• Tilfredshedsgaranti
  • 3 års garanti på alt udført arbejde
  • Betaling når arbejdet er godkendt

Brug maling i hjemmet til kreative rum

Ønsker du mere kreative omgivelser i din bolig, er det oplagt at bruge maling i farver. Det er nemt, enkelt og hurtigt at male. Her får du inspiration til at skabe kreative rammer i dit hjem.

Når der skal males vægge og lofter i hjemmet, falder valget ofte på hvid maling. Det er et klassisk og sikkert valg – men ikke så kreativt. Derfor er det oplagt at bruge vægmaling i farver, hvis du føler, at kreativiteten i hjemmet skal styrkes. Nogle rum er mere oplagte at male kreativt, f.eks. børneværelser eller multirum, hvor børnene kan blive inspireret af de kreative farver og mønstre.

Du kan også vælge at male med farve i gangen frem for blot at bruge den traditionelle, hvide maling. Det kan gøre gangen til et rum med et kreativt præg over sig, så den bliver til mere end bare et gennemgangsrum. Mulighederne er mange og næsten uendelige. Men mangler du inspiration, finder du nogle kreative løsninger herunder.

Maling er perfekt til at skabe kreative rum.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Prøv disse kreative muligheder

Mal en enkelt væg: En moderne løsning er at male en enkelt væg i en farve, der er anderledes end farven på rummets andre vægge. Ved kun at male én væg fanger det både opmærksomheden, laver en tydelig opdeling i rummet og skaber et kreativt præg – især hvis du vælger en pangfarve.

Mal en mindre del af en væg: At male en hel væg er oplagt. Men du kan også male et mindre område af væggen, hvilket især er oplagt på en lang væg. Ved at male en mindre del af væggen kan du lave en klar opdeling, f.eks. langs væggen i stuen, hvor du kan ’indrette’ et kontor-/studieområde eller et krea-område.

Mal i mønstre: Du kan male forskellige geometriske mønstre og former ved blot at sætte malertape på din væg og male langs tapen. Malertapen gør, at du kan male skarpe kanter og får nogle mere rene linjer. Men du kan selvfølgelig også male frit, hvis mønstrenes kanter skal være blødere. Her er der nærmest ingen grænser for de kreative muligheder.

Mal i kontrastfarver: Uanset hvad og hvor meget du overvejer at male, så kan kontrastfarver gøre meget positivt for kreativiteten i et rum. Det gælder f.eks. i rum med mørke materialer eller møbler, hvor pangfarver kan være utrolig iøjnefaldende. Kontrastfarver er derfor rigtig gode i stedet for blot at vælge nuancer, der ligger meget op ad andre farver i rummet (f.eks. hvid og lyse farver).

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Vi kan hjælpe med det kreative malerarbejde

Brug af maling i forskellige farver og mønstre kan styrke de kreative rammer og omgivelser i ethvert hjem. Derfor er det også oplagt at få malet huset eller lejligheden, hvis du synes, at der skal ske noget nyt med indretningen.

Hos MalerKanonen har vi mange års erfaring med indvendigt malerarbejde. Vi kan derfor hjælpe dig med både inspiration til valg af kreative og moderne farver samt med selve malerarbejdet. Kontakt os for at høre mere og få et uforpligtende tilbud på din maleropgave.