• Tilfredshedsgaranti
  • 3 års garanti på alt udført arbejde
  • Betaling når arbejdet er godkendt

Hvad er fuldspartling, og hvilke fordele har det?

Drømmer du om flotte vægge og lofter? Så er fuldspartling en overvejelse værd, hvis der skal males i dit hjem. Men hvad er fuldspartling? Og hvilke fordele er der ved at fuldspartle? Her er vores syn på fordelene ved fuldspartling.

Fuldspartling handler om klargøre og forbedre overflader, som vægge og lofter, inden de skal males. At fuldspartle vægge og lofter er dog ikke nogen enkel opgave, som alle og enhver kan udføre. Det kræver først og fremmest god forberedelse og viden om de rette teknikker og fremgangsmåder, så spartlingen udføres optimalt. Samtidig får man også de flotteste resultater ved brug af godt udstyr og gode materialer.

Ønsker man at være sikker på, at fuldspartlingen udføres perfekt, så giver det også mest mening at lade specialister i spartling stå for opgaven. Brug af fagfolk har flere fordele, ligesom fuldspartling har det generelt – nogle af dem kan du læse om herunder.

 

Fuldspartling har mange fordele i forhold til godt og veludført malerarbejde.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Fordel #1: Skaber en glat overflade

For at få det optimale ud af malerarbejdet – og dermed det flotteste og mest fuldendte resultat – er det vigtigt, at overfladerne er til at arbejde med. Er der små huller i væggen, ujævne områder og lignende, bliver det sværere at male optimalt. Men det hjælper en fuldspartling med, da spartlingen bl.a. er med til at fikse eventuelle ujævnheder og dermed skabe en glat og ensartet overflade.

Fordel #2: Gør malerarbejdet nemmere

Vægge og lofter, der er blevet fuldspartlet, er nemmere at male, da overfladen som sagt er helt jævn og glat. Hele malerarbejdet bliver altså væsentligt nemmere for maleren (eller dig selv) i og med, man ikke skal tænke på, om alle huller, ujævnheder mm. er dækket, hvilket ellers kan give synlige forskelle på væggens overflade, når malingen er tør. Den sikkerhed har du efter en fuldspartling.

Fordel #3: Givet et flottere udseende

Det giver sig selv, at en mere glat og ensartet overflade skaber bedre forudsætninger for det efterfølgende malerarbejde, ligesom det også gør det muligt at opsætte filt, som gør overfladen endnu mere jævn.

Alt dette betyder naturligvis også, at det udførte arbejde skaber et flottere udseende, end hvis man blot malede direkte på overfladerne uden hensyn til eventuelle ujævnheder, huller osv.

Fordel #4: Sikrer et bedre slutresultat

Ønsker du det flotteste og mest tilfredsstillende resultat af den maleropgave, der skal udføres hos dig, er det bestemt pengene værd at fuldspartle overfladerne, inden maleprocessen sættes i gang. Selvom det sagtens kan lade sig gøre at male flot uden først at fuldspartle, så skaber en jævn overflade en mere effektiv maleproces og et bedre slutresultat.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Få hjælp til fuldspartling

Hos MalerKanonen har vi mange års erfaring med fuldspartling og har derfor spartlet hundredvis af vægge og lofter. Det betyder, at du kan få gode råd af os om fuldspartling, men ikke mindst også få flot og veludført fuldspartling af vægge og lofter, der udføres af vores erfarne fagfolk. Så kontakt os endelig for at høre mere om fordelene ved fuldspartling eller for at få et gratis tilbud.