• Tilfredshedsgaranti
  • 3 års garanti på alt udført arbejde
  • Betaling når arbejdet er godkendt

Malerfirma Nødebo

Professionel rådgivning og erfarne malere i Nødebo

Skal du have malet dine vægge, dit loft eller dit træværk, kommer du bedst fra start, hvis du vælger gode håndværkere med kendskab til branchen og de materialer, de bruger. Hos MalerKanonen har vi et hold af professionelle malere i ryggen, der alle sætter en ære i at gøre deres arbejde godt og bruge de bedste materialer på markedet.

Når vores malere rykker ud, kan du trygt overlade dit hjem til dem og være sikker på, at du vender tilbage til et malet loft eller træværk, som du bliver rigtig glad for. Vi udfører vores arbejde med henblik på at gøre dig tilfreds, og vi løser altid opgaven godt til en konkurrencedygtig pris.

Vi løser både store og små opgaver

Ingen opgave er for stor eller for lille til vores team. Vi tager gerne ud og maler en enkelt væg, men vi vil også meget gerne hjælpe dig med de andre opgaver i processen – når man maler vægge, skal der ofte filtes eller spartles, for at opnå en flot ensartethed og en professionel finish, og den opgave løser vi også gerne.

Hos MalerKanonen har vi mange års erfaring i alt fra maling af vægge, lofter og træværk til spartling af vægge og opsætning af filt. Vi løser det hele, og hvis du er i tvivl om, hvad der er brug for i dit hjem, skal du endelig kontakte os og forhøre dig om dine muligheder.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Høj service og god kommunikation

Hvad enten du skal have malet vægge, lofter eller træværk eller spartlet hele huset, står vi klar til at hjælpe dig. Hos MalerKanonen i Nødebo er det vigtigt, at vi har en god kommunikation med vores kunder, og ikke mindst at du føler dig tryg i processen. Har du brug for en indledende snak, kan du ringe på tlf. 71745353 eller sende en mail på info@malerkanonen.dk.

Når du kontakter os, finder vi sammen frem til, hvilken løsning der er bedst for dig og din bolig. Vi rådgiver gerne og kommer med alternative løsningsforslag, hvis du har brug for det. Vores ønske er, at du får det bedst mulige resultat – det har vi allerede hjulpet med i mange danske hjem gennem årene og det til stor tilfredshed hos de fleste. Vi er derfor sikre på, at vi også kan løse din opgave uanset omfanget.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Få et godt tilbud på dit projekt

Har du brug for et professionelt malerfirma i Nødebo, så kontakt MalerKanonen med det samme og få et gratis og uforpligtende tilbud. Det gør du lettest ved at udfylde vores formular og beskrive dit projekt med detaljer om, hvad du ønsker og hvor meget der skal laves. Når vi modtager din henvendelse, vender vi tilbage så hurtigt som muligt, og vi kontakter dig også, hvis vi har opklarende spørgsmål omkring arbejdet.

Vi kan med sikkerhed sige, at hos MalerKanonen løser vi opgaverne med det gode håndværk i tankerne. Vi er kvalitetsbevidste, maler kun med de bedste materialer og opnår altid et godt resultat, fordi vi går op i det arbejde, vi udfører.

Spørgsmål og svar vedr. valg af malerarbejde

  • Der er mange ting, som har betydning for prisen på malerarbejde, f.eks. overfladen der skal males på, hvor meget der skal males, og mængden af materialer der skal bruges.

    For at give dig en så præcis pris som muligt, er den bedste løsning derfor, at du kontakter os, så vi kan lave den bedste vurdering til dig.

  • Vi klarer de fleste af vores opgaver på nogle få dage, men ved større eller mere komplicerede opgaver kan maletiden dog være længere. Derfor varierer det også fra opgave til opgave, hvor lang tid vi bruger. Vi skal også overveje størrelsen på rummene, der skal males, hvilken vægtype vi maler på, og om det er nødvendigt at male mere end én gang.

  • Vi foretrækker, at du kontakter os et par dage i forvejen, så vi kan sikre os, at vi har mandskab til rådighed og de rette materialer på lager. Nogle gange vil det også være en god idé, hvis vi kan besøge dig og vurdere din opgaves omfang, så vi sikrer os, at du får den optimale løsning.

  • Når du skal have en maleropgave klaret, er dit største ønske, at resultatet bliver flot og holder i mange år. Vælger du en professionel maler, bliver dit ønske opfyldt. Erfaring og kompetencer inden for malerarbejde er nemlig din garanti for godt håndværk og et resultat, du bliver rigtig glad for.

  • Ja, din bolig er klar til indflytning, så snart MalerKanonen har udført arbejdet, og malingen har fået 4-5 timer til at tørre. Derefter kan du uden problemer benytte dig af din bolig igen.