• Tilfredshedsgaranti
 • 3 års garanti på alt udført arbejde
 • Betaling når arbejdet er godkendt

Malerfirma Næstved

Vi dækker Næstved og resten af Sjælland

Når vi maler vægge og træværk, sætter vi en ære i at gå professionelt til opgaven. Hos MalerKanonen er vi kvalitetsbevidste og har mange års erfaring i branchen, så vi ved, hvad hver enkelt opgave har brug for, så den løses godt. Her er det gode håndværk i centrum, og vi vejleder vores kunder godt både før, under og efter processen. Det gør vi, for at du og andre kunder kan få den helt optimale løsning til en god og fair pris.

Søger du dygtige og professionelle malere i Næstved, så kontakt gerne os. Vi har et stort hold af kompetente malere i ryggen, som alle har mange års erfaring i branchen. De ved, hvad godt håndværk er og gør alt for at løse hver enkelt opgave med kvalitet, god service og kommunikation for øje.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Bliv klogere på processen

Det kræver kendskab til materialer, års erfaring og kvalitetsbevidsthed at løse en maleropgave godt. Står du overfor et større eller mindre malerprojekt, er det derfor vigtigt, at du finder de rette folk til opgaven – og dem finder du hos MalerKanonen.

Når du skal have malet, er det vigtigt, at du føler dig tryg gennem hele processen, og derfor er det alfa og omega med en god kommunikation. Vi tilbyder vejledning og gode råd i processen, og har du svært ved at finde ud af, hvad du har brug for, så finder vi ud af det sammen.

 

Hvis du vil have inspiration, kan du kigge rundt på siden her og blive klogere på, hvilke opgaver vi har løst for andre kunder – her er lidt af det, vi tilbyder:

 • Maling af lofter og vægge i huse
 • Maling af lofter og vægge i lejligheder
 • Maling af træværk
 • Indendørs spartling
 • Opsætning af filt

Opgaverne løser vi både for private kunder og erhvervskunder, og vi svarer gerne, hvis du har spørgsmål om alt fra maling af træværk til spartling eller andet. Kontakt os på tlf. 71745353 eller på info@malerkanonen.dk, så finder vi sammen ud af, hvad du har brug for.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Godt håndværk til gode priser

Søger du efter en maler i Næstved, kan vi hjælpe dig videre i dit forløb med en god, serviceminded og hjælpsom maler, der er kvalitetsbevidst og tager udgangspunkt i det gode håndværk.

Her på siden kan du se eksempler på priser på forskellige opgaver, vi har løst. Det kan hjælpe dig med at danne et overblik, men har du brug for et tilbud på noget bestemt, er det bedst, hvis du udfylder vores formular eller kontakter os med en beskrivelse af dit projekt. Så kigger vi det igennem og vender tilbage så hurtigt, som det kan lade sig gøre. Har vi opklarende spørgsmål, vender vi også tilbage med dem.

Du kan helt gratis og uforpligtende bede om at få et tilbud på de opgaver, du gerne vil have løst. Vi kan forsikre dig om, at vores priser er særdeles fair, og ikke mindst at du får professionelle folk til at løse opgaven for dig.

Spørgsmål og svar vedr. valg af malerarbejde

 • Prisen på malerarbejde varierer meget, da der er mange ting, som spiller ind, f.eks. hvilken overflade der skal males på, hvor meget der skal males, og hvor mange materialer der skal bruges.

  Den bedste løsning er derfor at kontakte os, så vi kan vurdere din opgave og dermed give dig en så præcis pris som muligt.

 • I de fleste tilfælde tager en maleropgave kun nogle få dage, men da der er mange ting, som kan påvirke maletiden, kan dette variere alt efter opgavens omfang. Vi skal f.eks. også vurdere, om der skal males mere end én gang, hvilke materialer der skal bruges og flere andre vigtige overvejelser.

 • MalerKanonen kan typisk tiltræde med få dages varsel. Dog er det bedst at booke i god tid, så man er sikker på at have en fast aftale.

 • Et professionelt malerfirma leverer høj kvalitet, der både er flot og holdbart. Og det er i sidste ende det vigtigste for dig, så du kan få glæde af malerarbejdet i mange år. Samtidig undgår du også halve løsninger og de mange udfordringer, som ofte dukker op, når man selv skal stå for arbejdet.

 • Når malerarbejdet i din bolig er overstået, går der ikke længe, før boligen er klar til brug. Malingen skal lige nå at tørre, men det tager typisk kun 4-5 timer.