• Tilfredshedsgaranti
 • 3 års garanti på alt udført arbejde
 • Betaling når arbejdet er godkendt

Malerfirma Lyngby

Prioriter erfaring og kompetencer

Er du på jagt efter en maler i Lyngby, der kan hjælpe dig med dit malerprojekt? Hvis du ønsker høj kvalitet og et flot resultat, så skal du altid vælge en erfaren maler med de rette kompetencer. Ligesom ved mange andre typer håndværk, så hænger pris og kvalitet ofte sammen. Du skal derfor ikke vælge den nemmeste og billigste løsning, men i stedet vælge et professionelt malerfirma, hvor du er garanteret et flot og holdbart resultat. Det betyder også, at du ikke risikerer, at der skal males igen få år efter.

Med MalerKanonen som dit professionelle malerfirma så er du garanteret godt håndværk, flotte resultater og stor ekspertise. Vi har mange tilfredse kunder i Lyngby og resten af Sjælland, og vi vil også gerne være din foretrukne maler. Vi har erfaringen og kompetencerne til at udføre malerarbejdet bedst muligt.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Mange fordele ved at vælge MalerKanonen

Når du vælger MalerKanonen til at udføre dit malerarbejde, så kan du altid være sikker på at få hjælp af professionelle malere med mange års erfaring. Du er dermed garanteret et resultat i høj kvalitet. Men der er også mange andre grunde til at vælge MalerKanonen som dit malerfirma:

 • Godt håndværk
 • Nærværende og personlig service
 • Professionel rådgivning, sparring og inspiration
 • Stor tilfredshed blandt vores kunder

Du modtager dermed flotte resultater og godt håndværk i samspil med den bedst mulige service. Her hos MalerKanonen lægger vi vægt på nærværende og personlig service, så du føler dig i trygge hænder igennem hele processen. Vi stræber altid efter, at både du og vi er tilfredse med resultatet.

Erfaring med både store og små opgaver

Hos MalerKanonen har vi erfaring med mange forskellige typer maleropgaver, og vi har hjulpet med både store og små opgaver. Derfor kan vi tilbyde en række forskellige malerydelser, hvor vi er specialiseret inden for det hele:

Uanset hvilken type malerydelse du har behov for, så kan du være sikker på, at du vil blive mødt af stor ekspertise, erfaring og solidt håndværk. Vi bidrager også gerne med inspiration og spændende idéer, så vi sammen kan finde frem til den bedste løsning. Det kan være, at dit projekt eksempelvis kræver et miks af flere ydelser.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Få et godt tilbud der er helt uforpligtende

Hos MalerKanonen står vi altid til rådighed og klar til at hjælpe dig. Vi giver dig gerne et gratis og uforpligtende tilbud på din opgave. Med tilbuddet får du en skræddersyet løsning, der tager udgangspunkt i dine ønsker og konkrete behov.

Du får også en fordelagtig pris, der er tilpasset din opgave, så du slipper for at betale overpriser. Hos MalerKanonen har vi nemlig ingen standardpriser, da maleropgaver kan variere meget fra hinanden. Ved ikke at have standardpriser kan du som kunde være sikker på, at du udelukkende betaler for dét, som din maleropgave koster – og ikke en krone mere.

Kontakt os i dag så du kan høre meget mere om dine muligheder, så vi sammen kan finde frem til den bedste løsning.

Spørgsmål og svar vedr. valg af malerarbejde

 • Der er mange ting, som har betydning for prisen på malerarbejde, f.eks. overfladen der skal males på, hvor meget der skal males, og mængden af materialer der skal bruges.

  For at give dig en så præcis pris som muligt, er den bedste løsning derfor, at du kontakter os, så vi kan lave den bedste vurdering til dig.

 • Størstedelen af vores opgaver klares i løbet af nogle få dage. Dog varierer malerarbejdet fra opgave til opgave, og derfor er der også forskel på tiden, der bruges. En opgaves omfang og type kan veksle meget, da man skal overveje størrelsen på rummet, der skal males, samt overfladen der males på. Ofte er det også nødvendigt at male mere end én gang.

  Hos MalerKanonen går vi ikke ned på kvaliteten af vores arbejde. Derfor sikrer vi os også, at resultatet er i højeste kvalitet.

 • Vi ser gerne, at du kontakter os et par dage i forvejen. Så kan vi bedst sikre, at vi har de rette materialer og det rette mandskab klar til at varetage din opgave. Nogle gange er et besøg hos kunden også en god løsning, så opgaven kan vurderes optimalt. Det giver i sidste ende dig større sikkerhed for et rigtig godt resultat, som du får stor glæde af.

 • En professionel maler sikrer dig et flot resultat, du kan få glæde af i mange år. Når du skal klare malerarbejde selv, er der ofte en del bekymringer og svære overvejelser, men dem slipper du for, hvis du bruger et erfarent og professionelt malerfirma.

 • Ja, det er den. Når vi er færdige med malerarbejdet, er det eneste, du skal vente på, at malingen er helt tør. Det tager som regel kun 4-5 timer, men så er din bolig også helt indflytningsklar.