• Tilfredshedsgaranti
 • 3 års garanti på alt udført arbejde
 • Betaling når arbejdet er godkendt

Maler Odense

Professionelt malerarbejde til gode priser

Skal du bruge en dygtig maler i Odense, der kan hjælpe dig i mål med din maleropgave? Så er MalerKanonen et rigtig godt valg. Vi har nemlig over 10 års erfaring fra malerbranchen, mange glade kunder samt dygtige, lokale malere, der med garanti kan sikre dig et flot resultat.

Vi har desuden gode, faste priser på malerarbejde, så du slipper for uforudsete udgifter og skjulte gebyrer. Det er sådan, vi er blevet et populært malerfirma hos kunder i Odense og resten af landet. Så kontakt os endelig, hvis du ønsker professionelt malerarbejde og et godt tilbud på en maler, der er til at betale.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Der er mange fordele ved vores malerfirma

MalerKanonen er et landsdækkende malerfirma. Vi hjælper både private og virksomheder, der har brug for malerarbejde i højeste kvalitet. Vælger du os, hvis du skal bruge en maler i Odense, er der flere fordele du vil få glæde af:

 • Skræddersyet tilbud med en god, fast pris
 • Flot malerarbejde med 3 års garanti
 • Dygtige malere og materialer i høj kvalitet
 • God service og rådgivning til dit behov
 • Tryghed og sikkerhed for et godt resultat

Som kunde hos MalerKanonen kan du se frem til et flot og gennemført resultat. Vi er et populært malerfirma, hvilket skyldes vores professionelle tilgange og dygtige malere, der er stabile, effektive og dygtige.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Høj kvalitet uanset maleropgave

Vi udfører malerarbejde til både private og erhverv. Derfor har vi stor erfaring med mange forskellige typer af maleropgaver, hvad end det er indenfor eller udenfor. Vi hjælper bl.a. med maling af lejligheder og huse samt maling af erhvervslokaler og facader.

Når du får besøg af os, er det en dygtig, lokal maler, som sikrer dig et professionelt resultat. Udover selve malerarbejdet kan du også få kompetent rådgivning og inspiration til din opgave, så du måske ender med en anderledes men endnu bedre løsning. Det ser vi som en god, ekstra service, hvilket mange værdsætter og også får glæde af.

Vi giver dig et godt tilbud

Hvis godt og billigt malerarbejde står højt på din liste, er vi et godt valg. Vi sikrer dig nemlig masser af værdi for pengene og stor glæde af det færdige resultat. Vores tilbud til dig skræddersyes helt efter dine ønsker og behov, så du kun betaler for det, du skal bruge. Det er bl.a. sådan, vi er blevet et populært malerfirma hos danske boligejere.

Skal du bruge en dygtig maler i Odense eller andre steder på Fyn, kan du trygt kontakte os hos MalerKanonen. Vi giver dig i første omgang et godt tilbud med en fast pris, så du ikke får uønskede overraskelser. Vi glæder os til at høre fra dig og hjælpe dig i mål med din maleropgave.

Spørgsmål og svar vedr. valg af malerarbejde

 • Der er mange ting, som har betydning for prisen på malerarbejde, f.eks. overfladen der skal males på, hvor meget der skal males, og mængden af materialer der skal bruges.

  For at give dig en så præcis pris som muligt, er den bedste løsning derfor, at du kontakter os, så vi kan lave den bedste vurdering til dig.

 • Det er meget svært at sige uden at kende opgavens omfang. Hvis man eksempelvis skal male en 2 værelses lejlighed vil det tage omkring 2 dage.

  Alle opgaver og ønsker er individuelle, og derfor er det umuligt at sige på forhånd.

 • MalerKanonen kan typisk tiltræde med få dages varsel. Dog er det bedst at booke i god tid, så man er sikker på at have en fast aftale.

 • Når du skal have malet, ønsker du selvfølgelig at få det bedste resultat, der både er flot og holder længst muligt. Med en professionel maler får du garanti for netop dette. Derfor slipper du for at bekymre dig og bruge en masse tid og energi på en opgave, som vi med sikkerhed kan udføre optimalt for dig.

 • Ja, når MalerKanonen har lagt sidste lag maling skal der gå ca. 4 timer før at rummene må benyttes normalt.