Malerfirma Vallensbæk Strand

Få et uforpligtende tilbud
 • Tilfredshedsgaranti

 • 3 års garanti på alt udført arbejde

 • Indeklima godkendte malinger

MalerKanonen – hvis du vil have kvalitet og års erfaring

Skal dine vægge eller lofter males, og leder du efter professionelle malere i Vallensbæk Strand, er det vigtigt, at du vælger et firma med sans for kvalitet og med kompetencerne i orden. Hos MalerKanonen er vi professionelle, vi har en bred vifte af stærke kompetencer og vi sætter altid barren højt i det arbejde, vi udfører, ligesom vi kun bruger de bedste materialer på markedet.

MalerKanonen er et kompetent malerfirma med erfarne folk i Vallensbæk Strand, og vi går til alle opgaver med entusiasme og ildhu. Vi lover et flot resultat til konkurrencedygtige priser, hvis du skal have malet dit hus eller din lejlighed.

Vi spartler og filter gerne dine vægge

MalerKanonen løser både store og små opgaver, og lige meget hvor lang tid, det tager, eller hvor stor opgaven er, leverer vi et godt resultat, du bliver tilfreds med. Måske ved du allerede nu, hvad du skal have lavet i din bolig, og måske ved du ikke helt, hvad du har brug for – vi hjælper uanset. Vi vejleder dig gerne, ligesom vi kommer med gode råd til mulige løsningsforslag – i virkeligheden gør vi meget mere end blot at male dit hjem.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Mange af vores kunder, vælger at kontakte os allerede inden, der skal males. En væg skal ofte spartles og/eller filtes, før den kan males, og det arbejde udfører vi også – vi laver alt fra spartling af vægge, opsætning af filt til maling af lofter, vægge og træværk.

Hvad koster et malerfirma i Vallensbæk Strand?

Er du i tvivl om, hvad du har brug for, eller ønsker du at kende prisen på dit projekt, kan du kontakte os på tlf. 71745353 eller på info@malerkanonen.dk – og du kan også udfylde vores formular. Beskriv dit projekt så godt, du kan, så vender vi tilbage så hurtigt som muligt.

Når du kontakter os, får du et gratis og uforpligtende tilbud på din opgave. Vi bruger kvalitetsmaterialer, og vi går op i detaljerne og det gode håndværk, og derfor vurderer vi hver opgave enkeltvis. På den måde får du den bedste og mest gennemsigtige pris på netop dit projekt. Er du nysgerrig efter at se lidt mere om, hvilke opgaver vi laver for folk og hvad de koster, kan du se eksempler på opgaver og priser på vores forside. På den måde kan du danne dig et overblik og måske pejle dig ind på, hvad du har brug for.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Du er velkommen til at kontakte os og få en pris, uden at du skal være nervøs for, om du har sagt ja til noget. Det har du ikke. Vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud på en erfaren maler i Vallensbæk Strand.

Hos MalerKanonen yder vi en høj service og leverer et produkt, du bliver glad for, ligesom vi afslutter vores arbejde, inden vi forlader en opgave. Vi er gennemsigtige i alt, hvad vi foretager os og har gennem årene haft rigtig tilfredse kunder, og det gør os både glade og meget stolte at vide, at vi har hjulpet dem i mål med deres projekter.

FAQ om malerfirma i Vallensbæk Strand

Hvilke typer malerarbejde tilbyder I i Vallensbæk Strand?

Vores malerfirma i Vallensbæk Strand tilbyder en bred vifte af malerarbejde, herunder indendørs og udendørs maleropgaver, facademaling, tapetsering og træbeskyttelse. Vi fokuserer på både private hjem og erhvervsejendomme, og vores erfarne team sikrer høj kvalitet og holdbarhed i hvert projekt.

Hvordan sikrer I, at kvaliteten af malerarbejdet er høj?

Kvaliteten er vores højeste prioritet. Vi bruger kun de bedste materialer og maling af høj kvalitet for at sikre holdbarhed og et flot finish. Vores malere er faguddannede og har mange års erfaring. Desuden gennemgår vi altid arbejdet med kunden efter afslutning for at sikre fuld tilfredshed.

Hvordan foregår processen fra jeg kontakter jer til arbejdet er færdigt?

Når du kontakter os, starter vi med en gratis konsultation, hvor vi diskuterer dine behov og ideer. Herefter udarbejder vi et uforpligtende tilbud. Efter godkendelse af tilbuddet aftaler vi en tidsplan for arbejdet. Vores team vil være professionelt og effektivt gennem hele processen, og vi sikrer en grundig oprydning efter afslutningen af arbejdet.

Inspirations galleri

KONTOR: Lækker opmaling af alt indendørs

FØR: Reperation af facade

Danijel
Kundeservice
Nicolai
Content ansvarlig
Arkadius
Maler
Tobias
Marketing
Stefan
Indehaver
Philip
Gulvmand
Anders
Marketing

3 gode råd til valg af maler

Spørgsmål og svar vedr. valg af malerarbejde

 • Prisen på malerarbejde varierer meget, da der er mange ting, som spiller ind, f.eks. hvilken overflade der skal males på, hvor meget der skal males, og hvor mange materialer der skal bruges.

  Den bedste løsning er derfor at kontakte os, så vi kan vurdere din opgave og dermed give dig en så præcis pris som muligt.

 • Hvor lang tid malerarbejde tager kan variere meget, da der er en del ting, som har indflydelse, f.eks. størrelsen på rummet der skal males, overfladetypen, samt om vi skal male mere end én gang. De fleste af vores opgaver klares dog i løbet af nogle få dage, så du hurtigst muligt kan vende tilbage til din bolig.

 • Kontakt os et par dage i forvejen for at være sikker på, at vi har mandskab til rådighed. Du får typisk også den bedste løsning, hvis vi har mulighed for at komme og bese din opgave, inden vi går i gang. Det kræver også lidt ekstra tid, men vil med garanti vise sig at være det hele værd.

 • En professionel maler sikrer dig et flot resultat, du kan få glæde af i mange år. Når du skal klare malerarbejde selv, er der ofte en del bekymringer og svære overvejelser, men dem slipper du for, hvis du bruger et erfarent og professionelt malerfirma.

 • Ja, din bolig er klar til indflytning, så snart MalerKanonen har udført arbejdet, og malingen har fået 4-5 timer til at tørre. Derefter kan du uden problemer benytte dig af din bolig igen.

Se flere af vores gode råd

Vi har åbent nu

Vi har åbent for telefonisk kontakt nu, så ring til os, og få et uforpligtende tilbud.
Ring os op

Vi har åbent nu

Vi har åbent for telefonisk kontakt nu, så ring eller skriv til os for et uforpligtende tilbud.
Få et uforpligtende tilbud
 • Såfremt du har billeder af gulvet, så vedhæft venligst nedenfor.
  Slip fil her eller
  Max. file size: 128 MB.

  Vi har lukket for telefontid nu

  Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner igen i morgen. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest. Få et uforpligtende tilbud

  Vi har lukket for telefontid nu

  Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner igen i morgen. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest. Få et uforpligtende tilbud
  • Såfremt du har billeder af gulvet, så vedhæft venligst nedenfor.
   Slip fil her eller
   Max. file size: 128 MB.

   Vi har lukket for telefontid nu

   Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner igen i morgen. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest. Få et uforpligtende tilbud

   Vi har lukket for telefontid nu

   Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner igen i morgen. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest.
   Få et uforpligtende tilbud
   • Såfremt du har billeder af gulvet, så vedhæft venligst nedenfor.
    Slip fil her eller
    Max. file size: 128 MB.