• Tilfredshedsgaranti
 • 3 års garanti på alt udført arbejde
 • Betaling når arbejdet er godkendt

Malerfirma Slangerup

Giv dit hjem det udtryk, du går og drømmer om

Drømmer du om at få malet dit hjem på ny? Det kan være, at den nuværende maling er begyndt at være lidt slidt og falmet at se på, men det kan også, at du bare drømmer om at give dit hjem et nyt udtryk.

Hvis du gerne vil være sikker på, at du får et endeligt resultat, der lever op til dine forventninger, så er det en klar fordel at få hjælp af et erfarent og professionelt malerfirma til dit malerarbejde i Slangerup. Her er MalerKanonen et stærkt bud, da vi er specialister i malerarbejde og tilbyder høj kvalitet hele vejen igennem til en god pris.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Professionelt og serviceminded malerfirma

Med MalerKanonen som dit professionelle malerfirma er du sikker på at få et flot og holdbart resultat med kvaliteten i top. Vi benytter os udelukkende af kompetente fagfolk, der ønsker at skabe flotte resultater i samspil med den bedst mulige service. Det gør vi ved at være nærværende og personlige, så du har tillid til os og er tryg ved at overlade ansvaret til os.

Med os får du solidt håndværk kombineret med vores faglige stolthed og flere andre ting:

 • Mange års erfaring inden for branchen
 • Professionelt udstyr og materialer
 • Kompetent rådgivning fra start til slut
 • Serviceniveau i top
 • Skræddersyet tilbud med udgangspunkt i dine behov

Hvis du søger et erfarent og professionelt malerfirma, der leverer veludført malerarbejde, så er MalerKanonen uden tvivl det helt rigtige valg.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Vælg mellem en bred vifte af malerydelser

Gennem årene har vi hjulpet en lang række kunder med forskellige maleropgaver, hvor resultatet har skabt stor tilfredshed og glæde. Vi har udført både store og små opgaver, og vi kan derfor også tilbyde en bred vifte af forskellige malerydelser til vores kunder:

Vi har stor erfaring med alle områder, så vi leverer altid topkvalitet uanset hvilken type ydelse, du har behov for hjælp til. Glæden ved vores arbejde er nemlig at levere et resultat, som vores kunder bliver glade for.

Hos MalerKanonen mener vi, at alle maleropgaver er unikke. Så hvis din maleropgave eksempelvis kræver et miks af flere ydelser, så hjælper vi dig naturligvis også med det. Vi sørger for, at vi i fællesskab finder frem til den mest optimale løsning til dig og din maleropgave.

Lad os tage en snak om din maleropgave

Mangler du hjælp til dit malerprojekt i Slangerup, så skal du endelig ikke tøve med at tage fat i MalerKanonen. Vi er klar til at hjælpe dig uanset, om du blot skal have malet et enkelt rum eller skal have malet hele hjemmet.

Kontakt os i dag så vi kan få en snak om din maleropgave og fortælle mere omkring dine muligheder. Vi kommer med et gratis og uforpligtende tilbud på din opgave, som bliver skræddersyet til lige netop dine ønsker og behov. Vi bidrager også gerne med god inspiration og spændende idéer, hvis du ikke er kommet så langt i dit projekt endnu.

Spørgsmål og svar vedr. valg af malerarbejde

 • Prisen på malerarbejde varierer meget, da der er mange ting, som spiller ind, f.eks. hvilken overflade der skal males på, hvor meget der skal males, og hvor mange materialer der skal bruges.

  Den bedste løsning er derfor at kontakte os, så vi kan vurdere din opgave og dermed give dig en så præcis pris som muligt.

 • Størstedelen af vores opgaver klares i løbet af nogle få dage. Dog varierer malerarbejdet fra opgave til opgave, og derfor er der også forskel på tiden, der bruges. En opgaves omfang og type kan veksle meget, da man skal overveje størrelsen på rummet, der skal males, samt overfladen der males på. Ofte er det også nødvendigt at male mere end én gang.

  Hos MalerKanonen går vi ikke ned på kvaliteten af vores arbejde. Derfor sikrer vi os også, at resultatet er i højeste kvalitet.

 • Kontakt os et par dage i forvejen for at være sikker på, at vi har mandskab til rådighed. Du får typisk også den bedste løsning, hvis vi har mulighed for at komme og bese din opgave, inden vi går i gang. Det kræver også lidt ekstra tid, men vil med garanti vise sig at være det hele værd.

 • Når du skal have en maleropgave klaret, er dit største ønske, at resultatet bliver flot og holder i mange år. Vælger du en professionel maler, bliver dit ønske opfyldt. Erfaring og kompetencer inden for malerarbejde er nemlig din garanti for godt håndværk og et resultat, du bliver rigtig glad for.

 • Ja. Så snart vi er færdige med at male, skal malingen tørre, hvilket typisk tager 4-5 timer. Derefter er din bolig klar til indflytning.