• Tilfredshedsgaranti
 • 3 års garanti på alt udført arbejde
 • Betaling når arbejdet er godkendt

Spartelfirma

Professionel spartling af vægge

Et grundigt forarbejde er helt essentielt, hvis du vil have flotte, ensartede vægge i hele hjemmet. MalerKanonen er et professionelt maler- og spartelfirma, og gennem håndværk, tålmodighed og hårdt arbejde sikrer vi dig de bedste betingelser for smukke vægge.

Om vi kan nøjes med at pletspartle hos dig, eller om det er nødvendigt med en fuldspartling, det afhænger af din boligs stand. Uanset hvad er det et nødvendigt stykke arbejde, hvis du vil undgå ujævnheder, skygger og buler i den efterfølgende filt og maling – og det vil du naturligvis. Det kræver et indgående kendskab til de rigtige teknikker at udføre en fuldendt og fejlfri spartling, og det har vi hos MalerKanonen, hvor alle medarbejdere har stor erfaring fra branchen og mange års erfaring med i bagagen.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Glade kunder er vores levebrød

At spartle vægge og lofter i en bolig er et omfattende arbejde, der både roder og kræver kræfter, overblik og stor kvalitetsbevidsthed. Vi håndterer alle former for indendørs spartelopgaver, og det har ingen betydning, om det er gipsvægge eller murstensvægge, vi skal spartle.

Hver eneste opgave, der udføres af vores dygtige medarbejdere, tager udgangspunkt i respekt for detaljerne og kærlighed til faget. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten, vi bruger udelukkende gode materialer og vi arbejder effektivt, så du får et flot resultatet, du kan glædes over de næste mange år.

De mange tanker, der ligger bag udførelsen af vores opgaver, betyder, at vi altid har glade og tilfredse kunder, og det gør os naturligvis rigtig glade og meget stolte – og vi håber, at du bliver vores næste tilfredse kunde.

Det er vigtigt for os, at du er tryg ved vores samarbejde, og derfor er du velkommen til at ringe på tlf. 71745353 for at få en uforpligtende snak med en maler, ligesom du kan skrive til hos på info@malerkanonen.dk, hvis du har spørgsmål.

 

Både maler- og spartelfirma

MalerKanonen er ikke bare et spartelfirma, vi håndterer også det efterfølgende arbejde med opsætning af filt og maling af vægge, lofter og træværk, hvis du ønsker det. Vores kompetencer spænder bredt, men uanset hvad du beder os om at udføre, gør vi det med høj moral og stort fokus på detaljerne.

Vil du vide mere om de services, vi tilbyder, kan du kigge rundt på siden her, hvor du også finder inspiration til nye projekter og priser på noget af det arbejde, vi allerede har udført for vores kunder. Vi tilbyder naturligvis rådgivning både før, under og efter processen, så du træffer de rette valg i forhold til dine ønsker og behov.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Skarpe priser, godt håndværk

Leder du efter et spartelfirma, der tilbyder konkurrencedygtige priser og en kontinuerlig høj standard, må du meget gerne udfylde formularen her med en beskrivelse af dit projekt, så vender vi tilbage med et tilbud inden for kort tid.

Det er gratis og uforpligtende at modtage et tilbud, og hvis du vælger at hyre os til dit projekt, finder vi i fællesskab frem til de helt rigtige løsninger og det rette tidspunkt at udføre dem på.

Spørgsmål og svar vedr. valg af malerarbejde

 • Den samlede pris på din opgave kan variere meget, da der skal tages forbehold for flere ting. F.eks. har det betydning for den endelig pris, hvor mange rum der skal males i, overfladen der skal males på, hvor mange materialer vi anvender, og selvfølgelig også om det er nødvendigt at give rummene en ekstra omgang maling.

  Alt dette kan være svært at beregne over telefon eller mail, så har vi mulighed for at besøge dig, bliver det nemmere at vurdere opgaves omfang og beregne den bedste pris for dig.

 • Størstedelen af vores opgaver klares i løbet af nogle få dage. Dog varierer malerarbejdet fra opgave til opgave, og derfor er der også forskel på tiden, der bruges. En opgaves omfang og type kan veksle meget, da man skal overveje størrelsen på rummet, der skal males, samt overfladen der males på. Ofte er det også nødvendigt at male mere end én gang.

  Hos MalerKanonen går vi ikke ned på kvaliteten af vores arbejde. Derfor sikrer vi os også, at resultatet er i højeste kvalitet.

 • Et par dage i forvejen er typisk nok. Det giver os tid til at sikre, at vi har mandskab til rådighed, så vi kan give dig det flotteste og mest holdbare resultat. Nogle gange kan det også være en god idé, hvis vi kan besøge dig og vurdere opgavens omfang, så vi er sikre på, at du får den helt perfekte løsning.

 • Et professionelt malerfirma leverer høj kvalitet, der både er flot og holdbart. Og det er i sidste ende det vigtigste for dig, så du kan få glæde af malerarbejdet i mange år. Samtidig undgår du også halve løsninger og de mange udfordringer, som ofte dukker op, når man selv skal stå for arbejdet.

 • Ja, det er den. Når vi er færdige med malerarbejdet, er det eneste, du skal vente på, at malingen er helt tør. Det tager som regel kun 4-5 timer, men så er din bolig også helt indflytningsklar.