• Tilfredshedsgaranti
 • 3 års garanti på alt udført arbejde
 • Betaling når arbejdet er godkendt

Maler Svendborg

Professionelt malerarbejde til gode priser

Er du på jagt efter et malerfirma, der kan levere professionelt malerarbejde til gode priser? Så er MalerKanonen et stærkt valg. Vi har mere end 10 års erfaring med maleropgaver for både private og virksomheder. Derfor kan vi også sikre dig et godt resultat, hvis du skal bruge en dygtig og effektiv maler i Svendborg.

MalerKanonen er et landsdækkende firma med dygtige malere. Gennem årene har vi udført mange forskellige typer af maleropgaver og hjulpet hundredvis af kunder i hele landet – også i Svendborg. Så ønsker du hjælp fra kompetente malere, er vi et trygt og sikkert valg.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Hvorfor skal du vælge MalerKanonen?

Måske kender du MalerKanonen. Måske gør du ikke. Uanset dit kendskab til vores malerfirma så har vi i mere end 10 år hjulpet private og erhvervskunder i hele landet. Derfor er vi og vores dygtige malere til at regne med.

Med professionelt malerarbejde og faste, gode priser er vi blevet et populært valg, når der er brug for godt og billigt malerarbejde. Og fordele ved at vælge MalerKanonen er der faktisk flere af. Du får nemlig:

 • et godt tilbud med en fast pris
 • besøg af dygtige, lokale malere
 • god service og rådgivning til dine behov
 • tryghed for et professionelt resultat
 • 3 års garanti på alt udført malerarbejde

Som du kan se, er der mange grunde til at vælge os, hvis du skal bruge en god maler i Svendborg. Vi kan hjælpe dig, uanset om du skal have malet indvendigt eller udvendigt i din bolig eller andre steder.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Godt og flot malerarbejde ved alle opgaver

Dit ønske, når du skal bruge en maler i Svendborg, er naturligvis, at det færdige resultat er flot og af høj kvalitet. Alt andet vil være spild af dine penge. Hos MalerKanonen er der dog garanti for et professionelt resultat, som vil skabe glæde i mange år.

Vi har dygtige malere med stor erfaring, der sikrer dig et rigtig godt resultat. Derudover kan du også få gode råd eller inspiration til opgaven, hvis du er i tvivl om, hvad der skal laves. Det ser vi som god service og en mulighed for at give dig en endnu bedre løsning.

Få et godt tilbud med en god pris

Prisen betyder meget, når man skal bruge en billig maler i Svendborg eller enhver anden dansk by. Men hos MalerKanonen har vi dygtige folk, der leverer høj kvalitet. Og du får det hele til en god pris, som skræddersyes til dine specifikke ønsker og behov. Det sikrer dig flot malerarbejde og masser af værdi for dine penge. Ønsker du professionelt malerarbejde, er du mere end velkommen til at kontakte os for et godt og gratis tilbud.

Spørgsmål og svar vedr. valg af malerarbejde

 • Der er mange ting, som har betydning for prisen på malerarbejde, f.eks. overfladen der skal males på, hvor meget der skal males, og mængden af materialer der skal bruges.

  For at give dig en så præcis pris som muligt, er den bedste løsning derfor, at du kontakter os, så vi kan lave den bedste vurdering til dig.

 • Det er meget svært at sige uden at kende opgavens omfang. Hvis man eksempelvis skal male en 2 værelses lejlighed vil det tage omkring 2 dage.

  Alle opgaver og ønsker er individuelle, og derfor er det umuligt at sige på forhånd.

 • MalerKanonen kan typisk tiltræde med få dages varsel. Dog er det bedst at booke i god tid, så man er sikker på at have en fast aftale.

 • Når du skal have malet, ønsker du selvfølgelig at få det bedste resultat, der både er flot og holder længst muligt. Med en professionel maler får du garanti for netop dette. Derfor slipper du for at bekymre dig og bruge en masse tid og energi på en opgave, som vi med sikkerhed kan udføre optimalt for dig.

 • Ja, når MalerKanonen har lagt sidste lag maling skal der gå ca. 4 timer før at rummene må benyttes normalt.