• Tilfredshedsgaranti
  • 3 års garanti på alt udført arbejde
  • Betaling når arbejdet er godkendt

Giv boligindretningen et løft med farvede døre

Ønsker du at give indretningen i dit hjem et løft eller en anden stil, kan du overveje at male de indvendige døre i én eller flere farver. Farvede døre skaber nemlig et flot og anderledes udtryk end hvid.

Boligens indvendige døre har lige så stor indflydelse på indretningen og det overordnede udtryk som vægge, vinduer, møbler og andet, der fanger øjets opmærksomhed. Ønsker du fornyelse i dit hjem, er dørene derfor et oplagt sted at starte. F.eks. ved at male dem i én eller flere farver.

Er dine døre gamle, slidte eller ikke så pæne, som du ville ønske, er der ikke nødvendigvis nogen grund til at erstatte dem med helt nye døre. Maling kan gøre en verden til forskel og er samtidig en billig løsning.

Overvejer du at male dine indvendige døre farvet, er det også oplagt at male fodlister, paneler og karme, eller male hoveddøren i en ny farve. Så vil alt omkring boligens døre i hvert fald fremstå nyt og flot.

Farvede døre bidrager til boligindretningen.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Sådan kan du bruge farver

Understøt stemningen i rummet: Skal dine rum skabe en bestemt stemning, kan du matche dørenes farver derefter. Ønsker du eksempelvis et roligt udtryk i dagligstuen, virker dæmpede farver og nuancer godt.

Overvej kontraster: Vil du gerne tilføre et mere dramatisk og iøjnefaldende præg til dine rum, kan det være en mulighed at male dørene sorte. Især hvis væggene i dine rum er malet på traditionel vis, dvs. i hvid.

Match indretningsstilens primærfarve: Indretningen i mange hjem har én farve, der går igen i flere rum og fungerer som en primærfarve, f.eks. i valget af farver til møbler, lamper eller vægge. Males de indvendige døre i denne primærfarve (eller en nuance af den), giver det et sammenhængende og ensartet look på tværs af boligen.

Fang øjet med farve: Når det kommer til farvede døre og det at skabe stemning, kan du naturligvis også vælge mere utraditionelle (og vovede) løsninger, f.eks. skarpe og ret så iøjnefaldende farver. Hvide vægge og lofter kombineret med indvendige farvede døre i f.eks. rød, gul, grøn eller blå vil uden tvivl skabe opmærksomhed og et anderledes udtryk – på en positiv måde, naturligvis.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Få hjælp til maling af døre

Maling af døre er en relativt billig måde at tilføre nyt liv til boligens rum. Og det er bestemt muligt selv at udføre malerarbejdet. Men da døre er forskellige afhænger fremgangsmåden og kvaliteten af resultatet bl.a. af, hvilken type dør du har, hvor mange gange den skal males, og om det f.eks. er en flad dør eller en fyldningsdør.

Vil du være helt sikker på, at resultatet bliver flot og veludført, er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os hos MalerKanonen. Vi har mange års erfaring med maling af døre – både indenfor og udenfor. Kontakt os for at høre mere eller for at få et gratis tilbud på maling af dine døre.