• Tilfredshedsgaranti
  • 3 års garanti på alt udført arbejde
  • Betaling når arbejdet er godkendt

3 fordele ved en spartlet væg

Når et eller flere rum i hjemmet skal males, er det en god idé at overveje, om du bør få dine vægge spartlet. Se her, hvilke fordele MalerKanonens malere selv fremhæver ved at få spartlet vægge, når der skal leveres flot og holdbart malerarbejde.

En spartlet væg har uden tvivl nogle fordele, hvad end det er dig selv eller en professionel maler, der skal male på den. Og selvom du måske tænker, at spartling af vægge virker som en stor mundfuld, der sagtens kan undlades for spare penge, så er det alligevel værd at overveje at få spartlet vægge i hjemmet – udbyttet er bestemt pengene værd. Dette er også noget en maler kan klare til fornuftige priser, så du får plads til yderligere forbedringer i budgettet.

En spartlet væg bliver fri for ujævnheder og er nemmere at male på.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Derfor bør du spartle vægge

Hos MalerKanonen mener vi, at der er flere gode grunde til at spartle vægge i hjemmet som en del af det malerarbejde, der skal udføres. Det gælder, uanset om der blot skal pletspartles enkelte steder, eller om der er behov for at fuldspartle hele vægoverflader. Nogle af de største fordele ved en spartlet væg, som vores malere ofte fremhæver, er disse:

Overfladen bliver mere jævn: Huller og andre ujævnheder i vægoverflader gør det uden tvivl sværere at male ensartet. Derfor er det en rigtig god idé at slippe af med disse ujævnheder, så overfladen er jævn og til at arbejde med – det er derfor, man vælger at spartle vægge.

Malerarbejdet bliver lettere: Har du, eller din maler, en jævn overflade at arbejde på, bliver hele maleprocessen nemmere og hurtigere at udføre. En spartlet væg har altså klare fordele i forhold til, hvor lang tid en maler skal bruge på at male vægge, ligesom det også gør opsætning af filt eller væv væsentligt nemmere.

Resultatet bliver flottere: Når maleren har en mere plan overflade at arbejde på, og hele maleprocessen dermed bliver nemmere, giver det også sig selv, at det endelige resultat bliver rigtig pænt. Samtidig styrker det også malerarbejdets holdbarhed, så du får glæde af slutresultatet i længere tid.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Hør mere eller få professionel hjælp

Det er bestemt pengene værd at få én eller flere vægge spartlet, når der skal males i hjemmet, da det bl.a. har kosmetiske og holdbarhedsmæssige fordele. Derfor er det en god idé at gøre sig nogle overvejelser og vurdere ens behov, uanset om der skal males på badeværelset eller andre steder i hjemmet.

Har du ikke den store viden eller erfaring på dette område, er du meget velkommen til at kontakte os hos MalerKanonen. Vi har nemlig malere med stor erfaring i at spartle vægge, hvilket vi også tilbyder som en del af malerarbejdet ude hos vores kunder. Derfor kan vi også hjælpe dig, hvis du ønsker at høre mere om fordelene ved spartling eller ønsker et gratis tilbud på malerarbejde, der omfatter spartling.