• Tilfredshedsgaranti
 • 3 års garanti på alt udført arbejde
 • Betaling når arbejdet er godkendt

Malerfirma Korsør

Malerarbejde med kvaliteten i top

Er du på jagt efter en erfaren og dygtig maler i Korsør, der kan hjælpe dig med dit malerprojekt? En maler der leverer malerarbejde i top kvalitet? Så skal du ikke lede længere. MalerKanonen er nemlig det rigtige valg, hvis du vil have hjælp af en erfaren og professionel maler, hvor det gode håndværk er gennemgående. Med vores mange års erfaring inden for branchen og dygtige malere kan du trygt vælge os til at udføre din maleropgave.

Hos MalerKanonen stræber vi altid efter at skabe den højeste kvalitet og ikke mindst skabe glade og tilfredse kunder med vores arbejde. Gennem årene har vi derfor udført mange maleropgaver, hvor resultatet for dem alle var stor succes, og det ønsker vi at fortsætte med. Et samarbejde med os vil derfor altid tage udgangspunkt i dine ønsker og behov, så vi skaber et resultat, der lever op til dine forventninger og kriterier. I fællesskab finder vi den mest optimale løsning, så din bolig kan komme til at se endnu mere indbydende ud.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Fordele ved at vælge et professionelt malerfirma

Der er mange gode grunde til at vælge et professionelt malerfirma til at udføre din maleropgave, og især med MalerKanonen er der mange fordele, der følger med:

 • Erfarne malere med de rette kompetencer
 • Professionelt udstyr og materialer
 • Grundig rådgivning i hele processen
 • Større sikkerhed og tryghed
 • Skræddersyet tilbud med afsæt i dine behov

Der er derfor god grund til at vælge MalerKanonen til dit malerprojekt i Korsør. Med os kan du være sikker på, at resultatet er helt i top, og vi afslutter først opgaven, når både du og vi er tilfredse med det endelige resultat. Alle vores malere har en stor stolthed i deres arbejde, og det gælder både selve malerarbejdet, men også vores service og kundeoplevelsen. Vi lægger stor vægt på, at du som kunde har tillid til os og har det godt med at overlade ansvaret til os.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Professionelle malerydelser til en god pris

Hos MalerKanonen udfører vi mange forskellige opgaver, og der er plads til alle uanset opgavens indhold og omfang. Vi tilbyder derfor også en række forskellige malerydelser:

Vi er specialister i malerarbejde, så uanset hvilken type ydelse du har behov for, så er vi klar til at hjælpe dig.

Få en skræddersyet løsning til din opgave

Kontakt os i dag så vi kan få en snak omkring dit projekt, og hvordan vi kan hjælpe dig. Vi laver gerne et gratis og uforpligtende tilbud, der bliver skræddersyet til dine ønsker og behov. Din opgave bliver løst med de bedste materialer og udført af dygtige malere.

Hvis du er det mindste i tvivl om, hvilken løsning du bør vælge til dit malerprojekt eller blot har gjort dig nogle få tanker, så kan du altid søge råd og vejledning hos os. Vi lægger nemlig også stor vægt på at hjælpe med inspiration og gode råd til vores kunder.

Spørgsmål og svar vedr. valg af malerarbejde

 • Prisen på malerarbejde varierer meget, da der er mange ting, som spiller ind, f.eks. hvilken overflade der skal males på, hvor meget der skal males, og hvor mange materialer der skal bruges.

  Den bedste løsning er derfor at kontakte os, så vi kan vurdere din opgave og dermed give dig en så præcis pris som muligt.

 • Vi forsøger at arbejde så effektivt som muligt, uden at det går udover kvaliteten. Alle maleropgaver er dog forskellige, hvilket derfor også har betydning for den tid, vi bruger på at male.

  I de fleste tilfælde bruger vi kun nogle få dage på arbejdet. Der skal dog tages højde for vigtige ting, som antal rum der skal males i, om der skal males én eller flere gange, overfladen der males på og flere andre ting.

 • Vi ser gerne, at du kontakter os et par dage i forvejen. Så kan vi bedst sikre, at vi har de rette materialer og det rette mandskab klar til at varetage din opgave. Nogle gange er et besøg hos kunden også en god løsning, så opgaven kan vurderes optimalt. Det giver i sidste ende dig større sikkerhed for et rigtig godt resultat, som du får stor glæde af.

 • Et professionelt malerfirma sikrer dig malerarbejde der er 100 % i orden og ikke skal males om igen om nogle få år. Samtidig slipper du også for mange af de bekymringer og udfordringer, som typisk følger med, når man selv skal stå for at male.

 • Når malerarbejdet i din bolig er overstået, går der ikke længe, før boligen er klar til brug. Malingen skal lige nå at tørre, men det tager typisk kun 4-5 timer.