• Tilfredshedsgaranti
  • 3 års garanti på alt udført arbejde
  • Betaling når arbejdet er godkendt

Skab nyt liv i din gang med maling og farve

Trænger gangen i din bolig til fornyelse, kan ny maling gøre underværker. Men hvilken farve skal du vælge til gangen? Og er der andet du kan gøre? Her får du nogle tips til at male din gang.

Fordelingsgange i hjemmet er ofte områder, hvor der sjældent bruges en masse energi på fornyelse og iøjnefaldende tiltag. Det er jo trods alt bare gange, man bevæger sig hurtigt igennem for at nå frem til hjemmets mere interessante rum.

Er én eller flere gange i dit hjem begrænset af manglende lysindfald og har måske et mørkt udtryk, er det muligt at skabe fornyelse og nyt liv. Udover at lamper gør en stor forskel for lyset, kan du også vælge at male gangen i farver eller opsætte farvet eller mønstret tapet. Og ikke nødvendigvis på alle overflader – det kan sagtens blot være en del ad gangen.

En afdæmpet farve til gangen er et godt valg.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

3 tips til fornyelse i din gang

Udover at tilføre flere lamper, små møbler, planter eller pyntegenstande i gangen er der også andre muligheder for at skabe nyt liv. Det kan være maling af træværk i gangen eller af de store flader, som væggene og loftet.

  1. Mal vægge og loft i samme farve: De fleste vælger at male gangen hvid fra gulv til loft. Men vælger du en farve til gangen i en afdæmpet og lys nuance, vil farven virke pæn på en behagelig måde og skabe et helt anderledes udtryk, der fungerer som en flot kontrast til de klassiske hvide fodlister og dørkarme. Det kan både være alle vægge eller blot en enkelt væg, der males.

Vælger du samtidig at male fodlister, paneler og dørkarme med hvid maling, så de står endnu skarpere, vil kontrasten i din gang blive væsentligt flottere.

  1. Mal det mørke gulv eller loft hvidt: Nogle fordelingsgange begrænser lyset på grund af et mørkt gulv eller gammelt træloft. Er det tilfældet i dit hjem, kan du overveje at male gulvet eller loftet helt hvidt. Om det er den rette løsning til din gang, kan selvfølgelig afhænge af ting, som gulvtypen og gangens udformning. Men hvide, nymalede overflader går man aldrig helt galt med, når et rum trænger til en opfriskning.
  2. Opsæt farvet eller mønstret tapet: Ligesom du kan vælge at male med farve i din gang, kan du selvfølgelig også overveje at opsætte tapet. Her kommer der andre muligheder i spil, end når man maler gangen, da du f.eks. kan vælge tapet i flere farver eller med mønster.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Få hjælp til maling af din gang

Farve i gangen kan gøre meget for udseendet, og hvilket udtryk, der skabes. Er man ikke til farve i gangen, men ønsker det klassiske, hvide look, vil hvide, nymalede overflader også gøre underværker.

Ønsker du at få malet en gang i din bolig, er det en opgave, vi gerne hjælper med. Både i forhold til valg af farve til gangen, men naturligvis også udførelsen af malerarbejdet. Vi har mange års erfaring med indendørs malerarbejde, som maling af vægge og lofter, så du kan være sikker på et flot resultat. Kontakt os gerne for at høre mere eller for at få et gratis tilbud.