• Tilfredshedsgaranti

 • 3 års garanti på alt udført arbejde

 • Indeklima godkendte malinger

Hvor ofte skal dine vinduer males indvendigt?


Det er ofte de udvendige overflader, der er i fokus, når der skal males og vedligeholdes. Det gælder også boligens vinduer, der i høj grad udsættes for lidt af hvert. Men hvor ofte skal dine vinduer egentlig males indvendigt?

Vind og vejr har stor påvirkning på udendørs træværk. Det gælder selvfølgelig også vinduer, der bl.a. skal modstå sol, regn og frost. Derfor er det også vigtigt at vedligeholde dem løbende. Men hvor ofte skal vinduer males indvendigt, hvis de også skal forblive flotte og modstandsdygtige?

Som udgangspunkt er der ingen fast regel for, hvor ofte vinduer skal males indvendigt. Vinduerne er nemlig ikke lige så udsatte indvendigt, som de er udvendigt. Udvendigt er det derimod en god idé at tjekke træværket årligt for revner, råd og andre problemer, som betyder, at du skal overveje at male trævinduerne udvendigt. Og vælger du at gøre dette, kan du lige så vel også tjekke, hvordan dine vinduer har det på den indvendige side.

Det er en god idé at male dine vinduer efter behov.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Mal vinduerne efter behov

En god tilgang til maling af vinduer indendørs er at male vinduerne efter behov. Det vil sige, at du f.eks. kan male dem, hvis farven er falmet, og du gerne vil genopfriske det eksisterende udseende med samme farve maling.

Det kan også være, at den eksisterende maling så småt er begyndt at revne eller skalle af. Er det tilfældet, er ny maling en god idé, der kan forlænge levetiden på bl.a. vinduesrammer og -karme. Vedligeholdelse af vinduerne er også en god idé, hvis du eksempelvis oplever kondens eller fugt på vinduesglasset.

Nogle vinduer holder selvfølgelig længere end andre, da de er lavet i forskellige materialer. Og det har derfor også indflydelse på, hvor ofte vinduer skal males indvendigt. Maling af plastvinduer sker eksempelvis ofte på grund af et ønske om at ændre vinduernes farve og skabe et andet udseende. Mange vælger netop at male deres vinduer indvendigt, fordi de ønsker et andet udtryk i rummet. Og her har farven på vinduesrammer og -karme naturligvis indflydelse.

Hvor ofte bør dine vinduer males indvendigt?

For at sikre dine vinduers levetid og æstetik anbefales det generelt at male indvendige vinduer hvert 5.-7. år. Dog kan dette variere baseret på rummets brug, fugtighed og den type maling, der er anvendt. Det er vigtigt at holde øje med tegn på slid, såsom afskalning eller falmet maling, for at bestemme det nøjagtige tidspunkt for maling. Husk altid at forberede overfladen korrekt og vælge den rigtige type maling for de bedste resultater.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Få hjælp til maling af dine vinduer

Nymalede vinduer indvendigt såvel som udvendigt gør meget godt for dine rum og din bolig. Derfor er det også værd at overveje at få malet vinduerne, hvis de ikke er i optimal stand eller har det ønskede look.

Hos MalerKanonen har vi mange års erfaring med maling af træværk inde og ude, bl.a. vinduer. Vores dygtige malere kan derfor hjælpe dig med dine vinduer eller andet malerarbejde. Med vores hjælp er du 100 % sikker på at få et grundigt og flot resultat. Kontakt os for at høre mere og få et uforpligtende tilbud på din opgave.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Læs flere indlæg
Danijel
Kundeservice
Nicolai
Content ansvarlig
Arkadius
Maler
Tobias
Marketing
Stefan
Indehaver
Philip
Gulvmand
Anders
Marketing

Vi har åbent nu

Vi har åbent for telefonisk kontakt nu, så ring til os, og få et uforpligtende tilbud.
Ring os op

Vi har åbent nu

Vi har åbent for telefonisk kontakt nu, så ring eller skriv til os for et uforpligtende tilbud.
Få et uforpligtende tilbud
 • Såfremt du har billeder af gulvet, så vedhæft venligst nedenfor.
  Slip fil her eller
  Max. file size: 128 MB.

  Vi har lukket for telefontid nu

  Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner igen i morgen. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest. Få et uforpligtende tilbud

  Vi har lukket for telefontid nu

  Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner igen i morgen. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest. Få et uforpligtende tilbud
  • Såfremt du har billeder af gulvet, så vedhæft venligst nedenfor.
   Slip fil her eller
   Max. file size: 128 MB.

   Vi har lukket for telefontid nu

   Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner igen i morgen. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest. Få et uforpligtende tilbud

   Vi har lukket for telefontid nu

   Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner igen i morgen. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest.
   Få et uforpligtende tilbud
   • Såfremt du har billeder af gulvet, så vedhæft venligst nedenfor.
    Slip fil her eller
    Max. file size: 128 MB.