• Tilfredshedsgaranti
  • 3 års garanti på alt udført arbejde
  • Betaling når arbejdet er godkendt

Maler Fyn

Få professionelt malerarbejde på hele Fyn

MalerKanonen er et landsdækkende malerfirma med over 10 års erfaring i malerbranchen. Vi er specialister, når det kommer til professionelt malerarbejde, så har du brug for en dygtig maler på Fyn, er vi et rigtig godt valg. Hos os får du nemlig malerarbejde i høj kvalitet til en god pris, der udføres af vores dygtige malere, som alle er lokale og har mange års erfaring i faget.

Gennem årene har vi hjulpet rigtig mange fynboer med at få malet – både privat og i virksomheder. Vi har derfor haft at gøre med vidt forskellige typer af maleropgaver og ikke mindst også leveret flotte resultater til mange forskellige ønsker og behov.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Et professionelt malerfirma du kan stole på

Hos MalerKanonen ønsker vi altid et godt samarbejde med vores kunder i form af god service og et professionelt resultat. Det er med til at skabe glæde og tilfredshed med vores arbejde. Og derfor har vi også mange glade kunder på Fyn og i resten af landet.

Når du skal bruge en god maler på Fyn og vælger MalerKanonen, kan du se frem til et rigtig godt samarbejde og en række fordele, som du helt sikkert vil blive glad for:

  • Skræddersyet tilbud med en god pris
  • Flot malerarbejde i høj kvalitet
  • 3 års garanti på det udførte arbejde
  • God service og rådgivning til dit behov
  • Større tryghed og sikkerhed for veludført malerarbejde

Valget af vores malerfirma giver dig færre bekymringer og uforudsete problemer i forhold til selv at skulle stå for malerarbejdet. Vores ekspertise og erfaring med mange forskellige opgaver, er altså din garanti for et professionelt resultat, som du får glæde af i mange år.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Vi klarer mange forskellige maleropgaver

MalerKanonen tilbyder professionelt malerarbejde på Fyn til både private og erhverv. Uanset hvor du bor på Fyn, så kan vores lokale malere hjælpe dig i mål med dit projekt, så du kan nyde resultatet af det veludførte malerarbejde.

Vi har mange glade kunder på Fyn og i resten af landet. Vi hjælper små og store opgaver i både de større byer, som Odense, Svendborg, Nyborg og Middelfart. Men vi står også til rådighed med en dygtig maler og professionelt arbejde i alle andre byer, hvis der brug for det.

Hos MalerKanonen kan du få udført klassiske maleropgaver, som maling af vægge og lofter, vinder og døre, udendørs facader og mange andre opgaver. Og vi hjælper naturligvis, hvad end det er huse, lejligheder eller andre ejendomme, som skal males.

 

Få et tilbud med en god pris

Vi ved, at det for mange i høj grad handler om, hvilken pris på en maler de skal betale. Er du på jagt efter en billig maler, der samtidig kan male i høj kvalitet og være færdig til tiden, er MalerKanonen uden tvivl et godt valg. Den oplevelse har vores mange glade kunder også fået, når prisen har været én af de vigtigste faktorer for dem. Derfor kan du også trygt kontakte os og få et gratis tilbud på en maler på Fyn, der inkluderer en god pris.