• Tilfredshedsgaranti
  • 3 års garanti på alt udført arbejde
  • Betaling når arbejdet er godkendt

Sådan maler du skarpe kanter, når du skal male med to farver

Godt malerarbejde handler i høj grad om de små detaljer. Derfor giver vi dig et godt tip til at male skarpe kanter, når du eksempelvis selv skal male med flere farver. De skarpe kanter giver nemlig et mere gennemført slutresultat.

Skarpe kanter er en vigtig del af godt malerarbejde. Og når du eksempelvis skal male vægge i forskellige farver – f.eks. male én væg (eller en del af væggen) i en anden farve end resten af rummet – så er det i høj grad vigtigt med helt lige kanter. De skaber nemlig et flot resultat, der gør kontrasten mellem to farver endnu mere tydelig og iøjnefaldende. Men det kan være svært at male helt lige kanter, hvis ikke man kender de smarte malertips. Så derfor får du her vores råd til, hvordan du maler skarpe kanter.

Med tape kan du nemt male skarpe kanter.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Trin-for-trin-guide til at male skarpe kanter med tape

  1. Mal hele væggen med grundfarven (f.eks. hvid maling), som bruges på resten af rummets vægge, og lad malingen tørre helt.
  2. Sæt malertape på væggen på det sted, hvor du ønsker en skarp kant mellem grundmalingen og kontrastmalingen.
  3. Mal hen over tapekanten med grundfarven (den som bruges på resten af væggen eller på andre vægge i rummet), og lad malingen tørre helt.
  4. Mal væggen med kontrastmalingen og mal også hen over tapekanten. Lad malingen tørre helt.
  5. Mal væggen med kontrastmalingen for 2. gang og mal igen hen over tapekanten.
  6. Fjern malertapen, mens malingen stadig er våd. Undgå at lade tapen sidde for længe, da du risikerer, at den ’brænder fast’ og er sværere at fjerne.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Vi kan også hjælpe dig med malerarbejdet

Det skaber en god følelse i kroppen selv at have malet ét eller flere rum i din bolig, når resultatet er flot og veludført. Men opstår der problemer undervejs, eller føler du, at opgaven er uoverkommelig, kan resultatet bliver dårligere end håbet. Og det er ærgerligt.

Er du i tvivl, om du selv skal klare din maleropgave, så kan du heldigvis få hjælp af os. Hos MalerKanonen har vi nemlig mange års erfaring med forskellige maleropgaver hos private, bl.a. maling af vægge og lofter i forskellige farver. Derfor kan vi sikre dig et flot og holdbart resultat, som du bliver glad for. Kontakt os for at høre eller for at få et gratis tilbud.