• Tilfredshedsgaranti
 • 3 års garanti på alt udført arbejde
 • Betaling når arbejdet er godkendt

Malerfirma Nordsjælland

Få hjælp til dit malerprojekt med et professionelt malerfirma

Er du på jagt efter en maler, der kan hjælpe med dit malerprojekt? Så skal du huske på, at der kan være stor forskel på kvaliteten. Ligesom ved mange andre typer håndværk, så hænger pris og kvalitet ofte sammen. Du skal derfor ikke vælge den billigste løsning, hvis du gerne have et flot og holdbart resultat.

Det er altid en god idé at vælge et professionelt malerfirma, hvor malerne er dygtige og erfarne. Det får du, hvis du vælger MalerKanonen. MalerKanonen har mange års erfaring inden for branchen og har en lang række af glade og tilfredse kunder bag sig. Med os er du garanteret malerarbejde i topkvalitet og godt håndværk. Så hvis du gerne vil have hjælp af en professionel maler i Nordsjælland, så kan du trygt vælge os.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Dygtige malere med stor ekspertise

Hvis du gerne vil have flot og holdbart malerarbejde, så er erfaring og ekspertise i den grad nøgleordene. Det er din sikkerhed for, at du får det resultat, du går og drømmer om. Det får du med garanti, hvis du vælger MalerKanonen som dit professionelle malerfirma. Udover en masse erfaring og ekspertise, så er der også mange andre fordele ved at vælge MalerKanonen:

 • Materialer og udstyr i høj kvalitet
 • Solidt håndværk
 • Personlig og nærværende service
 • Professionel rådgivning fra start til slut
 • Skræddersyet løsning med fokus på dine ønsker og behov

Der er derfor mange gode grunde til at vælge MalerKanonen til dit malerprojekt. Vi lytter til vores kunder og sørger for, at vi finder en løsning, der matcher dine ønsker og behov. Vi hjælper også vores kunder med god rådgivning og bidrager med spændende idéer, så du bliver endnu mere glad for samarbejdet med os.

Erfaring med alle områder

Det er meget individuelt, hvad man har behov for hjælp til. Nogle kommer med et mindre projekt, mens andre skal have malet hele huset. Uanset hvad du skal have hjælp til, så står vi klar til at hjælpe dig. Vi har erfaring med alle områder inden for malerarbejde og tilbyder høj kvalitet uanset hvilken ydelse, du skal have hjælp til:

Vi har en masse erfaring med alle områder og har gennem årene hjulpet med alt fra store til små maleropgaver. Så uanset om din opgave er simpel eller mere kompliceret, så kan du være sikker på, at vi har den rette maler til opgaven.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Vi skræddersyer dit tilbud

Hvis du gerne vil have hjælp til dit malerprojekt i Nordsjælland eller et andet sted på Sjælland, så er du altid velkommen til at kontakte os. Vi tilbyder altid et gratis og uforpligtende tilbud til vores kunder, som bliver skræddersyet til dine konkrete behov og ønsker.

Du er også velkommen til at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål eller ikke er så langt i processen og har behov for rådgivning. Vi er klar til at hjælpe dig på vej, så du kan få realiseret dit malerprojekt.

Spørgsmål og svar vedr. valg af malerarbejde

 • Når vi beregner en pris på udførelse af malerarbejde, er der flere ting, der har betydning for den endelige pris. Derfor er der heller ikke nogen fast pris, som gælder for alle opgaver.

  Den samlede pris for malerarbejde afhænger blandt andet af, hvor meget der skal males, hvilken overfladetype der skal males på, og om vi skal male én eller flere gange for at sikre dig det bedste resultat.

 • I de fleste tilfælde tager en maleropgave kun nogle få dage, men da der er mange ting, som kan påvirke maletiden, kan dette variere alt efter opgavens omfang. Vi skal f.eks. også vurdere, om der skal males mere end én gang, hvilke materialer der skal bruges og flere andre vigtige overvejelser.

 • Vi foretrækker, at du kontakter os et par dage i forvejen, så vi kan sikre os, at vi har mandskab til rådighed og de rette materialer på lager. Nogle gange vil det også være en god idé, hvis vi kan besøge dig og vurdere din opgaves omfang, så vi sikrer os, at du får den optimale løsning.

 • En professionel maler sikrer dig et flot resultat, du kan få glæde af i mange år. Når du skal klare malerarbejde selv, er der ofte en del bekymringer og svære overvejelser, men dem slipper du for, hvis du bruger et erfarent og professionelt malerfirma.

 • Når malerarbejdet i din bolig er overstået, går der ikke længe, før boligen er klar til brug. Malingen skal lige nå at tørre, men det tager typisk kun 4-5 timer.