• Tilfredshedsgaranti
 • 3 års garanti på alt udført arbejde
 • Betaling når arbejdet er godkendt

Malerfirma Vallensbæk

Et professionelt malerfirma

Når du skal have malet dine vægge, malet dit træværk eller filtet væggene i dit hus, kan du vælge at få håndværkere til at løse opgaven for dig og selv slippe for at bruge weekend efter weekend på projektet. Vælger du det, bør du bruge håndværkere, der kender deres fag, er ærekære omkring det og løser deres opgaver godt.

Hos MalerKanonen er vi et hold af professionelle malere, der alle har en bred vifte af kompetencer, som bliver brugt på at levere et godt stykke arbejde hver dag. Vi har mange års erfaring i branchen og dermed et stort kendskab til de gode materialer, og vi bruger kun de bedste. Vi har øje for detaljerne og går op i det gode håndværk.

Der er ingen tvivl om, at vi som professionelle malere ønsker at yde en høj service og altid efterlade et produkt, som vi kan være stolte af. Vi har gennem årene løst mange opgaver for vores kunder i Vallensbæk, og vi kan med stolthed sige, at vi oplever stor tilfredshed med vores arbejde.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Vi både maler, filter og spartler

Det er klart, at vores arbejde som malere ikke kun handler om at male vægge. Det handler også om at gøre et godt forarbejde og lave smukke afslutninger. Det handler om at bruge materialer af god kvalitet og løse hver eneste opgave bedst muligt. Det gør vi, og vi løser derfor også mange forskellige opgaver for vores kunder.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Skal du have malet dine vægge og lofter eller malet dit træværk, gør vi gerne det. Men skal du samtidig have spartlet og/eller filtet dine vægge, gør vi også gerne det og meget andet. Kontakt os på tlf. 71745353 eller info@malerkanonen.dk for at høre, hvad vi kan gøre for dig.

Vi oplever ofte, at vores kunder enten ved præcis, hvad de gerne vil have udført, eller at de modsat er meget i tvivl. For os handler det om, at du er tryg hele vejen gennem processen, og derfor rådgiver vi dig gerne, så vi sammen kan finde frem til den rette løsning.

Sådan får du et tilbud fra os

Der er mange forskellige faktorer, der spiller ind, når vi skal udføre malerarbejde, og derfor ser du heller ikke nogle faste standardpriser for vores arbejde her på siden – vi tager nemlig altid afsæt i den enkelte opgave og udregner et individuelt tilbud.

Selvom vi ikke har faste priser, tager det heldigvis ikke lang tid at blive klogere på, hvilket prisleje dit projekt er på. Søger du efter en dygtig maler i Vallensbæk, skal du såmænd bare udfylde vores formular med en god beskrivelse af, hvad du skal have lavet i din bolig, så sender vi dig et gratis og uforpligtende tilbud. Vi tager naturligvis udgangspunkt i de ønsker du har og udregner derefter et gennemsigtigt tilbud til dig. Hvis du har spørgsmål eller er i tvivl om projektets størrelse, så skriv også gerne det, så vender vi tilbage til dig med opklarende spørgsmål – det gør vi uanset, hvis der er noget, vi er i tvivl om.

Spørgsmål og svar vedr. valg af malerarbejde

 • Der er flere ting, som spiller ind i prisen på malerarbejde. Det er bl.a. overfladetypen der skal males på, hvor stort et område der skal males, og hvilke og hvor mange materialer der skal bruges.

  Det bedste er at kontakte os, så vi kan vurdere omfanget af din opgave og give dig det bedst mulige tilbud.

 • Størstedelen af vores opgaver klares i løbet af nogle få dage. Dog varierer malerarbejdet fra opgave til opgave, og derfor er der også forskel på tiden, der bruges. En opgaves omfang og type kan veksle meget, da man skal overveje størrelsen på rummet, der skal males, samt overfladen der males på. Ofte er det også nødvendigt at male mere end én gang.

  Hos MalerKanonen går vi ikke ned på kvaliteten af vores arbejde. Derfor sikrer vi os også, at resultatet er i højeste kvalitet.

 • Kontakt os et par dage i forvejen for at være sikker på, at vi har mandskab til rådighed. Du får typisk også den bedste løsning, hvis vi har mulighed for at komme og bese din opgave, inden vi går i gang. Det kræver også lidt ekstra tid, men vil med garanti vise sig at være det hele værd.

 • Med et professionelt malerfirma får du garanti for optimale resultater, der er flotte og holder i mange år. Du slipper for en masse besvær og bekymringer og kan regne med godt håndværk.

 • Når malerarbejdet i din bolig er overstået, går der ikke længe, før boligen er klar til brug. Malingen skal lige nå at tørre, men det tager typisk kun 4-5 timer.