• Tilfredshedsgaranti
 • 3 års garanti på alt udført arbejde
 • Betaling når arbejdet er godkendt

Malerfirma Slagelse

Vil løser din maleropgave uanset omfanget

Det er med fokus på detaljerne, det gode håndværk og en høj service, at vi tilbyder malerarbejder i Slagelse. MalerKanonen er et firma med høj moral og gode priser, vi er kvalitetsbevidste og vi har øje for de små detajler, der gør forskellen. Vi vejleder altid vores kunder, så de får den optimale løsning til en fair pris, hvor vi ikke behøver at gå på kompromis med det håndværk, vi udfører.

Søger du en stabil og erfaren maler i Slagelse, skal du endelig kontakte os, så du kan høre, hvad vi kan tilbyde. Med et stort hold af professionelle og erfarne malere i ryggen, som vi kan matche med dine ønsker og behov, har vi helt sikkert de rette medarbejdere til din opgave – og hver og en har de mange års erfaring i branchen, så både og kvalitet og service er i top.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Find frem til de rigtige løsninger

Når vi går til din opgave, forbereder vi os godt og lytter nøje til dine ønsker. Vi arbejder frem for alt med dig og løser opgaverne, så du er glad. Dialog og god kommunikation er altafgørende for samarbejdet, og vi råder og vejleder dig derfor gerne både før, under og efter vores arbejde.

 

Har du spørgsmål til det projekt, du skal i gang med, er du velkommen til at kontakte os og få vejledning, før du indhenter et tilbud. Er det træværket, væggene eller lofterne, der skal males, og ved du ikke helt, hvordan du skal gribe det an, kommer vi gerne med gode forslag, og sammen finder vi frem til den bedste løsning for dig.

Her er et udpluk af de ting, vi løser for vores kunder:

Kort sagt løser vi en meget bred vifte af opgaver, og vi forlader aldrig et projekt, før kunden er fuldt tilfreds. Det er trods alt glade kunder, der er vores levebrød.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Den gode pris til dig

Når vi skal udarbejde et tilbud til dig, er det vigtigt for os at vide præcis, hvad du skal have lavet og på hvilken måde, ligesom vi skal kende projektets omfang, før vi kan vurdere og sætte en pris. Her på siden finder du tre forskellige priseksempler, der kan give dig en fornemmelse af niveauet, men hvis du vil kende den eksakte pris for lige præcis din opgave, skal du kontakte os via formularen her. Du kan også ringe på tlf. 71745353 eller sende en mail på info@malerkanonen.dk – vi vender hurtigt tilbage, og hvis vi har opklarende spørgsmål, hører du fra os, inden vi sender et tilbud.

Hos MalerKanonen er vi meget prisbevidste, og vi arbejder udelukkende med individuelle priser for at sikre dig et tilbud, der matcher dine behov og stadig har en skarp pris. Det vigtigste for os er at levere et godt stykke arbejde af høj kvalitet, så både du og vi kan gå derfra med stor tilfredshed.

 

Spørgsmål og svar vedr. valg af malerarbejde

 • Der er mange ting, som har betydning for prisen på malerarbejde, f.eks. overfladen der skal males på, hvor meget der skal males, og mængden af materialer der skal bruges.

  For at give dig en så præcis pris som muligt, er den bedste løsning derfor, at du kontakter os, så vi kan lave den bedste vurdering til dig.

 • Størstedelen af vores opgaver klares i løbet af nogle få dage. Dog varierer malerarbejdet fra opgave til opgave, og derfor er der også forskel på tiden, der bruges. En opgaves omfang og type kan veksle meget, da man skal overveje størrelsen på rummet, der skal males, samt overfladen der males på. Ofte er det også nødvendigt at male mere end én gang.

  Hos MalerKanonen går vi ikke ned på kvaliteten af vores arbejde. Derfor sikrer vi os også, at resultatet er i højeste kvalitet.

 • Vi foretrækker, at du kontakter os et par dage i forvejen, så vi kan sikre os, at vi har mandskab til rådighed og de rette materialer på lager. Nogle gange vil det også være en god idé, hvis vi kan besøge dig og vurdere din opgaves omfang, så vi sikrer os, at du får den optimale løsning.

 • Et professionelt malerfirma leverer høj kvalitet, der både er flot og holdbart. Og det er i sidste ende det vigtigste for dig, så du kan få glæde af malerarbejdet i mange år. Samtidig undgår du også halve løsninger og de mange udfordringer, som ofte dukker op, når man selv skal stå for arbejdet.

 • Når malerarbejdet i din bolig er overstået, går der ikke længe, før boligen er klar til brug. Malingen skal lige nå at tørre, men det tager typisk kun 4-5 timer.