp fra professionelle håndværkere

At pudse væg indendørs er et omfattende og krævende stykke arbejde, der kræver et godt håndelag og ikke mindst et indgående kendskab til teknikken. Det har vi hos MalerKanonen, hvor hver enkelt medarbejder har mange års erfaring inden for malerbranchen. Vi pudser dine vægge indendørs, og vi garanterer dig et flot og professionelt resultat.

Hos MalerKanonen går vi aldrig på kompromis med hverken kvaliteten af vores arbejde eller den service, vi yder for vores kunder. Tilfredse kunder er altafgørende, hvis man vil drive en vellykket virksomhed, og dem har vi heldigvis haft mange af. Det skyldes blandt andet, at vi kan vores håndværk, vi ser de små detaljer og vi sætter en ære i at levere et godt stykke arbejde hver eneste gang – altid til aftalt tid.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Har du spørgsmål til det at pudse vægge indendørs, eller har du brug for vejledning og rådgivning i processen, klarer vi også det. Vores store erfaring med at pudse vægge og male betyder, at vi kan hjælpe dig både før, under og efter processen.

MalerKanonen – vi maler også din bolig

Når der skal pudses vægge indendørs, er det ofte som forarbejde til den mere synlige del af istandsættelsen; maling af væggene. Hos MalerKanonen maler vi naturligvis også væggene i din bolig, ligesom vi opsætter filt, hvis du ønsker det.

Vores arbejde omfatter blandt andet:

Vi møder ofte spørgsmålet: “Er det virkelig nødvendigt at sætte filt op?” Svaret er ikke så enkelt endda, fordi det først og fremmest handler om udtrykket i din bolig; vil du gerne have de rå vægge, skal der naturligvis ikke opsættes filt. Vil du derimod have stærke og holdbare vægge, kan det være en fordel med filt, da det styrker væggen og forhindrer den i at revne.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Hvad koster det at pudse væg indendørs?

Hvis du vil vide, hvad det koster at pudse dine vægge, er det bedste du kan gøre at udfylde vores tilbudsformular. Beskriv dit projekt så grundig som overhovedet muligt, så vender vi tilbage med eventuelle opfølgende spørgsmål og en fast pris på din opgave.

Ønsker du at tale med en maler fra MalerKanonen, inden du indhenter et tilbud, kan du ringe på tlf. 71745353 eller sende en mail på info@malerkanonen.dk, så vil vi gøres vores bedste for at hjælpe dig.

Hos MalerKanonen arbejder vi ikke med standardpriser, og vi har også erfaret, at vi ikke er den billigste spiller på markedet. Hvis du sammenholder pris og kvalitet, får du til gengæld en rigtig god handel hos os, og det gør du, fordi vi arbejder effektivt og tager højde for de små detaljer, når vi udarbejder tilbuddet. Prisen fra os er fast, og du løber ikke ind i skjulte omkostninger eller pludselige ekstraudgifter undervejs – vi ønsker bare at give dig en god service, høj kvalitet og et godt stykke arbejde til en konkurrencedygtig og fair pris.

Vi ser frem til at høre fra dig.