• Tilfredshedsgaranti
 • 3 års garanti på alt udført arbejde
 • Betaling når arbejdet er godkendt

Malerfirma Skælskør

Veludført malerarbejde af dygtige malere

Er du på jagt efter en dygtig maler i Skælskør? Måske trænger du til, at der sker noget nyt i hjemmet – eller måske går du med salgstanker og vil gerne gøre hjemmet mere attraktivt for mulige købere? Uanset årsagen så får du altid det bedste resultat, hvis du vælger at lade et professionelt malerfirma udføre opgaven for dig.

Ligesom ved mange andre typer af håndværk så hænger pris og kvalitet ofte sammen. Så hvis du står med en vigtig maleropgave, så skal du selvfølgelig ikke vælge den nemmeste og billigste løsning. Samtidig risikerer du, at der skal males igen kort tid efter, fordi kvaliteten ikke er i orden.

Hvis du gerne vil have høj kvalitet og flot malerarbejde, bør du vælge et erfarent malerfirma. MalerKanonen er specialister i malerarbejde og har mange års erfaring inden for branchen. Vi har hjulpet en lang række kunder over hele Sjælland, og vi er derfor også klar til at hjælpe dig næste gang, du har brug for en professionel maler i Skælskør.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Flere fordele ved at vælge MalerKanonen

Når du vælger MalerKanonen til at udføre dit malerarbejde, så er du garanteret solidt håndværk og stor ekspertise hele vejen igennem. Vi lægger stor vægt på at udføre arbejdet på den bedste og mest effektive måde – uanset om din opgave er lille eller stor.

Det er dog ikke den eneste fordel, der er ved at vælge MalerKanonen- der er nemlig mange gode grunde til at vælge os som dit malerfirma:

 • Professionelt udstyr og materialer
 • Kompetent rådgivning i starten, under og til slut
 • Serviceniveau i top
 • Udgangspunkt i dine behov og ønsker
 • Skræddersyet tilbud

Med MalerKanonen kan du være sikker på, at vi i fællesskab finder den mest optimale løsning til din opgave med udgangspunkt i dine behov og ønsker. Du får et endeligt resultat, der emmer af høj kvalitet og godt håndværk. Vi ønsker at færdiggøre din opgave, så alle har følelsen af, at du har fået det absolut flotteste resultat.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Forskellige malerydelser i høj kvalitet

Der findes mange forskellige typer maleropgaver, og derfor tilbyder vi her hos MalerKanonen også en række forskellige malerydelser i høj kvalitet:

For mange kan et malerprojekt hurtigt udvikle sig, og det kan derfor være, at netop din maleropgave kræver et miks af flere ydelser, men det hjælper vi dig naturligvis også med. Vi har masser af erfaring med alle områder, så uanset hvilke type ydelser du har behov for, så er du garanteret et resultat i topkvalitet.

Kontakt os og få flot malerarbejde

Mangler du en professionel og dygtig maler til at udføre dit malerprojekt i Skælskør, så er MalerKanonen klar til at hjælpe dig, så du kan få realiseret dit malerprojekt.

Kontakt os så du kan høre mere omkring dine muligheder, og hvordan vi kan hjælpe dig. Vi giver dig et gratis og uforpligtende tilbud på din opgave med udgangspunkt i dine behov og ønsker.

Spørgsmål og svar vedr. valg af malerarbejde

 • Der er flere ting, som spiller ind i prisen på malerarbejde. Det er bl.a. overfladetypen der skal males på, hvor stort et område der skal males, og hvilke og hvor mange materialer der skal bruges.

  Det bedste er at kontakte os, så vi kan vurdere omfanget af din opgave og give dig det bedst mulige tilbud.

 • Vi klarer de fleste af vores opgaver på nogle få dage, men ved større eller mere komplicerede opgaver kan maletiden dog være længere. Derfor varierer det også fra opgave til opgave, hvor lang tid vi bruger. Vi skal også overveje størrelsen på rummene, der skal males, hvilken vægtype vi maler på, og om det er nødvendigt at male mere end én gang.

 • Kontakt os et par dage i forvejen for at være sikker på, at vi har mandskab til rådighed. Du får typisk også den bedste løsning, hvis vi har mulighed for at komme og bese din opgave, inden vi går i gang. Det kræver også lidt ekstra tid, men vil med garanti vise sig at være det hele værd.

 • Et professionelt malerfirma leverer høj kvalitet, der både er flot og holdbart. Og det er i sidste ende det vigtigste for dig, så du kan få glæde af malerarbejdet i mange år. Samtidig undgår du også halve løsninger og de mange udfordringer, som ofte dukker op, når man selv skal stå for arbejdet.

 • Når malerarbejdet i din bolig er overstået, går der ikke længe, før boligen er klar til brug. Malingen skal lige nå at tørre, men det tager typisk kun 4-5 timer.