Malerfirma Roskilde

Få et uforpligtende tilbud
 • Tilfredshedsgaranti

 • 3 års garanti på alt udført arbejde

 • Indeklima godkendte malinger

Dygtige malere sikrer dig flot malerarbejde

Har du et malerprojekt i hjemmet? Det kan være, at malingen på væggene er begyndt at se en smule trist ud, eller måske trænger du bare til, at der sker noget nyt i hjemmet? Uanset om du skal have malet vægge eller skal have malet hele hjemmet, så er det altid en fordel at gøre brug af et professionelt malerfirma. Selvom du er en gør-det-selv-mand, så koster det stadig en masse tid og kræfter, og med en professionel kan du være helt sikker på, at du får et flot og holdbart resultat. Det vil ikke nødvendigvis være tilfældet, hvis du selv kaster dig ud i det, da der kan opstå mange uforudsete problematikker undervejs.

Hos MalerKanonen bruger vi udelukkende dygtige malere med mange års erfaring inden for branchen. Ved at vælge os som dit malerfirma i Roskilde kan du derfor være sikker på, at du får et resultat, der lever op til forventningerne. Vi stræber altid efter, at både du og vi er tilfredse med det endelige resultat.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Professionelle malerydelser i høj kvalitet

Hos MalerKanonen har vi stor ekspertise og erfaring inden for malerarbejde. Derfor kan vi tilbyde en række forskellige malerydelser, som alt sammen bliver udført i høj kvalitet:

Udover at vi kan hjælpe dig med at få malet, så hjælper vi også gerne med spartling af vægge og opsætning af filt. Det kan i nogle tilfælde være nødvendigt, hvis væggen, der skal males, ikke er helt ensartet. Derfor kan disse ydelser hjælpe dig med et endnu flottere resultat i sidste ende, som du virkelig kan nyde godt af.

Føl dig i trygge hænder hos MalerKanonen

Hos MalerKanonen har vi stor fokus på, at vores kunder skal føle sig i trygge hænder og har det godt med at overlade ansvaret til os. Derfor sørger vi altid for, at malerarbejdet stemmer overens med det, du går og drømmer om. Det gør vi ved at lytte til vores kunder og tilbyde god vejledning, så du får et resultat, der kan bringe dig stor glæde og værdi.

Alle vores maleropgaver bliver udført af erfarne og kompetente malere, så du kan altid regne med godt håndværk og høj kvalitet, når du vælger MalerKanonen.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Få et godt tilbud på din maleropgave

Alle maleropgaver er forskellige, og af den grund har vi ingen standardpriser hos MalerKanonen. Prisen på malerarbejde kan nemlig variere i forhold til overfladetype, rumstørrelse og antal gange, der skal males. Der er derfor meget, der spiller ind, så i stedet tilbyder vi en skræddersyet løsning, der bliver tilpasset det, du har behov for. Det er din sikkerhed for, at du ikke betaler overpriser, men i stedet betaler for det, som din maleropgave koster.

Hvis du gerne vil høre mere om dine muligheder eller gerne vil have et fordelagtigt tilbud, så er du altid velkommen til at kontakte os. Tilbuddet er helt gratis og uforpligtende, så du skal endelig bare tage fat i os. Vi står klar til at hjælpe dig, så du kan få realiseret dit malerprojekt.

 

Ofte stillede spørgsmål om MalerKanonen i Roskilde

Hvilke typer malerarbejde tilbyder MalerKanonen i Roskilde?

I Roskilde tilbyder vi en bred vifte af malerarbejde, herunder maling af indendørs og udendørs vægge, lofter, træværk, samt hele huse og lejligheder. Vi tilbyder også specialiserede tjenester som spartling og opsætning af filt.

Hvordan sikrer MalerKanonen kvaliteten af deres arbejde i Roskilde?

Vores team i Roskilde består af erfarne malere, der bruger kvalitetsmaterialer og -teknikker. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten og sikrer, at hvert projekt lever op til både vores og kundens høje standarder.

Tilbyder MalerKanonen miljøvenlige malerløsninger i Roskilde?

Ja, vi er forpligtet til at beskytte miljøet og bruger miljøvenlige materialer og metoder, hvor det er muligt. Vi er dedikerede til at reducere vores miljøpåvirkning i alle aspekter af vores arbejde.

Inspirations galleri

KONTOR: Lækker opmaling af alt indendørs

FØR: Reperation af facade

Danijel
Kundeservice
Nicolai
Content ansvarlig
Arkadius
Maler
Tobias
Marketing
Stefan
Indehaver
Philip
Gulvmand
Anders
Marketing

3 gode råd til valg af maler

Spørgsmål og svar vedr. valg af malerarbejde

 • Prisen på malerarbejde varierer meget, da der er mange ting, som spiller ind, f.eks. hvilken overflade der skal males på, hvor meget der skal males, og hvor mange materialer der skal bruges.

  Den bedste løsning er derfor at kontakte os, så vi kan vurdere din opgave og dermed give dig en så præcis pris som muligt.

 • De fleste af vores opgaver klares på nogle få dage. Men da alle opgaver er forskellige, varierer tiden til malerarbejdet derfor også. Nogle af de ting, som kan påvirke maletiden, er f.eks. hvor mange rum der skal males i, overfladetyperne der males på, og om der skal males mere end én gang.

  Vi udfører altid vores arbejde i den bedste kvalitet, og derfor leverer vi heller ikke dårlige resultater, der ikke er gennemtænkte og veludførte. Det giver i sidste ende også dig det bedste resultat.

 • Kontakt os et par dage i forvejen for at være sikker på, at vi har mandskab til rådighed. Du får typisk også den bedste løsning, hvis vi har mulighed for at komme og bese din opgave, inden vi går i gang. Det kræver også lidt ekstra tid, men vil med garanti vise sig at være det hele værd.

 • Et professionelt malerfirma leverer høj kvalitet, der både er flot og holdbart. Og det er i sidste ende det vigtigste for dig, så du kan få glæde af malerarbejdet i mange år. Samtidig undgår du også halve løsninger og de mange udfordringer, som ofte dukker op, når man selv skal stå for arbejdet.

 • Når malerarbejdet i din bolig er overstået, går der ikke længe, før boligen er klar til brug. Malingen skal lige nå at tørre, men det tager typisk kun 4-5 timer.

Se flere af vores gode råd

Vi har åbent nu

Vi har åbent for telefonisk kontakt nu, så ring til os, og få et uforpligtende tilbud.
Ring os op

Vi har åbent nu

Vi har åbent for telefonisk kontakt nu, så ring eller skriv til os for et uforpligtende tilbud.
Få et uforpligtende tilbud
 • Såfremt du har billeder af gulvet, så vedhæft venligst nedenfor.
  Slip fil her eller
  Max. file size: 128 MB.

  Vi har lukket for telefontid nu

  Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner igen i morgen. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest. Få et uforpligtende tilbud

  Vi har lukket for telefontid nu

  Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner igen i morgen. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest. Få et uforpligtende tilbud
  • Såfremt du har billeder af gulvet, så vedhæft venligst nedenfor.
   Slip fil her eller
   Max. file size: 128 MB.

   Vi har lukket for telefontid nu

   Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner igen i morgen. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest. Få et uforpligtende tilbud

   Vi har lukket for telefontid nu

   Men vi kan ringe dig op så snart vi åbner igen i morgen. Efterlad en besked, og vi kontakter dig snarest.
   Få et uforpligtende tilbud
   • Såfremt du har billeder af gulvet, så vedhæft venligst nedenfor.
    Slip fil her eller
    Max. file size: 128 MB.