• Tilfredshedsgaranti
  • 3 års garanti på alt udført arbejde
  • Betaling når arbejdet er godkendt

Malerfirma Sorø

Erfaren maler til fair priser

Det kræver know how og godt håndelag at male vægge, lofter og træværk på professionel vis, og det har vi hos MalerKanonen. Vi har også dygtige malere med mange års erfaring i bagagen, og derfor kan vi bidrage med nye vinkler og gode idéer til dit projekt, så du opnår den mest optimale løsning – og så har vi faste malere tilknyttet Sorø og omegn, så vi altid kan løse din opgave inden for kort tid.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Prisen er selvfølgelig et af de mest relevante punkter, når du leder efter et professionelt malerfirma i Sorø, og her må vi indrømme, at vi nok ikke er den billigste spiller på markedet – og det er med fuldt overlæg. Hos MalerKanonen ønsker vi ikke at dumpe prisen på vores arbejde, så vi er tvunget til at skynde os mere, end opgaven tillader og måske endda bruge billig maling af dårlig kvalitet. Tværtimod ønsker vi udelukkende at bruge kvalitetsmaterialer, ligesom vi vil bruge lige præcis den tid på din opgave, som den kræver – og det påvirker naturligvis prisen.

MalerKanonen er altså ikke den billigste maler, du kan finde, men vi vil vove den påstand, at vi er blandt de bedste. Vi garanterer dig et veludført stykke arbejde af høj kvalitet, god service og erfarne malere, og vi lover dig yderligere, at vores priser er både fair og konkurrencedygtige.

Rådgivning og erfaring giver det bedste resultat

Din glæde og tilfredshed er vigtig for os, og derfor ønsker vi at hjælpe dig med at nå i mål med dit projekt på en måde, der lever op til dine forventninger og drømme. Vores mange år i branchen og vores indgående kendskab til materialer og teknikker betyder, at vi kan rådgive og vejlede dig, så du opnår det bedst mulige resultat. Har du spørgsmål til maling, malerarbejdet eller mulige løsninger på din opgave, skal du ikke tøve med at stille dem; vi vil hellere end gerne svare på dine spørgsmål.

Vores malerfirma i Sorø tilbyder blandt andet:

Den enkelte opgave løses med stor omhu og fokus på de små detaljer, der gør forskellen. Vi skelner ikke mellem små og store opgaver, og vi forlader ikke dit hjem, før vores arbejde er udført. Som malerfirma garanterer vi nærværende, stabile og professionelle håndværkere, der lytter til dine ønsker og tager udgangspunkt i den gode dialog.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Malerfirma i Sorø – få et tilbud

Som tidligere nævnt har vi valgt ikke at konkurrere på prisen, så vi i stedet kan tilbyde dig et veludført stykke arbejde af høj kvalitet. Vi har ingen standardpriser hos MalerKanonen, og derfor kan vi ikke give dig en vejledende pris på maling pr. kvadratmeter, men vi kan til gengæld udarbejde et gratis og uforpligtende tilbud på lige præcis din opgave – alt du skal gøre, er at udfylde formularen her, give os et kald på tlf. 71745353 eller sende en mail på info@malerkanonen.dk – så vender vi tilbage med en pris så hurtigt som muligt.

Spørgsmål og svar vedr. valg af malerarbejde

  • Prisen på malerarbejde varierer meget, da der er mange ting, som spiller ind, f.eks. hvilken overflade der skal males på, hvor meget der skal males, og hvor mange materialer der skal bruges.

    Den bedste løsning er derfor at kontakte os, så vi kan vurdere din opgave og dermed give dig en så præcis pris som muligt.

  • I de fleste tilfælde tager en maleropgave kun nogle få dage, men da der er mange ting, som kan påvirke maletiden, kan dette variere alt efter opgavens omfang. Vi skal f.eks. også vurdere, om der skal males mere end én gang, hvilke materialer der skal bruges og flere andre vigtige overvejelser.

  • Kontakt os et par dage i forvejen for at være sikker på, at vi har mandskab til rådighed. Du får typisk også den bedste løsning, hvis vi har mulighed for at komme og bese din opgave, inden vi går i gang. Det kræver også lidt ekstra tid, men vil med garanti vise sig at være det hele værd.

  • Et professionelt malerfirma leverer høj kvalitet, der både er flot og holdbart. Og det er i sidste ende det vigtigste for dig, så du kan få glæde af malerarbejdet i mange år. Samtidig undgår du også halve løsninger og de mange udfordringer, som ofte dukker op, når man selv skal stå for arbejdet.

  • Når malerarbejdet i din bolig er overstået, går der ikke længe, før boligen er klar til brug. Malingen skal lige nå at tørre, men det tager typisk kun 4-5 timer.