• Tilfredshedsgaranti

 • 3 års garanti på alt udført arbejde

 • Indeklima godkendte malinger

5 tips til at få et godt tilbud på malerarbejde


Hvis du skal have malet i dit hjem, er du sikkert interesseret i et godt tilbud på malerarbejde. For at sikre dette har vi fem gode råd til at få et tilbud, der matcher dine behov og ikke ødelægger budgettet.

Når boligen trænger til fornyelse, og du beslutter dig for, at den skal males, er du højst sandsynlig interesseret i at få et godt tilbud fra dit malerfirma. For hvem vil ikke gerne spare penge, hvis muligheden byder sig. Du skal dog huske, at pris og kvalitet ofte hænger sammen, så det billigste tilbud er ikke nødvendigvis det bedste for dig.

Når du kontakter dit malerfirma for at få et tilbud på professionelt malerarbejde er der flere ting, der kan sikre dig et tilbud, der først og fremmest passer til dine ønsker og behov, men også sikrer dig en god pris. Hos MalerKanonen har vi mange års erfaring med malerarbejde til både private og erhverv. Derfor har vi nogle gode råd til, hvordan du kan få et godt tilbud på malerarbejde.

Dit tilbud fra malerfirmaet afhænger af flere ting.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Tilbud til forskellige rum

Dit tilbud afhænger først og fremmest af, hvad der skal males. Er det indvendigt i dit hjem eller skal der males udenfor? Er det vægge og lofter i boligen, der skal males – altså en klassisk maleropgave – eller er det en mere atypisk opgave med maling af døre eller dit badeværelse?

Hvilke rum eller områder i boligen, der skal males, påvirker dit tilbud, f.eks. i forhold til brug af materialer, den forventede arbejdstid mm.

Størrelsen på maleropgaven

Hvad der skal males påvirker i høj grad også, hvor meget der skal males. Jo flere rum, der skal males i, jo mere arbejdstid går der også til opgaven. Men der kan være penge at spare, hvis du f.eks. har flere maleropgaver, der kan samles og klares på én gang. Dermed får du ét samlet tilbud på malerarbejde frem for at få besøg af malere flere gange over en længere periode.

Tilbud på spartling og opsætning af filt/væv

Hvis dine vægge er ujævne eller beskadiget, kan det være en god idé at få væggene spartlet og efterfølgende opsætte filt eller væv. Det skaber en mere ensartet overflade, der gør malerarbejdet nemmere, men også giver et flottere og mere holdbart resultat. Dette forarbejde er ofte værd at investere i, men tag snakken med dit malerfirma, så I sammen kan vurdere behovet.

Valg af malingens farver

Hvid er den mest klassiske farve i boligen. Derfor er det naturligt, at man vælger en opfriskning i samme farve, når der skal males. Du kan dog også vælge andre – og mere iøjnefaldende – farver eller nuancer. Det betyder dog, at dit tilbud nok bliver lidt anderledes, men glæden ved et ’anderledes’ udtryk er også værd at overveje.

Få besøg af maleren

Når du skal have et tilbud, der passer til dine ønsker og behov, er det en god idé at få besøg af malerfirmaet. Så kan de nemlig se den forestående opgave med egne øjne og vurdere omfanget og overfladernes nuværende tilstand. Det giver maleren en væsentlig bedre idé om dit behov – og så kan du også nemmere få et godt tilbud på malerarbejde.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Få et gratis tilbud på malerarbejde

Hos MalerKanonen har vi mange års erfaring med en lang række maleropgaver. Jo mere vi ved om din opgave, jo større er chancen også for at give et godt tilbud med en god pris. Du er velkommen til at kontakte os, hvis du vil vide mere om vores priser – du kan naturligvis også få et gratis tilbud på malerarbejde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Læs flere indlæg
Danijel
Kundeservice
Nicolai
Content ansvarlig
Arkadius
Maler
Tobias
Marketing
Stefan
Indehaver
Philip
Gulvmand
Anders
Marketing

Vi har åbent nu

Vi har åbent for telefonisk kontakt nu, så ring til os, og få et uforpligtende tilbud.
Ring os op

Vi har åbent nu

Vi har åbent for telefonisk kontakt nu, så ring eller skriv til os for et uforpligtende tilbud.
Få et uforpligtende tilbud
 • Såfremt du har billeder af gulvet, så vedhæft venligst nedenfor.
  Slip fil her eller
  Max. file size: 128 MB.

  Vi har lukket for telefontid nu

  Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner igen i morgen. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest. Få et uforpligtende tilbud

  Vi har lukket for telefontid nu

  Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner igen i morgen. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest. Få et uforpligtende tilbud
  • Såfremt du har billeder af gulvet, så vedhæft venligst nedenfor.
   Slip fil her eller
   Max. file size: 128 MB.

   Vi har lukket for telefontid nu

   Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner igen i morgen. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest. Få et uforpligtende tilbud

   Vi har lukket for telefontid nu

   Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner igen i morgen. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest.
   Få et uforpligtende tilbud
   • Såfremt du har billeder af gulvet, så vedhæft venligst nedenfor.
    Slip fil her eller
    Max. file size: 128 MB.