• Tilfredshedsgaranti

 • 3 års garanti på alt udført arbejde

 • Indeklima godkendte malinger

Hvad koster malerarbejde, og hvad påvirker din pris?


Prisen på malerarbejde er en vigtig faktor ved langt de fleste maleropgaver – og forståeligt nok. Men hvad påvirker egentlig den pris på malerarbejde, du får af dit malerfirma? Og er prisen den samme, uanset hvilke rum, der skal males?

Når et eller flere rum i dit hjem skal males, er der ingen tvivl om, at prisen på malerarbejdet har noget at sige. Det er trods alt de færreste personer, der har et ubegrænset budget, så det er helt forståeligt, at man er meget nysgerrig efter at høre, hvad malerarbejde koster.

Maleropgaver er dog forskellige og varierer meget fra opgave til opgave. Derfor er det svært at oplyse en konkret pris uden at kende mere til den enkelte opgave. For der er mange faktorer, som spiller ind på den endelige pris på malerarbejde.

 

Hvad koster malerarbejde? Det afhænger faktisk af mange ting.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Disse ting påvirker din pris på malerarbejde

Hos MalerKanonen har vi mange års erfaring med professionelt malerarbejde. Derfor bliver vi ofte spurgt om, hvad malerarbejde koster. Uden at kende til en opgave på forhånd er det dog svært at give et præcist svar. Det kommer nemlig an på mange faktorer:

 • Skal der males indvendigt eller udvendigt?
 • Skal der males i almindelige rum eller i vådrum?
 • Hvor mange rum skal males, og hvor stort antal m2 i alt?
 • Hvordan er overfladernes stand og skal der evt. spartles og opsættes filt/væv?
 • Skal overfladerne males én eller flere gange?
 • Hvilke materialer skal bruges?
 • Er rummene forberedet, så malerne kan gå i gang øjeblikkeligt?

Som du kan se er der mange ting, der påvirker, hvad malerarbejde koster. Og listen med ting, der påvirker den endelige pris kunne også være længere. I bund og grund er alle maleropgaver nemlig forskellige. Derfor giver det god mening at tage kontakt til dit malerfirma og få en snak med dem om omfanget af din opgave, så du kan få en idé om, hvad malerarbede koster hos dem.

Vælg ikke kun ud fra prisen på malerarbejde

Når du er på udkig efter professionel hjælp til en maleropgave, skal du ikke blot se på prisen. For det billigste tilbud kan nemt ende med at blive dyrere end forventet, hvis malerarbejdet udføres af folk uden erfaring eller de rette kompetencer, eller hvis malerne ikke bruger godt udstyr og gode materialer. Derfor er det vigtigt at vælge et godt malerfirma, der gør brug af professionelle malere og materialer. I sidste ende giver det dig større sikkerhed og en garanti for godt arbejde.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Få professionelt malerarbejde til en god pris

Hos MalerKanonen har vi hjulpet mange kunder med at få flot og veludført malerarbejde til priser, der giver plads i budgettet til andre vedligeholdelsesopgaver. Vil du gerne vide, hvad malerarbejde koster hos os, så kan du naturligvis få et gratis og uforpligtende tilbud, der skræddersyes til din opgave og dine behov.

5 hurtige om prisen på malerarbejde

1. Hvad er den gennemsnitlige pris for malerarbejde?

Prisen på malerarbejde kan variere betydeligt afhængigt af en række faktorer, herunder omfanget af arbejdet, tilstanden af overfladerne, typen af maling, og arbejdets kompleksitet. For at få en nøjagtig pris, anbefales det at få et skræddersyet tilbud fra dit malerfirma.

2. Hvordan beregnes prisen for malerarbejde?

Prisen for malerarbejde beregnes normalt på basis af arbejdstimer og materialer. Dette inkluderer forberedelse af overfladerne, påføring af maling, og oprydning efter arbejdet.

3. Påvirker typen af maling prisen?

Ja, typen af maling kan have en indflydelse på prisen. Nogle typer maling er dyrere end andre, og hvis du vælger en dyrere maling, vil dette sandsynligvis øge den samlede pris.

4. Hvad er den billigste måde at få malet sit hjem på?

Den billigste måde at få malet sit hjem på kan være at gøre det selv. Men det er vigtigt at bemærke, at malerarbejde kan være tidskrævende og kræver en vis grad af færdigheder. Hvis du ikke har erfaring med malerarbejde, kan det være mere omkostningseffektivt at hyre en professionel.

5. Er det dyrere at hyre en professionel maler?

Mens det kan være dyrere at hyre en professionel maler på kort sigt, kan det faktisk spare dig penge på lang sigt. Professionelle malere har de nødvendige færdigheder og erfaring til at gøre arbejdet korrekt første gang, hvilket kan spare dig for omkostninger til reparationer og touch-ups.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Læs flere indlæg
Danijel
Kundeservice
Nicolai
Content ansvarlig
Arkadius
Maler
Tobias
Marketing
Stefan
Indehaver
Philip
Gulvmand
Anders
Marketing

Vi har åbent nu

Vi har åbent for telefonisk kontakt nu, så ring til os, og få et uforpligtende tilbud.
Ring os op

Vi har åbent nu

Vi har åbent for telefonisk kontakt nu, så ring eller skriv til os for et uforpligtende tilbud.
Få et uforpligtende tilbud
 • Såfremt du har billeder af gulvet, så vedhæft venligst nedenfor.
  Slip fil her eller
  Max. file size: 128 MB.

  Vi har lukket for telefontid nu

  Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner igen i morgen. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest. Få et uforpligtende tilbud

  Vi har lukket for telefontid nu

  Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner igen i morgen. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest. Få et uforpligtende tilbud
  • Såfremt du har billeder af gulvet, så vedhæft venligst nedenfor.
   Slip fil her eller
   Max. file size: 128 MB.

   Vi har lukket for telefontid nu

   Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner igen i morgen. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest. Få et uforpligtende tilbud

   Vi har lukket for telefontid nu

   Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner igen i morgen. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest.
   Få et uforpligtende tilbud
   • Såfremt du har billeder af gulvet, så vedhæft venligst nedenfor.
    Slip fil her eller
    Max. file size: 128 MB.