• Tilfredshedsgaranti
  • 3 års garanti på alt udført arbejde
  • Betaling når arbejdet er godkendt

Maler Østerbro

Dit professionelle malerfirma i hovedstaden

De bedste resultater kommer ikke bare af sig selv – det gælder også inden for opgaver, der kræver malerarbejde i høj kvalitet. De bedste og flotteste resultater kræver både de rette kompetencer, den nødvendige viden og en solid erfaring.

Derfor er en professionel maler på Østerbro det optimale valg, når du står med en maleropgave, hvor godt håndværk og et flot resultat er målet, mens det samtidig suppleres af god service.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Maler på Østerbro med bredt udvalg af ydelser

Hos MalerKanonen er ingen opgaver for små eller for store. Vi har mange års erfaring i branchen, og derfor har vi også et rigtig godt kendskab til, hvordan godt malerarbejde skal udføres.

Vi er specialister i at male og tilbyder derfor mange forskellige ydelser, der alle er kendetegnet ved høj kvalitet og rigtig god service. Hos MalerKanonen kan du blandt andet få disse opgaver klaret:

Mulighederne er mange, og da hvert malerprojekt er unikt, er skræddersyede tilbud og løsninger noget alle kunder tilbydes. Det giver i sidste ende de bedste og flotteste resultater.

Vælg det rette firma til din maleropgave

Hos MalerKanonen dækker vi hele hovedstadsområdet – og faktisk hele Sjælland – så der er ingen grænser for, hvor vi kan tilbyde dig at udføre dit malerarbejde. Men har du brug for en maler på Østerbro, er MalerKanonen det mest oplagte bud, da vi er et professionelt malerfirma, der tilbyder en bred række af maleropgaver.

Fælles for vores mange kunder, der har søgt efter et malerfirma på Østerbro, er, at de alle har været glade og tilfredse med den service, de har fået fra MalerKanonen – og så har resultatet af vores malerarbejde selvfølgelig også talt for sig selv.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Få et gratis tilbud på dit malerprojekt

Hos MalerKanonen er vi altid klar til at hjælpe dig med dit malerprojekt – uanset om det er lille eller stort, enkelt eller kompliceret.

Vi hjælper også gerne med at inspirere dig og bringe spændende idéer på banen, så du måske får en løsning, der passer endnu bedre til dine ønsker og dit behov, end du havde regnet med.

Vores ønske er, at du får det helt perfekte resultat, og derfor går vi også gerne længere i bestræbelserne på at levere det bedste malerarbejde til vores kunder.

Ring på 71745353 eller skriv til os på info@malerkanonen.dk. Så kan du få et uforpligtende tilbud på din specifikke opgave – helt uden beregning.

Spørgsmål og svar vedr. valg af malerarbejde

  • Når vi beregner en pris på udførelse af malerarbejde, er der flere ting, der har betydning for den endelige pris. Derfor er der heller ikke nogen fast pris, som gælder for alle opgaver.

    Den samlede pris for malerarbejde afhænger blandt andet af, hvor meget der skal males, hvilken overfladetype der skal males på, og om vi skal male én eller flere gange for at sikre dig det bedste resultat.

  • Vi klarer de fleste af vores opgaver på nogle få dage, men ved større eller mere komplicerede opgaver kan maletiden dog være længere. Derfor varierer det også fra opgave til opgave, hvor lang tid vi bruger. Vi skal også overveje størrelsen på rummene, der skal males, hvilken vægtype vi maler på, og om det er nødvendigt at male mere end én gang.

  • Kontakt os et par dage i forvejen for at være sikker på, at vi har mandskab til rådighed. Du får typisk også den bedste løsning, hvis vi har mulighed for at komme og bese din opgave, inden vi går i gang. Det kræver også lidt ekstra tid, men vil med garanti vise sig at være det hele værd.

  • Når du skal have en maleropgave klaret, er dit største ønske, at resultatet bliver flot og holder i mange år. Vælger du en professionel maler, bliver dit ønske opfyldt. Erfaring og kompetencer inden for malerarbejde er nemlig din garanti for godt håndværk og et resultat, du bliver rigtig glad for.

  • Ja, det er den. Når vi er færdige med malerarbejdet, er det eneste, du skal vente på, at malingen er helt tør. Det tager som regel kun 4-5 timer, men så er din bolig også helt indflytningsklar.